Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Kelly Alvares

Psycholoog in Rotterdam

Van nature ben ik een rustig persoon. Ik geniet van een boswandeling, een boekje op de bank, in bad gaan en bijkletsen met vrienden. Mijn sportieve en avontuurlijke kant komen naar boven in powerliften en het rijden op mijn racemotor. Mijn creativiteit uit ik door te schilderen, tekenen en gedichten te schrijven.

Ik spreek deze talen:

Nederlands

Cliënten beschrijven me als:

Rustig

Sportief

Creatief

Inlevend

Positief

Liefdevol

Kelly Alvares

Het herstel begint als je je niet meer verzet tegen wat je voelt en in het moment durft te zijn.

Altijd een psycholoog - Psyned

Samen aan de slag

In de eerste gesprekken geef ik ons de ruimte om elkaar te leren kennen. Openheid en eerlijkheid staan voorop. Je vertelt waar je tegenaan loopt en waar je binnen een paar weken naartoe wilt werken. Ook hoor ik graag wat je van mij verwacht en leg ik uit wat ik van jou nodig heb. Onze sessies zie ik als een samenwerking.

Je zult merken dat ik je zie en hoor, en wil begrijpen waarover je het hebt. Welke diagnose of protocollen bij jou passen, vind ik minder belangrijk. Wie ben jij, wie is de mens achter je problemen? Ik vind het belangrijk dat de therapie bij jou aansluit: het is maatwerk. Ik stel open vragen en check of ik je goed begrijp. We zijn niet alleen maar serieus; je mag ook lachen en genieten.

Bij mij vind je geen standaard praattherapie, mijn insteek is anders en eigenwijs. We kijken naar je leergeschiedenis en ervaring, van je jeugd tot de dag van vandaag. Hoe ben je geworden tot wie je niet bent? Dat doen we niet te kritisch, maar met positiviteit en liefde. Ook wandelen, moodboards, ademhalingsoefeningen en visualisaties helpen ons om tot de kern te komen.

Wat zeggen mijn cliënten?

In totaal geven mijn cliënten me 5 uit 5 sterren op basis van 5 ervaringen

Ik heb een waardevol traject doorlopen waarbij vele inzichten naar voren kwamen en patronen (weer) herkenbaar werden.

Anoniem

Kelly heeft mij vanaf de eerste ontmoeting warm onthaald en een veilige plek gegeven waar ik volledig open durfde te zijn. Ze stelde vragen waar ik zelf niet op had kunnen komen, waardoor ik de antwoorden von die ik zocht. We werkten n...

Meer lezen

Anoniem

Kelly heeft me dingen doen inzien die ik zelf niet zag en dingen laten voelen die ik niet voelde. De therapie was serieus maar ook met een lach. Ik heb het traject als positief en - het klinkt misschien gek - gezellig ervaren. Ik ging ...

Meer lezen

Anoniem

Kelly Alvares is zeer professioneel. Ze weet waar ze mee bezig is en kan heel goed luisteren. Ze straalt rust uit en geeft je vertrouwen.

Anoniem

Kelly heeft mij bepaalde dingen laten inzien waar ik zelf niet op kon komen. Dit biedt mij veel rust en begrip.

Anoniem

Ik kan je hiermee helpen:

Aanpassingsproblematiek

Angst

Burn-out

Chronische pijn

Chronische vermoeidheid

Chronische ziekte

Depressie

Mijn behandelvormen:

ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

Betrekken van naasten

Cognitieve gedragstherapie (CGT)

COMET

Familieopstellingen

Interpersoonlijke therapie (IPT)

Medische psychologie

Mindfulness

Online therapie

Oplossingsgerichte therapie

Ouderbegeleiding

Positieve psychologie

Provocatieve coaching

Aangesloten bij:

Psyned

REGISTERNIP

SKJ

Contactgegevens

Westplein 12
3016 BM Rotterdam

Past Kelly bij mij?

We vinden het belangrijk dat je snel de juiste hulp krijgt. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jou te koppelen aan een psycholoog die bij je past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als je wilt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jouw verhaal en hulpvraag. We bespreken jouw voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke psycholoog jou goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start behandeling

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze psychologen en kunnen meteen je eerste afspraak inplannen. Meestal kan je al binnen een week terecht. Dat lucht op!

Veelgestelde vragen

Wanneer ga je naar een psycholoog?

Wil je meer grip op je leven? Wil je je lichter, sterker en veerkrachtiger voelen? Een psycholoog kan je helpen om wat je in de weg zit aan te pakken en weer lekker in je vel te zitten. Leer beter omgaan met tegenslagen, reken af met psychische klachten en laat kleine hindernissen op je pad geen grote problemen worden.

Als jij voelt dat je ergens tegenaan loopt en er zelf niet uitkomt, is dat reden genoeg om hulp te zoeken. Je hoeft niet te wachten totdat het zo erg is dat je instort. Juist niet. Wij zeggen altijd: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Bij goed voor jezelf zorgen hoort – naast bijvoorbeeld sporten en een bezoek aan de tandarts – ook aandacht hebben voor je mentale gezondheid. Lees verder

Waarom een psycholoog via Psyned?

Via ons krijg je direct de juiste hulp van een psycholoog die bij je past. Je hoeft niet te wachten of eerst langs de huisarts voor een verwijsbrief. Soms is de stap om hulp te vragen al groot genoeg, dus wij vinden het belangrijk dat we het voor jou zo makkelijk mogelijk maken.

Zodra je de eerste stap zet, willen we dat jij je op je gemak voelt. We spreken je graag altijd even persoonlijk om je goed te kunnen koppelen aan een van onze 300+ erkende psychologen, omdat die match belangrijk is voor het succes van je behandeling.

Meestal kan je al binnen een week terecht bij een psycholoog. Online of bij jou in de buurt. Want wij weten: hoe eerder je hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent.

Hoe snel kan ik terecht voor een afspraak?

Heel snel, dat is waarin wij ons onderscheiden. Hoe eerder je hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent. Daarom kan je vaak nog voor dezelfde (werk)dag een gratis adviesgesprek inplannen en meestal kan je al binnen een week starten bij de psycholoog.

De ene psycholoog is eerder beschikbaar dan de ander. Aan de hand van jouw verhaal kunnen we je tijdens het adviesgesprek koppelen aan een psycholoog die jou goed en snel kan helpen. Zonder wachtlijst en verwijsbrief.

Wat kost een psycholoog?

De kosten van een afspraak bij een psycholoog kunnen verschillen per therapievorm en duur van de afspraak. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tarieven en we leggen uit hoe je jouw behandeling eventueel vergoed kan krijgen. Lees verder

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe werkt vergoeding via je werkgever?

Steeds meer werkgevers investeren in mentaal fitte medewerkers en betalen voor psychische hulp. Want als jij niet lekker in je vel zit – of dit nou door je werk komt of niet – heeft dat invloed op jouw werk. Mentaal fitte medewerkers hebben vaak meer plezier in hun werk, verzuimen minder en zijn een stuk productiever. Je werkgever heeft er dus net zoveel voordeel bij dat jij je goed voelt als jijzelf. Werkgevers omarmen dan ook vaker hun verantwoordelijkheid om goed voor hun medewerkers te zorgen. Grote kans dat jouw werkgever al met ons samenwerkt of wil samenwerken. Lees verder

Hoe vind ik een passende psycholoog?

In het gratis adviesgesprek bespreken we jouw klachten en hulpvraag. Ons psychologisch verwijsteam luistert, beantwoordt (praktische) vragen, geeft advies en kan je direct koppelen aan een van onze erkende psychologen. Past jouw vraag niet bij Psyned, dan denken we graag met je mee over alternatieven. We letten altijd op jouw persoonlijke situatie en voorkeuren, omdat we weten dat een goede match met de psycholoog belangrijk is voor het succes van de behandeling. Je kan het adviesgesprek voorbereiden door alvast over de volgende vragen na te denken:

Wat speelt er bij jou? Wat zijn je klachten? Hoe voel jij je? En hoe wil jij je weer voelen? Lees verder

Hoe ziet een behandeling eruit?

Onze psychologen kiezen bewust voor de beste persoonlijke zorg. Zij bieden maatwerk behandelingen vanuit hun passie voor het vak: om jou écht te helpen. Iedere behandelaar bepaalt dus zelf hoe het behandelplan en de begeleiding eruitziet, passend bij jouw hulpvraag. Samen bespreken jullie dit persoonlijke behandelplan met jouw doelen voor de behandeling en hoe jullie die willen bereiken. Aan de hand hiervan kan je een inschatting maken hoeveel sessies je nodig hebt. Lees verder

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: