Onze behandelaars in Breda krijgen gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren op basis van 46 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar hulp in Breda? In Breda hebben we 7 psychologen en een therapeut die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Meest gestelde vragen

Of je een psychologische hulp vergoedt krijgt, ligt aan je (aanvullende) zorgverzekering. Dat is voor iedereen vaak weer anders. Daarbij verschilt het ook bij wat voor een soort psycholoog je onder behandeling bent en voor welke klacht. Voor een vergoeding vanuit de basisverzekering, geldt dat je klacht in de DSM-5 staat. Je behandeling voor een burn-out, rouw en verlies en relatietherapie vallen hier bijvoorbeeld al niet onder. Neem contact met ons op of vraag je zorgverzekering hoe het bij jou zit.

Bij Psyned heb je geen verwijzing nodig van je huisarts of GGZ. We werken met zelfstandige psychologen zonder wachtlijst. We vinden het belangrijk dat je zo snel mogelijk de juiste hulp krijgt. Met 300 psychologen verdeeld over Nederland, is er altijd een psycholoog bij jou in de buurt waar je snel terecht kunt.

Psycholoog Breda

Bij onze psychologen in Breda kun je snel terecht zonder dat je een aantal weken op een wachtlijst staat. Ook heb je voor onze psychologen geen verwijsbrief nodig. Zo kun je snel aan de slag met jouw klachten en is de kans groter dat je je snel weer beter voelt. Onze psychologen in Breda zijn gespecialiseerd in allerlei klachten, zoals een angststoornis. We spreken van een angststoornis op het moment dat de angst je belemmert in je leven. Zo kun je bijvoorbeeld last hebben van verlatingsangst, vliegangst of heb je een sociale angststoornis en ga je feestjes uit de weg. Maar ook faalangst komt vaak voor bij mensen.

Daarnaast kun je bij onze psychologen in Breda terecht voor klachten zoals een burn-out, ADHD, verslaving, HSP, depressie, trauma, chronische vermoeidheid, slaapproblemen, zingevingsvragen, stress, hechtingsproblematiek, een negatief zelfbeeld en nog veel meer.

Ook zijn onze psychologen in Breda gespecialiseerd in verschillende behandelvormen. Je kunt in Breda terecht voor EMDR, cognitieve gedragstherapie, ACT, coaching, mindfulness, familieopstellingen en nog veel meer vormen van therapie. We snappen ook heel goed dat je niet al meteen weet welke vorm van therapie bij jou en je hulpvraag aansluit. En dat hoeft ook helemaal niet. Tijdens de intake zal de psycholoog dit afstemmen met jou en jouw klacht.

Heb je hier vragen over of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons psychologische verwijsteam. Zij zijn er om je te helpen. Dit kan via een formulier of door te bellen naar 085-4014720.

EMDR Breda

In Breda kun je terecht bij Brenda Roels voor onder andere EMDR. Het is belangrijk om goed op te letten bij het kiezen van een psycholoog die werkt met EMDR. Bij Psyned kun je erop vertrouwen dat al onze psychologen die werken met EMDR universitair geschoold zijn en bevoegd met deze behandelvorm te werken. Dit geldt ook voor Brenda. Sinds 2009 werkt zij vanuit haar eigen praktijk in Breda gevestigd op de Heusdenhoutsestraat. Brenda is aangesloten bij verschillende erkende beroepsverenigingen en bij haar kun je terecht met verschillende klachten. Zoals angst, trauma, PTSS en een negatief zelfbeeld.

Je hoeft je geen zorgen te maken of er een psycholoog is bij jou in de buurt. Onze psychologen in Breda zijn namelijk gevestigd door heel de stad. Je kunt terecht in Breda-Noord, Breda-Oost, Breda-Zuid en Prinsenbeek. Maar ook net buiten Breda hebben we psychologen die jou met psychische klachten kunnen helpen, bijvoorbeeld in Ulvenhout en Rijsbergen.

Zoek je relatietherapie in Breda? Hier vind je al onze relatietherapeuten in Breda.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek