Extra ondersteuning

Het coronavirus zorgt bij velen voor extra spanning, stress en onzekerheid. Er verandert ineens een hoop, en veel vaste routines vallen weg. Dit is van grote invloed op ons dagelijks leven en het kan zijn dat jij hier veel last van hebt. Psyned wil jou extra ondersteuning bieden in deze tijd en er juist nu voor iedereen zijn.

Eenmalig gesprek met een psycholoog

Merk jij dat je in deze periode extra stress of angst ervaart en moeilijk met de situatie om kunt gaan? In deze tijd bieden we een extra behandeling aan bestaande uit één sessie.

Dit consult is erop gericht je te helpen omgaan met bepaalde gevoelens of stress en om handvatten te bieden om hier effectief mee om te gaan. Psyned psychologen zijn geen corona-experts. Wel zijn wij expert in het leren omgaan met extreme stress en het verminderen van angst en piekergedachten. Ook weten we dat het sociale isolement somberheid met zich mee kan brengen, en helpen we je hiermee om te gaan.

De (online) behandeling van 60 minuten kan enorm helpen en jou ademruimte en een nieuw perspectief op jouw situatie bieden. Samen met jouw psycholoog kijken jullie naar jouw klachten. De psycholoog geeft je daarbij direct bruikbare tips voor hoe je op een gezonde manier met de huidige situatie om kan gaan.

Kom tot rust met onze mindfulness webinars

Wij bieden dagelijks een gratis mindfulness meditatie webinar aan voor iedereen die in deze tijd van het coronavirus behoefte heeft aan een moment van rust. Een mooi moment om de mogelijke angst, onzekerheden en stress die je ervaart om te zetten naar rust aan de hand van verschillende oefeningen. Wil je mee doen? Meld je dan nu aan.

Zelf aan de slag met onze modules

Psyned gelooft dat e-health een goede oplossing kan bieden bij angst-, stress– en somberheidsklachten. Zelfhulp is een laagdrempelige oplossing voor het verminderen van jouw klachten en het is belangrijk dat jij geholpen kan worden, ongeacht jouw situatie. Ga vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving zelf aan de slag met de modules om je klachten te verminderen.

Vraag een afspraak aan

Blijf niet met je twijfels en stress rondlopen en neem contact op met ons verwijsteam. Wij geven jou een passend advies en plannen wanneer gewenst vandaag nog een online behandeling in met een van onze behandelaars.

Krijg juist nu de juiste zorg

Krijg juist ten tijde van het coronavirus passende hulp. Blijf niet alleen met jouw klachten rondlopen en neem contact met ons op voor persoonlijk advies of het maken van een afspraak. Onze zorg voor jou gaat door, op locatie en online.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Videobellen
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog