Therapeut Rotterdam - Therapie in Rotterdam bij psychische klachten
Annebet Nolen
Annebet Nolen

Therapeut Rotterdam

De grondgedachte van mijn werk is dat jij de kern van de oplossing in je draagt. Ik help je door de dagelijkse storm te breken en rustpunten te vinden die nodig zijn om de beleving en kennis van jezelf te verdiepen.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in mijn praktijk in Den Haag
.

Verdiep je Zelfkennis en Beleving bij Therapie Rotterdam

Als je bij Therapie Rotterdam in behandeling komt werken we samen toe naar jouw herstel. In je proces van groei ben ik een actief onderdeel. Ik verbind me aan je, reageer op je en geef je terug wat ik ervaar als we samenwerken. Zo help ik je de hectiek van alledag te doorbreken en de rustpunten te vinden die je nodig hebt om de kennis en beleving van jezelf te verdiepen.

Stilte, beweging en groei bij Therapie Rotterdam

De therapie vindt plaats in drie fasen. De eerste fase is gericht op het vinden van rust en stilte, dit is de kern. De volgende fase is gericht op het in beweging brengen van elementen die belangrijk zijn voor je ontwikkeling. Tot slot leer je in de laatste fase de groei die je maakt doorzetten.

Diamant

Ik werk vanuit de visie dat ieder mens de kern van oplossingen in zich draagt. Je kunt het vergelijken met een diamant, soms moet je hard zoeken om het te vinden en vervolgens nog harder om het te slijpen. Maar soms krijg je er ook zomaar een.

Bij Therapie Rotterdam zoeken we aan de hand van klassieke en moderne methoden naar jouw kracht om de kern van de oplossingen te vinden. Samen gaan we op weg naar stilte, beweging en groei.

Hulp na seksueel misbruik

Als je in je jeugd een nare gebeurtenis, bijvoorbeeld geweld, incest, verwaarlozing of een traumatische ervaring, hebt meegemaakt kun je dit heel lang ontkennen. Je overlevingsdrang vertelde je om niet te voelen wat de gebeurtenis voor jou betekende. Nu je volwassen bent en de gebeurtenis achter je ligt laat je toe wat al die jaren verborgen is gebleven.

Dit leidt tot depressieve gevoelens, een gevoel van leegte en eenzaamheid of ziekte. Ik kan je helpen om los te komen van deze gevoelens. Zodat je het verleden een plek kan geven.

Tarief en Duur

Een afspraak bij Therapie Rotterdam duurt 45 minuten en kost 95 euro. Kom je in de avonduren? Dan betaal je 115 euro. Als je voor relatietherapie of een andere afspraak met twee personen komt dan neem ik eveneens 45 minuten de tijd en kost het 140 euro. Afspraken in de avonduren kosten 160 euro.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen. 

Online Therapie

Het is mogelijk om online therapie te volgen, bijvoorbeeld als je naar het buitenland gaat.

Contact Therapeut Rotterdam

Wil je meer weten over therapeuten in Rotterdam of een afspraak maken? Bel dan naar Therapie Rotterdam ter attentie van Annebet Nolen. Je kunt ook bij mij terecht in mijn praktijk in Den Haag. Ik leer je graag kennen!

Over Mij - Annebet Nolen - Therapie Rotterdam

Al op jonge leeftijd wist ik precies wat ik wou: iets met mode, creativiteit en kleding, carrière maken, reizen, geld verdienen en mooie dingen maken. Om dit doel te bereiken volgde ik de juiste opleidingen en vond daarna de juiste banen als ontwerpster en product- en unitmanager.

Ondanks dat ik van mijn werk hield en mijn werk dicht bij mijn hart lag had ik het gevoel dat ik iets miste. Er was een bepaalde leegte.

Antwoorden

Toen mijn vader overleed ging ik mezelf vragen stellen die ik achteraf gezien eerder had moeten stellen. Ik ruilde mijn werk in voor een atelier waar ik dag in dag uit aan het werk was. Via beelden probeerde ik antwoorden te vinden op de vragen die ik mezelf stelde. Eigenlijk zocht ik niet alleen antwoorden op deze vragen, maar ook op andere dingen die in mij speelden: kleine onzekerheden, moeilijkheden en stugge gedachtes. 

Kern

Het lukte me om mezelf terug te vinden en ik kon zin geven aan mijn leven. Toch miste ik andere mensen. Dit opende mijn ogen en opeens wist ik precies wat ik wilde. Wat ik wou was klachten, levensvragen en problemen in de kern aan kunnen pakken. Een kern die misschien niet altijd in woorden of gesprekken uit te drukken is en waar intuïtie net zo belangrijk is als vakmanschap en inzicht. Een kern die vraagt om rust en overzicht.

Therapie Rotterdam: een veilige omgeving voor cliënten

Voor mijn cliënten wil ik een omgeving creëren waar ruimte, vrijheid en vertrouwen is om moeilijke onderwerpen te bespreken. Mijn praktijk Therapie Rotterdam biedt deze plek. Hier vind ik in de samenwerking met mijn cliënten dagelijkse werkelijke vervulling van mijn werk en leven.

Contact Therapeut Rotterdam

Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel dan naar Therapie Rotterdam ter attentie van Annebet Nolen. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Therapie Rotterdam

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Sven over Annebet Nolen psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Annebet ontvangt en accepteert mij precies hoe ik ben. Ze is geen gewone therapeut, zij kijkt vanuit haar hart en ziel. Zij biedt mij een bedding waardoor ik opnieuw naar mijzelf kan leren kijken en kan groeien. Bij haar heb ik weer leren verbinden en loslaten."

Neem Contact Op Met Therapie Rotterdam

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Therapie Rotterdam

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn praktijk in Rotterdam. Je kunt ook terecht in mijn praktijk in Den Haag.

Annebet Nolen
Admiraliteitskade 88A-01
3063 EG Rotterdam