Psycholoog Breda

Wanneer je in de gaten hebt wat jouw talenten zijn dan kun je absoluut gelukkiger worden. Ik kan je helpen met ontdekken waar je goed in bent. Ik ben er om je te helpen met het ontdekken en inzetten van jouw talenten op de juiste manier.

Bel gerust om een afspraak te maken (ook in de avonden en in het weekend).

Vind de juiste richting bij Psycholoog Breda

Je besteedt zoveel tijd van je leven aan werken. En toch kun je zomaar op de verkeerde plek zitten. Een plek waar je talenten niet tot hun recht komen en waardoor je je onzeker voelt. Met die problemen kan ik helpen.

Mijn naam is Wendy Oostvogels, en ik werk als psycholoog bij Psycholoog Breda. Ik ben gespecialiseerd in werk gerelateerde problematieken. Bij mij kun je aankloppen voor een talentenonderzoek, loopbaanadvies en begeleiding in je studiekeuze, maar ik behandel ook burn-out en stress gerelateerde klachten. Mijn belangrijkste drijfveer is mensen die vastlopen weer nieuw perspectief laten zien. Daarnaast verzorg ik Single Coaching, waarbij ik singles adviezen geef en ondersteun in het vinden van een leuke en geschikte partner.

Ik help je de juiste richting vinden

De werksituatie in organisaties is de laatste jaren enorm veranderd. Vroeger had je misschien heel veel ruimte om een bepaalde richting op te groeien en was alles veel persoonlijker. Nu ben je in veel situaties een nummertje en gaat het veel meer om concurrentie. Het komt er op neer dat je minder mogelijkheden hebt en daardoor andere keuzes moet maken.

Dat geldt ook voor onze relaties. We kunnen ons tegenwoordig veel meer uiten en we hebben de mogelijkheden om meer carrière te maken. Daardoor is het lastiger om een geschikte partner te vinden. Er is simpelweg te veel keus.

Met beide problemen schiet ik bij Psycholoog Breda te hulp. Ik probeer vooral te kijken waar het goed gaat, het probleem positief te benaderen. Te kijken naar welke kleine veranderingen je zelf al teweeg kan brengen. Ik pas de structuur van mijn coaching aan jouw wensen aan, want het gaat ten slotte om jou.

Talenten ontdekken

Mijn sterke kant als psycholoog is het ontdekken van jouw talenten. Samen gaan we kijken wie jij nou écht bent. Wat is jouw identiteit?

Ik denk dat het heel belangrijk kan zijn om er door middel van therapie achter te komen wie je bent, wat je zoekt en wat bij je past.

Vaak zit je vast in een bepaalde richting, dat kan in een baan of in een relatie zijn. Maar je bent goed in zoveel dingen, en misschien past iets anders wel veel beter bij je. Jou bewust te maken van jouw talenten, daar draait het tijdens onze gesprekken bij Psycholoog Breda om.

Over mij – psychologe Wendy Oostvogels – Psycholoog Breda

Ik ben geboren en getogen in Breda, en na de havo bleef ik dicht bij huis. Ik ging studeren aan de Hogeschool voor Toerisme & Management (NHTV te Breda). Tijdens die opleiding heb ik vakken gevolgd over talen, culturen en reizen en studeerde ik af met een sterke focus op ondernemerschap.

Ondanks dat ik al mijn hele leven in dezelfde stad woon, houd ik van verre reizen en nieuwe plekken ontdekken. Een baan in de toeristische sector leek me daarom heel leuk, maar in de praktijk maak je vooral reisplanningen en kom je maar weinig in contact met mensen. Vooral dat laatste miste ik heel erg.

Universiteit van Tilburg

Omdat ik het ook interessant vond om te onderzoeken waarom mensen in het dagelijks leven voor bepaalde gedragingen kiezen, besloot ik Sociale Psychologie – richting arbeid en organisatie – te gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg.

Daarnaast heb ik aanvullende cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van talentonwikkeling, coaching en het begeleiden van singles. Naast mijn werk als psycholoog en Single Coach ben ik werkzaam als HR functionaris binnen het bedrijfsleven. Deze ervaring maakt het voor mij mogelijk om werk gerelateerde klachten snel te doorgronden en voor cliënten op te lossen.

De ontwikkeling en begeleiding van mensen staat uiteindelijk in mijn werk centraal en de context waarbinnen is voor mij niet het allerbelangrijkste. Voorop staat voor mij dat mensen die vastlopen of hulp nodig hebben weer een nieuw perspectief krijgen. En hier krijg ik energie van!

Arbeidspsychologie

Al vanaf het begin trekt de werkgerelateerde kant van het vak mij ontzettend, want in je leven besteed je enorm veel tijd aan werken. Daarom ben ik me gaan specialiseren in arbeids- en organisatiepsychologie.

Het laatste jaar van mijn opleiding liep ik stage bij het UWV als job coach. Daar kwam ik in contact met mensen die ontslagen waren en niet wisten hoe ze verder moeten, maar ook met jongeren die nog helemaal aan het begin van hun carrière stonden en nog niet wisten welke richting ze moesten inslaan. Dat vond ik ontzettend interessant en daar wilde ik heel graag mee verder.

Aan het werk bij Psycholoog Breda

Drie jaar geleden, direct na mijn studie, ben ik begonnen bij psychologenpraktijk Psycholoog Breda. Ik vind het geweldig om met psychologen uit verschillende richtingen te werken, om intervisie te doen en dat je elkaar kunt helpen. We vullen elkaar aan en ik vind het heel leuk om hier met z’n allen mee bezig te zijn.

Want jou helpen de juiste richting te vinden is het mooiste van ons vak. Wanneer jij nieuwe dingen over jezelf ontdekt en ik je kan helpen betere keuzes te maken, dat geeft een geweldig gevoel. In de toekomst wil ik me daarom gaan verbreden als psycholoog. Relatietherapie wordt mijn volgende stap, zodat ik nog meer mensen kan helpen.

Mijn praktijk

Mijn praktijk ligt vlakbij het centrum van Breda in de wijk Boeimeer. Aan de voorkant van de praktijk ligt een parkeerterrein waar je gratis kan parkeren. De bushalte bevindt zich op 5 minuten loopafstand. De praktijk bestaat uit drie kamers en een wachtruimte. De kamers zijn ingericht met comfortabele stoelen en aangekleed met schilderijen en planten. Daarnaast hangt er een in iedere kamer een whiteboard.

Praktische informatie

Wij geven je graag duidelijkheid over belangrijke zaken:

Tarief

De kosten zijn afhankelijk van de duur van de afspraak. Voor een korte sessie betaal je €98,- en een lange sessie kost €145,50. Je betaalt per afspraak.

Een afspraak afzeggen kan altijd, wel minstens 24 uur van tevoren, dan kunnen we nog een andere cliënt inplannen. Anders moeten we het in rekening brengen.

Contact

Heb je een vraag, wil je persoonlijk advies of wil je een afspraak maken? Bel dan naar 085-4014720 of stuur een bericht.

Klachten

 • Angst
 • Burnout
 • Chronische vermoeidheid
 • Faalangst
 • Negatief zelfbeeld
 • Rouw en verliesverwerking
 • Slaapproblemen
 • Trauma
 • Werkgerelateerde problematiek
 • Zingevingsvragen

Behandelvormen

 • ACT
 • Coaching
 • Cognitieve gedragstherapie
 • EFT Relatietherapie
 • Kinderpsycholoog
 • Loopbaanadvisering
 • Mindfulness
 • Relatietherapie
 • RET
 • Stressmanagement
 • Talen

  Nederlands

Aangesloten bij

Cliëntervaringen

Gemiddeld geven cliënten Wendy Oostvogels:

 • Beoordeling: 4.6 uit 5. Op basis van 8 ervaringen
 • Wendy heeft mij enorm geholpen met het verminderen van paniek en angst en vergroten van mijn zelfvertrouwen. Ik ben haar erg dankbaar!

  - Anoniem

  Dat ik persoonlijk weer terug op de rit sta, met als extra nog verbeter punten voor mezelf! Dit na een heftige scheiding, waardoor ik een complete black-out heb gehad!

  - Anoniem

  Betere manieren gevonden om met mijn problemen om te gaan en deze te accepteren. En hierdoor zelf minder angstig in het leven staan, een open blik verrijkt je manier van leven.

  - Anoniem

  Wendy is super lief en het voelde altijd vertrouwd om te praten met haar. Ik heb ongelofelijk veel geleerd over mijzelf in een hele korte tijd.

  - Anoniem

  Ik had het idee dat Wendy oprecht begaan was met mij. Door haar heb ik beter zelfinzicht.

  - Anoniem

  Ze was doortastend, hielp me met kleine zaken de goede kant op. Ik merk dat ik hier ook profijt bij heb bij de zaken die tijdens de behandeling helemaal niet zijn besproken. Ik heb geleerd de “discussie” met mezelf te voeren vanuit verschillende standpunten. Blijf kritisch kijken naar of ik nou wel doe wat ik zelf wil.

  - Anoniem

  Onderdeel van de sollicitatie procedure bij mijn huidige werkgever was het assessment bij Psycholoog Breda. Dit was mijn eerste ervaring met een assessment en wist niet goed wat ik ervan moest verwachten. In eerste instantie heb ik thuis een aantal testen gedaan als voorbereiding op het assessment zelf, de vragen in de verschillende testen daagde me uit op verschillende vlakken zoals wiskunde, technisch inzicht en de Nederlandse taal.

  Daaropvolgend ben ik afgereisd naar Breda om daar de rest van het assessment af leggen en de uitkomsten te bespreken. Onderdeel van het assessment waren de rollenspellen met een acteur. In deze spellen moet je een rol aannemen vergelijkbaar met de functie waar je op solliciteert. De acteur is erg praktijkgericht waardoor de verschillende rollenspelen realistisch overkwamen. Aan het eind van de dag hebben we gezamenlijk de verschillende onderdelen van het assessment geëvalueerd, je interesses, capaciteiten en je persoonlijkheid worden uitvoerig besproken en keurig in dossier vorm gearchiveerd. Conclusie: Het was een enerverende dag waarin je jezelf als persoon en kunnen beter leert begrijpen. Dit heb ik ook als confronterend ervaren maar heeft mij wel verder gebracht in mijn carriëre.

  De mensen bij Psycholoog Breda zijn prettig om mee te werken, Ze hebben het assessment op een professionele maar toch persoonlijke manier afgelegd. Ik werk inmiddels alweer een jaar met veel plezier voor mijn huidige werkgever, er wordt gebruik gemaakt van mijn sterke punten en het bedrijf weet door het assessment waar mijn interesses liggen daar plezier in je werk.

  - Roberto

  Bedankt! Het was prettig, verhelderend, leerzaam en interessant om met jullie te mogen samenwerken. Ik heb er vele bruikbare inzichten gekregen die zeker een kapstok zijn om mijzelf verder te kunnen ontwikkelen. Vorige en afgelopen week heb ik al kleine tips kunnen gebruiken of werd ik me bewust van bepaalde handelingen. De fase bewust onbekwaam is in gang gezet en de weg naar onbewust bekwaam is ingezet.

  - Martijn
  Wendy Oostvogels
  Wendy Oostvogels
  Psycholoog in Breda

  Beoordeling: 4.6 uit 5
  Op basis van 8 ervaringen
  • Buiten kantoortijden
  • Snel op afspraak
  • Relatietherapie
  Bel: 085-4014720
  Wendy Oostvogels

  Wendy Oostvogels

  • Buiten kantoortijden
  • Snel op afspraak
  • Relatietherapie

  Psycholoog Breda

  Wanneer je in de gaten hebt wat jouw talenten zijn dan kun je absoluut gelukkiger worden. Ik kan je helpen met ontdekken waar je goed in bent. Ik ben er om je te helpen met het ontdekken en inzetten van jouw talenten op de juiste manier.

  Bel gerust om een afspraak te maken (ook in de avonden en in het weekend).

  Vind de juiste richting bij Psycholoog Breda

  Je besteedt zoveel tijd van je leven aan werken. En toch kun je zomaar op de verkeerde plek zitten. Een plek waar je talenten niet tot hun recht komen en waardoor je je onzeker voelt. Met die problemen kan ik helpen.

  Mijn naam is Wendy Oostvogels, en ik werk als psycholoog bij Psycholoog Breda. Ik ben gespecialiseerd in werk gerelateerde problematieken. Bij mij kun je aankloppen voor een talentenonderzoek, loopbaanadvies en begeleiding in je studiekeuze, maar ik behandel ook burn-out en stress gerelateerde klachten. Mijn belangrijkste drijfveer is mensen die vastlopen weer nieuw perspectief laten zien. Daarnaast verzorg ik Single Coaching, waarbij ik singles adviezen geef en ondersteun in het vinden van een leuke en geschikte partner.

  Ik help je de juiste richting vinden

  De werksituatie in organisaties is de laatste jaren enorm veranderd. Vroeger had je misschien heel veel ruimte om een bepaalde richting op te groeien en was alles veel persoonlijker. Nu ben je in veel situaties een nummertje en gaat het veel meer om concurrentie. Het komt er op neer dat je minder mogelijkheden hebt en daardoor andere keuzes moet maken.

  Dat geldt ook voor onze relaties. We kunnen ons tegenwoordig veel meer uiten en we hebben de mogelijkheden om meer carrière te maken. Daardoor is het lastiger om een geschikte partner te vinden. Er is simpelweg te veel keus.

  Met beide problemen schiet ik bij Psycholoog Breda te hulp. Ik probeer vooral te kijken waar het goed gaat, het probleem positief te benaderen. Te kijken naar welke kleine veranderingen je zelf al teweeg kan brengen. Ik pas de structuur van mijn coaching aan jouw wensen aan, want het gaat ten slotte om jou.

  Talenten ontdekken

  Mijn sterke kant als psycholoog is het ontdekken van jouw talenten. Samen gaan we kijken wie jij nou écht bent. Wat is jouw identiteit?

  Ik denk dat het heel belangrijk kan zijn om er door middel van therapie achter te komen wie je bent, wat je zoekt en wat bij je past.

  Vaak zit je vast in een bepaalde richting, dat kan in een baan of in een relatie zijn. Maar je bent goed in zoveel dingen, en misschien past iets anders wel veel beter bij je. Jou bewust te maken van jouw talenten, daar draait het tijdens onze gesprekken bij Psycholoog Breda om.

  • Angst
  • Burnout
  • Chronische vermoeidheid
  • Faalangst
  • Negatief zelfbeeld
  • Rouw en verliesverwerking
  • Slaapproblemen
  • Trauma
  • Werkgerelateerde problematiek
  • Zingevingsvragen
  • ACT
  • Coaching
  • Cognitieve gedragstherapie
  • EFT Relatietherapie
  • Kinderpsycholoog
  • Loopbaanadvisering
  • Mindfulness
  • Relatietherapie
  • RET
  • Stressmanagement
  • Talen

   Nederlands

  Cliëntervaringen

  Gemiddeld geven cliënten Wendy Oostvogels:

 • Beoordeling: 4.6 uit 5. Op basis van 8 ervaringen
 • Wendy heeft mij enorm geholpen met het verminderen van paniek en angst en vergroten van mijn zelfvertrouwen. Ik ben haar erg dankbaar!

  - Anoniem

  Dat ik persoonlijk weer terug op de rit sta, met als extra nog verbeter punten voor mezelf! Dit na een heftige scheiding, waardoor ik een complete black-out heb gehad!

  - Anoniem

  Betere manieren gevonden om met mijn problemen om te gaan en deze te accepteren. En hierdoor zelf minder angstig in het leven staan, een open blik verrijkt je manier van leven.

  - Anoniem

  Wendy is super lief en het voelde altijd vertrouwd om te praten met haar. Ik heb ongelofelijk veel geleerd over mijzelf in een hele korte tijd.

  - Anoniem

  Ik had het idee dat Wendy oprecht begaan was met mij. Door haar heb ik beter zelfinzicht.

  - Anoniem

  Ze was doortastend, hielp me met kleine zaken de goede kant op. Ik merk dat ik hier ook profijt bij heb bij de zaken die tijdens de behandeling helemaal niet zijn besproken. Ik heb geleerd de “discussie” met mezelf te voeren vanuit verschillende standpunten. Blijf kritisch kijken naar of ik nou wel doe wat ik zelf wil.

  - Anoniem

  Onderdeel van de sollicitatie procedure bij mijn huidige werkgever was het assessment bij Psycholoog Breda. Dit was mijn eerste ervaring met een assessment en wist niet goed wat ik ervan moest verwachten. In eerste instantie heb ik thuis een aantal testen gedaan als voorbereiding op het assessment zelf, de vragen in de verschillende testen daagde me uit op verschillende vlakken zoals wiskunde, technisch inzicht en de Nederlandse taal.

  Daaropvolgend ben ik afgereisd naar Breda om daar de rest van het assessment af leggen en de uitkomsten te bespreken. Onderdeel van het assessment waren de rollenspellen met een acteur. In deze spellen moet je een rol aannemen vergelijkbaar met de functie waar je op solliciteert. De acteur is erg praktijkgericht waardoor de verschillende rollenspelen realistisch overkwamen. Aan het eind van de dag hebben we gezamenlijk de verschillende onderdelen van het assessment geëvalueerd, je interesses, capaciteiten en je persoonlijkheid worden uitvoerig besproken en keurig in dossier vorm gearchiveerd. Conclusie: Het was een enerverende dag waarin je jezelf als persoon en kunnen beter leert begrijpen. Dit heb ik ook als confronterend ervaren maar heeft mij wel verder gebracht in mijn carriëre.

  De mensen bij Psycholoog Breda zijn prettig om mee te werken, Ze hebben het assessment op een professionele maar toch persoonlijke manier afgelegd. Ik werk inmiddels alweer een jaar met veel plezier voor mijn huidige werkgever, er wordt gebruik gemaakt van mijn sterke punten en het bedrijf weet door het assessment waar mijn interesses liggen daar plezier in je werk.

  - Roberto

  Bedankt! Het was prettig, verhelderend, leerzaam en interessant om met jullie te mogen samenwerken. Ik heb er vele bruikbare inzichten gekregen die zeker een kapstok zijn om mijzelf verder te kunnen ontwikkelen. Vorige en afgelopen week heb ik al kleine tips kunnen gebruiken of werd ik me bewust van bepaalde handelingen. De fase bewust onbekwaam is in gang gezet en de weg naar onbewust bekwaam is ingezet.

  - Martijn

  Contact

  Praktijkadres
  Graaf Hendrik III Plein 29
  4819CJ Breda

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Contact

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.