Zelfhulpprogramma met e-coach

Wil jij professionele ondersteuning bij het aanpakken van een klacht of behoefte, maar ook zelf de regie houden? Met ons zelfhulppakket heb je het allebei. Je gaat zelf aan de slag met een online programma dat past bij jouw klacht en wordt daarbij ondersteund door één van onze coaches.

Hoe ziet zelfhulp met e-coach eruit?


In vier tot acht weken helpt je persoonlijke coach je te werken aan jezelf en een specifieke behoefte. Door een passend zelfhulpprogramma te volgen en drie online coachingsgesprekken, helpt je coach je in korte tijd (weer) op weg. Onze programma’s bestaan uit motiverende en inspirerende video’s met daarin meer uitleg en advies over waar je tegenaan loopt, opdrachten en oefeningen om je doelen te bereiken.

Klachten waarbij we bijvoorbeeld helpen zijn angst, stress, somberheid, piekeren, slaapproblematiek en problemen op seksueel gebied. Ook helpen onze coaches jou graag bij problemen op werkgebied. Werk aan je planning en structuur, slechte gewoontes of misschien wel aan het vinden van een juiste balans.

Zelfhulptraject in het kort


Houd je graag zelf de regie? Vind je het spannend om je verhaal face to face te vertellen? Heb je weinig tijd? Of ben je een echte ‘doe-het-zelver’? Dan past het zelfhulptraject goed bij jou. In drie stappen doorloop jij het zelfhulpprogramma:

1. Startgesprek
In het startgesprek helpt jouw Psyned zelfhulp-coach jou dieper tot de kern van je klacht of hulpvraag te komen, om vervolgens samen met jou te kijken naar welke van onze programma’s jou hierbij het beste kan helpen.

2. Aan de slag
Jij gaat aan de slag met het gekozen programma en plant samen met jouw coach twee tussentijdse coachingsgesprekken in. Deze gesprekken zullen tussen de 15 en 20 minuten duren en de invulling van deze gesprekken bepalen jullie samen. Jouw coach staat voor jou klaar.

3. Afsluiting
In een laatste gesprek bespreken jullie hoe het nu met je gaat en evalueren jullie het traject. Na het traject kun jij met een heleboel nieuwe waardevolle bagage je weg vervolgen.

Starten?


Het enige dat jij nodig hebt voor het programma is een fijne plek om te zitten en een computer, tablet of mobiel waar je het programma op kunt openen. Nieuwsgierig of gelijk aan de slag? Neem contact op met ons verwijsteam.

Werk met een coach aan jouw behoefte

Ga zelf aan de slag met het aanpakken van een klacht of behoefte en krijg ondersteuning van Psyned coach. Ontdek de voordelen van ons zelfhulppakket.

  • Laagdrempelig
  • Jij houdt de regie
  • Flexibel, tijd zelf in te delen
  • Professionele begeleiding
  • Bewezen effectief
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Belle

Ik help je graag. Samen werken we aan jouw doelen! Jij houdt de regie, maar ik ondersteun je waar nodig.


Belle

Huispsycholoog Psyned