Het Balanskompas

Onze betaalde test is een uitgebreide psychologische test met een persoonlijk adviesgesprek met een psycholoog. Je achterhaalt hiermee hoe het nu écht met je gaat. Duidt de uitslag op psychische klachten of zijn er specifieke aandachtspunten? Dan kun je dit direct bespreken met onze psycholoog tijdens jullie 30 minuten adviesgesprek.

Vraag de test aan

Wat is het Balanskompas?

In de online vragenlijst stellen we je vragen over 35 verschillende thema’s, zoals, stress, angst, rouw, relatie, enzovoort. Door slimme technologie vragen we door waar nodig en maken we vaart waar dit kan. Zo duurt het invullen maximaal 15 minuten. Je ontvangt hierna een rapportage, waarin je per onderwerp ziet waar het goed gaat en welke thema’s er aandacht nodig hebben. Onze huispsycholoog geeft jou op basis van deze uitkomst en het opvolgend 30 minuten gesprek een persoonlijk en passend advies.

 

Hoe werkt het?

  • Vraag hieronder de test aan.
  • Je ontvangt direct een e-mail met betaallink en instructies.
  • Na betaling word je gelijk doorgestuurd naar de test om te beginnen.
  • Na het invullen van de vragenlijst neemt de psycholoog binnen 2 werkdagen contact met je op voor het maken van de telefonische afspraak.

Kosten

Juist nu willen we psychologische ondersteuning betaalbaar maken voor iedereen. De test met het eenmalig adviesgesprek daarom tijdelijk € 49,95 (i.p.v. € 95,-).

Hulp na de test?

Wil je na je adviesgesprek met de psycholoog aan de slag met specifieke aandachtspunten of psychische klachten? Dan helpen we je graag aan passende ondersteuning. Door psychische klachten tijdig te signaleren en op te pakken, kunnen ze goed en snel worden opgelost. Afhankelijk van jouw persoonlijk advies kun je 2 dingen doen:

Vraag de test aan

Je ontvangt de instructies om van start te gaan direct in je mail.

Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
Privacy Policy en Terms of Service.


Belle

Met ons persoonlijk advies kan jij na deze test concreet aan de slag met je hulpvraag.


Belle

Huispsycholoog Psyned
  1. Lees informatie en krijg tips
    Door je verder te verdiepen in je klachten, kun je zelf soms al een eind komen. Lees de informatie op onze klachtenpagina’s of bekijk ons blog voor diverse tips en ervaringsverhalen.
  2. Ga in gesprek met een psycholoog
    Wil je meer één op één gesprekken met een psycholoog? Dan zorgen wij voor een psycholoog die bij jou past en kan je binnen enkele dagen al terecht. Lees meer

Meer weten?

Heb je vragen over het Balanskompas of wil je direct met een psycholoog in gesprek? Neem dan contact met ons op via 085-4014720 of ons contactformulier.

Start met het Balanskompas!

Krijg inzicht in jouw mentale gezondheid en achterhaal: hoe gaat het nu écht met je?

Vraag aan