Psyned Balanskompas: dé mentale gezondheidscheck

Heb jij soms ook niet meteen een antwoord op de vraag hoe het met je gaat? Of wat het nu precies is waarom je je zo gestrest, verdrietig of angstig voelt? Of wil je meer inzicht in je mentale gezondheid? Dan hoef je dit niet alleen uit te zoeken. We helpen je graag met het Balanskompas!

Bekijk preview van het Balanskompas
Bekijk preview van het Balanskompas

Het Balanskompas is onze uitgebreide psychologische test die jou vragen stelt over 35 thema's in je leven. Hiermee krijg je op een laagdrempelige manier inzicht in hoe het nu écht met je gaat en op welke gebieden wat meer aandacht nodig is. We snappen namelijk heel goed dat het soms best spannend kan zijn om hulp te vragen. Helemaal als je (nog) niet exact weet wat er aan de hand is. De uitslag bespreek je samen met één van onze psychologen in een telefonisch adviesgesprek. Daarin is ook alle ruimte voor eventuele vragen.

Melissa van Psyned

Wil je ons advies of praten over de mogelijkheden?

We gaan direct voor je aan de slag!

Inloggen bij Balanskompas

Wat krijg je allemaal?

Door gebruik te maken van het Balanskompas ondersteun jij je medewerkers op 4 verschillende manieren.

Door gebruik te maken van het Balanskompas ondersteun jij je medewerkers op 4 verschillende manieren.

Toegang tot een uitgebreide psychologische test met vragen over 35 thema's in jouw leven. Na een analyse van een psycholoog ontvang je de uitslag binnen twee werkdagen in je mail.

Een telefonisch consult van 30 minuten met een van onze psychologen waarin jullie de uitslag bespreken, je een persoonlijk advies krijgt en praktische tips en tools.

En vooral veel inzicht in jezelf. Door de vragen die we stellen, kom je achter dingen van jezelf waar je normaal misschien niet zo snel achter komt. En daar kun je heel gericht weer mee aan de slag.

Wil je na de uitslag van het Balanskompas meer ondersteuning? Dan kun je vaak meteen gericht aan de slag met een van onze psychologen en kom je niet op een wachtlijst terecht.

Veelgestelde vragen over het Balanskompas

Als je de vragenlijst hebt ingevuld, worden jouw vragen geanalyseerd. Na twee werkdagen ontvang jij een mail met de melding dat je de uitslag kunt bekijken jouw online omgeving. Daar kom je terecht als je hebt ingelogd. Vervolgens neemt de psycholoog contact met je op voor het maken van de telefonische afspraak.

Als je na het Balanskompas en het adviesgesprek met een psycholoog aan de slag wilt met jouw specifieke aandachtspunten, dan helpen we je graag aan psycholoog bij jou in de buurt en die past bij jouw hulpvraag. Vaak kun je al binnen enkele dagen terecht.

Kosten van het Balanskompas

Bij Psyned vinden we dat psychologische ondersteuning betaalbaar moet zijn voor iedereen. Daarom betaal je, voor de test met eenmalig adviesgesprek met een psycholoog, nu tijdelijk 79,95 euro in plaats van 109,95 euro.

Neem contact met ons op

Heb je meer vragen over het Balanskompas of wil je meteen in gesprek met een van onze psychologen? Neem dan contact met ons op via 085-4014720 of door ons een berichtje te sturen.