Zelfhulpprogramma met e-coach

Wil jij professionele ondersteuning bij het aanpakken van een klacht of behoefte, maar ook zelf de regie houden? Met ons zelfhulppakket heb je het allebei. Je gaat zelf aan de slag met een online programma dat past bij jouw klacht en wordt daarbij ondersteund door één van onze coaches. Hieronder vind je alle zelfhulpprogramma's, klik ze aan en lees meer informatie over het programma.

Bel voor gratis advies Heb je klachten en wil je weten of een zelfhulpprogramma jou kan helpen? Bel met onze specialisten. Advies is persoonlijk en altijd vrijblijvend. Bel: 085-4014720

Hoe werkt het?

Houd je graag zelf de regie? Vind je het spannend om je verhaal face to face te vertellen? Heb je weinig tijd? Of ben je een echte ‘doe-het-zelver’? Dan past het zelfhulptraject goed bij jou. In drie stappen doorloop jij het zelfhulpprogramma:

1. Startgesprek

In het startgesprek helpt jouw Psyned zelfhulp-coach jou dieper tot de kern van je klacht of hulpvraag te komen, om vervolgens samen met jou te kijken naar welke van onze programma’s jou hierbij het beste kan helpen.

2. Aan de slag

Jij gaat aan de slag met het gekozen programma en plant samen met jouw coach twee tussentijdse coachingsgesprekken in. Deze gesprekken zullen tussen de 15 en 20 minuten duren en de invulling van deze gesprekken bepalen jullie samen. Jouw coach staat voor jou klaar.

3. Afsluiting

In een laatste gesprek bespreken jullie hoe het nu met je gaat en evalueren jullie het traject. Na het traject kun jij met een heleboel nieuwe waardevolle bagage je weg vervolgen.

Starten, of Advies?

Nieuwsgierig, heb je een vraag of wil je gelijk aan de slag? Neem contact op met ons verwijsteam. Bel 085-4014720, of stuur je bericht naar verwijsteam@psyned.nl.

Bel voor gratis advies

Ga zelf aan de slag met het aanpakken van een klacht en krijg ondersteuning van een Psyned coach. Bel voor vrijblijvend en persoonlijk advies, of een zelfhulpprogramma ook jou kan helpen.

  • Laagdrempelig
  • Flexibel, tijd zelf in te delen
  • Professionele begeleiding
  • Bewezen effectief
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Belle

Ik help je graag. Samen werken we aan jouw doelen! Jij houdt de regie, maar ik ondersteun je waar nodig.


Belle

Huispsycholoog Psyned