Coronavirus

Wij begrijpen dat je door de huidige situatie rond het coronavirus kan zitten met vragen over het volgen van therapie. Weet dat je bij Psyned ook nu gewoon terecht kan voor hulp. Juist nu is het belangrijk dat jij de hulp krijgt die jij nodig hebt. Onze zorg gaat gewoon door en ons verwijsteam is op dezelfde manieren als normaal bereikbaar.

Ervaar je door de huidige situatie extra spanning, stress en onzekerheid? Maak dan gebruik van onze extra behandeling. Deze (online) behandeling van 60 minuten kan enorm helpen en jou ademruimte en een nieuw perspectief op jouw situatie bieden. Blijf niet alleen zitten met jouw zorgen of klachten, maar neem contact met ons op voor passende hulp. Wij zijn er voor jou.

Behandeling op locatie en online therapie (videobellen)

Het verschilt per behandelaar welke vorm van therapie in deze situatie wordt aangeboden. Er zijn behandelaren die nog steeds therapie op locatie aanbieden, inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Mocht dit niet mogelijk zijn, of voel je je hier niet prettig bij, dan moedigen wij jou aan om online therapie te volgen. Met videobellen kan je vanuit huis, of elke andere locatie, je behandeling bij één van onze 270 behandelaren voortzetten. In het kader van jouw gezondheid, de gezondheid van onze behandelaren en het maatschappelijk belang, is dit een veilig en verstandig alternatief waar in groten getale gebruik van wordt gemaakt.

Wanneer kun je nog wel een behandelaar bezoeken? Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat je alleen een psycholoog kunt bezoeken als je geen last hebt van milde gezondheidsklachten. Onder milde gezondheidsklachten vallen: niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, verhoging.

Meer informatie over het volgen van therapie bij Psyned in tijden van het coronavirus vind je op onderstaande pagina’s. Vind antwoorden op vragen als: hoe gaat online therapie in zijn werk en bij welke klachten kan ik er gebruik van maken? Wat gebeurt er met afspraken die ik bij een psycholoog gepland heb staan?

Krijg juist nu de juiste zorg

Krijg juist ten tijde van het coronavirus passende hulp. Blijf niet alleen met jouw klachten rondlopen en neem contact met ons op voor persoonlijk advies of het maken van een afspraak. Onze zorg voor jou gaat door, op locatie en online.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog