Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Sabrine Jabroun

Psycholoog in Leiden

Al zolang ik me kan herinneren, ben ik geïnteresseerd in het menselijk brein en heb ik hier alles over willen weten. Die liefde en interesse in het menselijk brein zorgde er ook voor dat ik psycholoog wilde worden. Na het afronden van mijn opleiding klinische psychologie ben ik aan de slag gegaan als psycholoog voor jongeren en gezinnen met meervoudige problematiek. In mijn werk staan de thema’s zelfliefde, grip over je leven, werken aan de relatie met jezelf en de mensen om je heen, centraal.

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan reizen. Zo ben ik afgelopen zomer twee maanden in Indonesië geweest, waar ik verbleef bij een gastgezin. Ik heb toen ook veel geleerd over de cultuur en psychologie in Indonesië.

Ik spreek deze talen:

Nederlands
Engels Flagge
Marokkaans Flagge

Cliënten beschrijven me als:

Nieuwsgierig

Positief

Analytisch

Creatief

Eerlijk

Geduldig

Profielfoto Sabrine

Creëer de hoogst mogelijke visie voor je leven, omdat je wordt wat je gelooft.

Altijd een psycholoog - Psyned

Samen aan de slag

De therapeutische relatie zie ik als de kern van een fijne behandeling. Daarom vraag ik je tijdens het eerste gesprek om wat over jezelf te vertellen, en zal ik je ook over mezelf en mijn achtergrond vertellen. Hier nemen we de tijd voor zodat je je op je gemak voelt en we jouw wensen helder krijgen. Na de intake brengen we in kaart welke klachten je ervaart. Aan de hand van wat we bespreken, stel ik een behandelplan op. Voor mij sta jij als cliënt centraal, dus je hebt altijd inspraak in de aanpak. Zodra je het met het plan eens bent en jij je vertrouwd voelt, starten we met de behandeling. Ik maak gebruik van ACT, COMET en cognitieve gedragstherapie. Hoe ik dit precies inzet, stem ik op jou af.

We werken er naartoe dat je meer grip op je eigen gedachten krijgt. Ik geef je praktische tools mee zodat je uiteindelijk zonder mij grip op je gedachten kan krijgen. Samen zorgen we ervoor dat we goed in contact blijven met jouw voortgang en de tijd nemen om successen te vieren. Pas wanneer jij het gevoel hebt dat je er klaar voor bent, sluiten we de behandeling af.

Wat zeggen mijn cliënten?

In totaal geven mijn cliënten me 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 ervaringen

Ik kan je hiermee helpen:

Aanpassingsproblematiek

ADHD

Agressie

Angst

Autisme

Burn-out

Depressie

Mijn behandelvormen:

ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

Betrekken van naasten

Cognitieve gedragstherapie (CGT)

COMET

Familieopstellingen

Mindfulness

Online therapie

Oplossingsgerichte therapie

Ouderbegeleiding

Positieve psychologie

Schematherapie

Aangesloten bij:

Psyned

SKJ

Contactgegevens

Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Past Sabrine bij mij?

We vinden het belangrijk dat je snel de juiste hulp krijgt. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jou te koppelen aan een psycholoog die bij je past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als je wilt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jouw verhaal en hulpvraag. We bespreken jouw voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke psycholoog jou goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start behandeling

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze psychologen en kunnen meteen je eerste afspraak inplannen. Meestal kan je al binnen een week terecht. Dat lucht op!

Veelgestelde vragen

Wanneer ga je naar een psycholoog?

Wil je meer grip op je leven? Wil je je lichter, sterker en veerkrachtiger voelen? Een psycholoog kan je helpen om wat je in de weg zit aan te pakken en weer lekker in je vel te zitten. Leer beter omgaan met tegenslagen, reken af met psychische klachten en laat kleine hindernissen op je pad geen grote problemen worden.

Als jij voelt dat je ergens tegenaan loopt en er zelf niet uitkomt, is dat reden genoeg om hulp te zoeken. Je hoeft niet te wachten totdat het zo erg is dat je instort. Juist niet. Wij zeggen altijd: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Bij goed voor jezelf zorgen hoort – naast bijvoorbeeld sporten en een bezoek aan de tandarts – ook aandacht hebben voor je mentale gezondheid. Lees verder

Waarom een psycholoog via Psyned?

Via ons krijg je direct de juiste hulp van een psycholoog die bij je past. Je hoeft niet te wachten of eerst langs de huisarts voor een verwijsbrief. Soms is de stap om hulp te vragen al groot genoeg, dus wij vinden het belangrijk dat we het voor jou zo makkelijk mogelijk maken.

Zodra je de eerste stap zet, willen we dat jij je op je gemak voelt. We spreken je graag altijd even persoonlijk om je goed te kunnen koppelen aan een van onze 300+ erkende psychologen, omdat die match belangrijk is voor het succes van je behandeling.

Meestal kan je al binnen een week terecht bij een psycholoog. Online of bij jou in de buurt. Want wij weten: hoe eerder je hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent.

Hoe snel kan ik terecht voor een afspraak?

Heel snel, dat is waarin wij ons onderscheiden. Hoe eerder je hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent. Daarom kan je vaak nog voor dezelfde (werk)dag een gratis adviesgesprek inplannen en meestal kan je al binnen een week starten bij de psycholoog.

De ene psycholoog is eerder beschikbaar dan de ander. Aan de hand van jouw verhaal kunnen we je tijdens het adviesgesprek koppelen aan een psycholoog die jou goed en snel kan helpen. Zonder wachtlijst en verwijsbrief.

Wat kost een psycholoog?

De kosten van een afspraak bij een psycholoog kunnen verschillen per therapievorm en duur van de afspraak. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tarieven en we leggen uit hoe je jouw behandeling eventueel vergoed kan krijgen. Lees verder

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe werkt vergoeding via je werkgever?

Steeds meer werkgevers investeren in mentaal fitte medewerkers en betalen voor psychische hulp. Want als jij niet lekker in je vel zit – of dit nou door je werk komt of niet – heeft dat invloed op jouw werk. Mentaal fitte medewerkers hebben vaak meer plezier in hun werk, verzuimen minder en zijn een stuk productiever. Je werkgever heeft er dus net zoveel voordeel bij dat jij je goed voelt als jijzelf. Werkgevers omarmen dan ook vaker hun verantwoordelijkheid om goed voor hun medewerkers te zorgen. Grote kans dat jouw werkgever al met ons samenwerkt of wil samenwerken. Lees verder

Hoe vind ik een passende psycholoog?

In het gratis adviesgesprek bespreken we jouw klachten en hulpvraag. Ons psychologisch verwijsteam luistert, beantwoordt (praktische) vragen, geeft advies en kan je direct koppelen aan een van onze erkende psychologen. Past jouw vraag niet bij Psyned, dan denken we graag met je mee over alternatieven. We letten altijd op jouw persoonlijke situatie en voorkeuren, omdat we weten dat een goede match met de psycholoog belangrijk is voor het succes van de behandeling. Je kan het adviesgesprek voorbereiden door alvast over de volgende vragen na te denken:

Wat speelt er bij jou? Wat zijn je klachten? Hoe voel jij je? En hoe wil jij je weer voelen? Lees verder

Hoe ziet een behandeling eruit?

Onze psychologen kiezen bewust voor de beste persoonlijke zorg. Zij bieden maatwerk behandelingen vanuit hun passie voor het vak: om jou écht te helpen. Iedere behandelaar bepaalt dus zelf hoe het behandelplan en de begeleiding eruitziet, passend bij jouw hulpvraag. Samen bespreken jullie dit persoonlijke behandelplan met jouw doelen voor de behandeling en hoe jullie die willen bereiken. Aan de hand hiervan kan je een inschatting maken hoeveel sessies je nodig hebt. Lees verder

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: