Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Ariandra Vermaas

Systeemtherapeut in Rotterdam

In mijn eigen zoektocht naar een therapeut merkte ik hoe lastig het kan zijn om iemand te vinden die bij je past. Mede daardoor wil ik voor jou de therapeut zijn die ik zelf niet kon vinden. Ik vind het belangrijk dat je als cliënt voelt dat ik begrijp waar je mee worstelt en dat je weet wat je aan me hebt. Ik zoek graag de balans tussen het openhartig bespreken van moeilijke onderwerpen en de ruimte voor een grapje. Werken vanuit gevoel en (eigen) ervaring past mij meer dan werken volgens een boekje.

Op persoonlijk vlak ben ik een typische millennial die geniet van borrelen op het terras en regelmatig een festivalletje of een lesje Rocycle meepikt, maar zich eveneens zorgen kan maken over de maatschappij, politiek of het klimaat. Daardoor weet ik maar al te goed wat de uitdagingen zijn die deze tijd met zich meebrengt.

Ik spreek deze talen:

Nederlands

Cliënten beschrijven me als:

Vindingrijk

Vlot

Inzichtgevend

Ruimdenkend

Duidelijk

Profielfoto Ariandra Vermaas 2023

We gaan op zoek naar jouw essentie en de weg die jou gelukkig maakt.

Altijd een psycholoog - Psyned

Samen aan de slag

Je kan bij mij terecht met een specifiek vraagstuk of als je al langere tijd het gevoel hebt vast te zitten. Met aandacht help ik je te ontdekken wat al in je zit. Soms heb je een luisterend oor nodig, iemand die er verstand van heeft en die je helpt anders te kijken naar jouw situatie waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan.

In het eerste gesprek onderzoeken we jouw krachten en kwetsbaarheden en stellen we doelen op om die in lijn te brengen met jouw wensen en verlangens. Ook stemmen we het aantal en de frequentie van de sessies af. Per sessie bepalen we samen waar je behoefte ligt. Dat kan bijvoorbeeld praktisch zijn, maar ook explorerend en verdiepend. Soms geef ik je een opdracht om thuis mee aan de slag te gaan, zodat de therapie ook plaats krijgt in je dagelijks leven. Wanneer je bent waar je wilt zijn, ronden we af.

Ik kan je hiermee helpen:

Aanpassingsproblematiek

Angst

Burn-out

Depressie

Hoogbegaafdheid

Levensfaseproblematiek

Relatieproblemen (individueel)

Mijn behandelvormen:

Betrekken van naasten

Cognitieve gedragstherapie (CGT)

Online therapie

Relatiegesprekken

Relatietherapie

Systeemtherapie

Aangesloten bij:

Psyned

NVRG

Contactgegevens

Westblaak 146
3012 KM Rotterdam

Past Ariandra bij mij?

We vinden het belangrijk dat je snel de juiste hulp krijgt. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jou te koppelen aan een psycholoog die bij je past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als je wilt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jouw verhaal en hulpvraag. We bespreken jouw voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke psycholoog jou goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start behandeling

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze psychologen en kunnen meteen je eerste afspraak inplannen. Meestal kan je al binnen een week terecht. Dat lucht op!

Veelgestelde vragen

Wanneer ga je naar een psycholoog?

Wil je meer grip op je leven? Wil je je lichter, sterker en veerkrachtiger voelen? Een psycholoog kan je helpen om wat je in de weg zit aan te pakken en weer lekker in je vel te zitten. Leer beter omgaan met tegenslagen, reken af met psychische klachten en laat kleine hindernissen op je pad geen grote problemen worden.

Als jij voelt dat je ergens tegenaan loopt en er zelf niet uitkomt, is dat reden genoeg om hulp te zoeken. Je hoeft niet te wachten totdat het zo erg is dat je instort. Juist niet. Wij zeggen altijd: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Bij goed voor jezelf zorgen hoort – naast bijvoorbeeld sporten en een bezoek aan de tandarts – ook aandacht hebben voor je mentale gezondheid. Lees verder

Waarom een psycholoog via Psyned?

Via ons krijg je direct de juiste hulp van een psycholoog die bij je past. Je hoeft niet te wachten of eerst langs de huisarts voor een verwijsbrief. Soms is de stap om hulp te vragen al groot genoeg, dus wij vinden het belangrijk dat we het voor jou zo makkelijk mogelijk maken.

Zodra je de eerste stap zet, willen we dat jij je op je gemak voelt. We spreken je graag altijd even persoonlijk om je goed te kunnen koppelen aan een van onze 300+ erkende psychologen, omdat die match belangrijk is voor het succes van je behandeling.

Meestal kan je al binnen een week terecht bij een psycholoog. Online of bij jou in de buurt. Want wij weten: hoe eerder je hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent.

Hoe snel kan ik terecht voor een afspraak?

Heel snel, dat is waarin wij ons onderscheiden. Hoe eerder je hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent. Daarom kan je vaak nog voor dezelfde (werk)dag een gratis adviesgesprek inplannen en meestal kan je al binnen een week starten bij de psycholoog.

De ene psycholoog is eerder beschikbaar dan de ander. Aan de hand van jouw verhaal kunnen we je tijdens het adviesgesprek koppelen aan een psycholoog die jou goed en snel kan helpen. Zonder wachtlijst en verwijsbrief.

Wat kost een psycholoog?

De kosten van een afspraak bij een psycholoog kunnen verschillen per therapievorm en duur van de afspraak. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tarieven en we leggen uit hoe je jouw behandeling eventueel vergoed kan krijgen. Lees verder

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe werkt vergoeding via je werkgever?

Steeds meer werkgevers investeren in mentaal fitte medewerkers en betalen voor psychische hulp. Want als jij niet lekker in je vel zit – of dit nou door je werk komt of niet – heeft dat invloed op jouw werk. Mentaal fitte medewerkers hebben vaak meer plezier in hun werk, verzuimen minder en zijn een stuk productiever. Je werkgever heeft er dus net zoveel voordeel bij dat jij je goed voelt als jijzelf. Werkgevers omarmen dan ook vaker hun verantwoordelijkheid om goed voor hun medewerkers te zorgen. Grote kans dat jouw werkgever al met ons samenwerkt of wil samenwerken. Lees verder

Hoe vind ik een passende psycholoog?

In het gratis adviesgesprek bespreken we jouw klachten en hulpvraag. Ons psychologisch verwijsteam luistert, beantwoordt (praktische) vragen, geeft advies en kan je direct koppelen aan een van onze erkende psychologen. Past jouw vraag niet bij Psyned, dan denken we graag met je mee over alternatieven. We letten altijd op jouw persoonlijke situatie en voorkeuren, omdat we weten dat een goede match met de psycholoog belangrijk is voor het succes van de behandeling. Je kan het adviesgesprek voorbereiden door alvast over de volgende vragen na te denken:

Wat speelt er bij jou? Wat zijn je klachten? Hoe voel jij je? En hoe wil jij je weer voelen? Lees verder

Hoe ziet een behandeling eruit?

Onze psychologen kiezen bewust voor de beste persoonlijke zorg. Zij bieden maatwerk behandelingen vanuit hun passie voor het vak: om jou écht te helpen. Iedere behandelaar bepaalt dus zelf hoe het behandelplan en de begeleiding eruitziet, passend bij jouw hulpvraag. Samen bespreken jullie dit persoonlijke behandelplan met jouw doelen voor de behandeling en hoe jullie die willen bereiken. Aan de hand hiervan kan je een inschatting maken hoeveel sessies je nodig hebt. Lees verder

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: