Extra ondersteuning

Het coronavirus zorgt bij velen voor extra spanning, stress en onzekerheid. Er verandert ineens een hoop, en veel vaste routines vallen weg. Dit is van grote invloed op ons dagelijks leven en het kan zijn dat jij hier veel last van hebt. Psyned wil jou extra ondersteuning bieden in deze tijd en er juist nu voor iedereen zijn.

Psyned snelle service

Ervaar je psychische klachten en wil je snel hulp? Maak dan, via jouw werkgever, gebruik van onze ‘snelle service’ door te bellen naar 020 244 03 22. Je krijgt één van onze medewerkers van het verwijsteam aan de telefoon, die zorgt vervolgens dat je zo snel mogelijk passende hulp krijgt van één van onze psychologen.

Dit betekent in de praktijk dat je binnen 4 uur een afspraak hebt met één van onze psychologen. De afspraak is via videobellen of telefonisch (dus zonder beeld). Hoe gaat onze ‘snelle service’ in zijn werk? Wij leggen het hieronder in 5 stappen aan jou uit:

 1. Jij of jouw werkgever neemt contact op met ons verwijsteam omdat jij psychische klachten ervaart en erbij gebaat bent als er direct hulp geboden wordt. Vervolgens zal onze medewerkster aan de hand van een korte telefonische intake (ongeveer 10 minuten) met jou, bepalen waar jij behoefte aan hebt.
 2. Het is belangrijk dat jij nu snel de juiste hulp krijgt. Daarom zorgen we dat jij een dagdeel later al een afspraak hebt met één van onze psychologen. Dit consult duurt tussen de 45 en 60 minuten. De duur is afhankelijk van jouw behoeften. De afspraak is via videobellen of telefonisch (dus zonder beeld).
 3. Tijdens de afspraak zal jij alle ruimte krijgen om jouw verhaal kwijt te kunnen en de psycholoog te vertellen waar jij tegenaan loopt. Vervolgens zal de psycholoog jou handvatten en tips geven om je weer op weg te helpen.
 4. Is één sessie niet voldoende? Afhankelijk van de zwaarte van jouw problematiek kan een psycholoog na de eerste sessie eventueel vervolgsessies adviseren.
 5. Na afloop van de sessie krijgt jouw werkgever direct de kosten van ons gefactureerd, het kost jou dus niks.

Eenmalig gesprek met een psycholoog

Merk jij dat je in deze periode extra stress of angst ervaart en moeilijk met de situatie om kunt gaan? In deze tijd bieden we een extra behandeling aan bestaande uit één sessie.

Dit consult is erop gericht je te helpen omgaan met bepaalde gevoelens of stress en om handvatten te bieden om hier effectief mee om te gaan. Psyned psychologen zijn geen corona-experts. Wel zijn wij expert in het leren omgaan met extreme stress en het verminderen van angst en piekergedachten. Ook weten we dat het sociale isolement somberheid met zich mee kan brengen, en helpen we je hiermee om te gaan.

De (online) behandeling van 60 minten kan enorm helpen en jou ademruimte en een nieuw perspectief op jouw situatie bieden. Samen met jouw psycholoog kijken jullie naar jouw klachten. De psycholoog geeft je daarbij direct bruikbare tips voor hoe je op een gezonde manier met de huidige situatie om kan gaan.

Vraag een afspraak aan

Blijf niet met je twijfels en stress rondlopen en neem contact met ons op. Wij geven jou een passend advies en plannen wanneer gewenst vandaag nog een online behandeling in met een van onze behandelaars.

Krijg juist nu de juiste zorg

Krijg juist ten tijde van het coronavirus passende hulp. Blijf niet alleen met jouw klachten rondlopen en neem contact met ons op voor persoonlijk advies of het maken van een afspraak. Onze zorg voor jou gaat door, op locatie en online.

 • Persoonlijk advies
 • Geen wachtlijst
 • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog
Krijg juist nu de juiste zorg

Krijg juist ten tijde van het coronavirus passende hulp. Blijf niet alleen met jouw klachten rondlopen en neem contact met ons op voor persoonlijk advies of het maken van een afspraak. Onze zorg voor jou gaat door, op locatie en online.

 • Persoonlijk advies
 • Geen wachtlijst
 • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog