Zelfhulp
Werk in je eigen tempo met E-Health aan je klacht!

Zelfhulp

We begrijpen bij Psychologen Nederland dat het lastig kan zijn om een afspraak te maken bij een psycholoog. Vind je het spannend om jouw verhaal face-to-face te delen, twijfel je aan de ernst van jouw klachten of ben je een doe-het-zelver?  e-health kan een uitkomst zijn.

Hoewel wij vinden dat het beter is om face-to-face bij een psycholoog in therapie te gaan, geloven wij ook in de kracht van goede e-health. Met e-health kan je op laagdrempelige wijze zelf online aan de slag met je klachten.

De programma’s die wij, in samenwerking met Therapieland, aanbieden hebben een bewezen effectiviteit en een wetenschappelijke basis. Er zijn zelfhulpprogramma’s voor een breed scala aan psychische klachten, zoals angst, stress en somberheid, problematiek op seksueel gebied en veelvoorkomende klachten zoals piekeren en slaapproblematiek.

Advies over zelfhulp?

Twijfel je aan de ernst van je klachten? Wil je weten of e-health wat voor jou kan zijn of wil je juist een afspraak maken bij een psycholoog?

Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720

Aan de slag met zelfhulp!

Psyned werkt samen met Therapieland. Wij geloven in de programma’s van Therapieland en bieden deze daarom aan, zodat jij daar zelfstandig mee aan de slag kunt gaan. Meld je aan en open vervolgens de bevestigingsmail om je wachtwoord in te stellen en te starten met jouw programma!

Zelfhulpprogramma's

We bieden in totaal 7 e-health programma’s aan. Deze zelfhulpprogramma’s bestaan uit motiverende en inspirerende video’s, animaties, opdrachten en videotherapeuten. De programma’s zijn ontwikkeld door Therapieland, met de focus op de behoeften van de cliënt. Het platform waarop cliënten kunnen inloggen is modern en gebruiksvriendelijk, dit zorgt voor een prettige manier van werken. Daarnaast is het mogelijk om de eigen omgeving te betrekken bij de behandeling, zoals je partner, vrienden of familie. Psychische klachten hebben ten slotte invloed op meer mensen dan de cliënt alleen. Een zelfhulpprogramma duurt 4 tot 8 weken.