Psycholoog Oss - Ik help je bij persoonlijke groei!
Aerjen Tamminga
Aerjen Tamminga

Psycholoog in Oss - Aerjen Tamminga

Het gaat niet goed met je. Waarschijnlijk staat een groot deel van je leven in het teken van je klacht of je vraag. Je hebt het gevoel stil te staan, verdwaald in een leven dat het jouwe niet lijkt, gevangen in angsten en verwachtingen. Je wilt iets veranderen, en het lukt je maar niet. Psycholoog Oss kan je waarschijnlijk helpen.

Bel voor een afspraak!

Vind balans en rust bij Psycholoog Oss

Het is niet altijd makkelijk om over je innerlijk te praten of na te denken, het is snel erg abstract en voor je het weet ben je uren aan het peinzen en weinig wijzer. Hoe beschrijf je dat gevoel van somberheid? Hoe leg je uit wat je angst is? Moeilijk. Maar je kunt wel heel goed vertellen dat je zo graag eens een keer met je dochter naar een pretpark zou willen (wat je nu niet kunt).

En je kunt ook vertellen dat je graag meer energie wilt hebben om dingen te ondernemen. Die wensen maken het helder en tastbaar. Dat bezoek aan het pretpark, daar kunnen we naartoe werken. Die toename van activiteit, daar gaan we voor. En als we er zijn, kijken we om en realiseer je je dat die grote onnoembare klacht behapbaar is. Misschien zelfs wel weg.

Persoonlijk en betrokken

Je zult merken dat ik een persoonlijke, -en betrokken manier van werken heb. En dat ik tegelijkertijd dat werk baseer op een wetenschappelijk fundament, bewezen methoden en technieken. En je merkt dat ik de uitwerking van de behandelmethoden heel dicht laat aansluiten op jouw manier van denken, kijken en leren.

Bereiken van jouw doel bij Psycholoog Oss

Ik heb een breed palet aan mogelijkheden om de behandeling mee in te richten. Dat is belangrijk, want jouw affiniteit met de werkmethode is belangrijk voor het succes van die methode. Niet iedereen leert en werkt hetzelfde; als je liever concreet aan het werk gaat, dan starten we met oefeningen, terwijl als je tot rust wilt komen of op zoek bent naar inzicht we meer zullen analyseren.

Er zijn gelukkig veel verschillende manieren om jouw doelen te bereiken – en ik ben bekend met veel van die manieren. Zodoende vind ik de combinatie die het best past bij jouw stijl van leren.

Tarief en duur

Een individuele afspraak duurt 45 minuten en kost 95 euro. Voor relatietherapie reken ik voor het intakegesprek altijd 150 euro voor 90 minuten. De vervolg afspraak voor relatietherapie kan bij mij op twee manieren voor 115 euro voor 60 minuten of voor het intake tarief en duur. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik 20 euro extra.

Als je een afspraak wilt afzeggen, doe dat wel minimaal 24 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Vergoedingen, stem het af met je verzekeraar

Je doet er goed aan even bij je verzekering te informeren over een vergoeding. De verschillen kunnen groot zijn: van een volledige vergoeding, of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets.

Aangesloten bij
Het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) - lidmaatschapsnummer 136088
De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) - lidmaatschapsnummer 8019
Het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) - lidmaatschapsnummer 810394R
Mijn AGB-code is 90100992.

Maak een afspraak bij Psycholoog Oss

Heb je een vraag, wil je weten of ik je kan helpen of meer weten over psychologen in Oss? Bel voor een afspraak of mail naar Psycholoog Oss ter attentie van Aerjen Tamminga. Ik leer je graag kennen!

Over mij - Aerjen Tamminga - Psycholoog Oss

Ik vind veel leuk. Aan het eind van de middelbare school kon ik gaan studeren. Maar wat? Ik vond veel onderwerpen interessant; van de kunstacademie tot informatica, van sportleraar tot psychologie. Als schrijver trok een opleiding tot psycholoog mij het meeste aan – die hele brede interesse heb ik nog steeds heb en ik denk dat dat mijn werk goed doet.

Psychologie studeren

Ik ging psychologie studeren en had daar zo mijn gedachten over. Ik wilde niet klinisch aan de slag; ik wilde de diepte in, de functie van het brein achterhalen. Dat klonk machtig interessant. Het bleek me als snel machtig saai – en een beetje afgezonderd van echte mensen met echte vragen en problemen. Dus, zo zie je maar: ik studeerde af in klinische psychologie.

Het studeren zelf en de opleiding vond ik een regelrechte verrijking voor het uiteindelijk behandelen van cliënten. Ik volgde een hele serie interne opleidingen bij al mijn werkplekken en daarbuiten. En nog steeds zijn training en opleiding een wezenlijk onderdeel van hoe ik mijn werk inricht.

Banen waarin ik mijn stijl vond

Tijdens mijn studie ben ik ook begonnen met les geven op de universiteit. Hier begeleidde ik studenten in het leren van communicatievaardigheden en het uitvoeren van psychodiagnostiek onderzoek. Twee essentiële onderdelen van een goede behandeling. Ik werkte op verschillende plekken: bij de Kindertelefoon, bureau jeugdzorg en psychologenpraktijken en revalidatie-instellingen. Daar leerde ik op welke manier ik mensen het beste kan begeleiden.

Een werkstijl die stevig verankerd is in theorie en bewezen behandel-formules, maar waarin ik me vrij beweeg om aansluiting met de cliënt te behouden. Zorgvuldig maar niet star. Wetenschappelijk maar ook warm. 

Neem contact op met Psycholoog Oss

Heb je een vraag, wil je meer weten over mij? Bel voor een afspraak, ook mogelijk in de avonduren, of mail naar Psycholoog Oss ter attentie van Aerjen Tamminga. Ik leer je graag kennen!

Cliënt ervaringen over de behandeling bij Psycholoog Oss

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Jan over Aerjen Tamminga psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Aerjen is iemand die me bij elke samenkomst met een opmerking of door het stellen van een vraag wist te raken. Hij zette me er mee aan het denken. Denken op een andere manier, met een andere invalshoek dan waarmee ik er eerder mee aan de slag was. Dat gaf soms verrassende wendingen en maakte dat er meer ruimte kwam om met het probleem aan de slag te kunnen.Soms zit je (zonder dat je je ervan bewust bent) vast in een bepaald denk patroon. Aerjen kon, door een paar rake vragen te stellen, mee helpen de knopen te ontwarren. Kortom, Aerjen is een prettig iemand om mee samen te werken. Iemand met een goede kennis van zaken, waar je je snel bij op je gemak voelt".

Psycholoog Oss

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Oss

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Oss.

Aerjen Tamminga
Snijderstraat 39
5345 PC Oss