Robert van den Bosch
Robert van den Bosch
Psycholoog Rotterdam

 • Oostzeedijk 90
  3063BG Rotterdam

  Psycholoog Rotterdam

  Ik help cliënten op een persoonlijke en betrokken manier. De kerngedachte achter de behandeling is dat we het samen doen. Jij staat centraal. Jouw verhaal, wie je bent en wat je kunt. Zij aan zij vinden we de oplossingen en groei je van je klacht weg. Stap voor stap. Zoals het spreekwoord luidt: een reis van duizend mijlen begint met een enkele stap. Ga de reis aan met Psycholoog Rotterdam.

  Bel voor een afspraak!

  Psycholoog Rotterdam

  Een psycholoog is eigenlijk niet heel anders dan een dokter of een automonteur. Naar die laatste twee ga je toe als je een probleem aan je auto of lichaam hebt waar je zelf de oplossing niet voor kan vinden.

  Datzelfde geldt voor een psycholoog: je hebt een klacht of probleem, en je weet niet hoe je die op kunt lossen. Het enige grote verschil, is dat een psycholoog niet in of aan je kan sleutelen, maar alleen in staat is om jou jezelf te laten ‘’repareren’’. We gaan samen aan de slag en kijken naar wat er speelt en hoe dat anders kan.

  Mijn werkwijze

  Voor een groot deel bepaal jij hoe we de behandeling aanpakken. Het verschilt nogal per persoon of er behoefte is aan een aantal praktische vaardigheden en kennis om een probleem te tackelen of aan een grondige analyse gebaseerd op een aantal gesprekken.

  Deze manier van werken heet cliëntgerichte therapie. Dat is een methode op maat, gebaseerd op wie jij bent, wat je kunt en wat je wil bereiken.

  Licht maar niet Luchtig

  Ik voel me als psycholoog erg betrokken bij het verloop en de uitkomst van de individuele behandelingen. Juist daarom probeer ik de oorzaken van de klacht of het probleem niet erger te maken dan ze zijn. Tegelijkertijd draai ik ook niet om de zaken heen. Mijn motto is dan ook: de beste behandeling is licht maar niet luchtig.

  Tijdens de eerste paar gesprekken bij Psycholoog Rotterdam bepalen we samen de richting die jij op wil, om vervolgens duidelijke doelen te stellen. Het idee is dat jij het gaat doen, ik help je alleen op weg.

  Tarief en duur

  Een individuele afspraak bij Psycholoog Rotterdam – Robert van den Bosch kost € 95. Voor relatietherapie betaal je €115 per sessie. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

  Contact Psycholoog Rotterdam

  Wil je meer weten? Zit je met een vraag? Bel of mail naar Psycholoog Rotterdam ter attentie van Robert van den Bosch. Ik leer je graag kennen!

  Psycholoog Rotterdam – Over Robert van den Bosch

  Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in mensen. Niet alleen in hoe individuen in elkaar zitten, maar ook hoe mensen met elkaar omgaan en met elkaar communiceren. Vandaar dat ik mijn leerproces in het hoger onderwijs begon met de studies Engels en geschiedenis. Tijdens deze studies realiseerde ik dat ik altijd meer wilde weten over het verhaal achter de mensen. Wat iemand maakt tot wie hij is, zeg maar.

  Vanuit die redenering ben ik uiteindelijk psychologie gaan doen. Ik werkte op dat moment al met (probleem)jongeren. In het begin twijfelde ik nog of deze studie meer een hobby was of dat ik er mijn werk van ging maken. Maar hoe meer ik leerde over de menselijke psyche hoe enthousiaster ik werd.

  Loopbaan

  Na mijn opleiding heb ik als psycholoog bij een grote zorginstelling gewerkt; eerst in de arbeidshulpverlening en vervolgens op de afdeling depressie. Tegenwoordig heb ik een eigen praktijk: Psycholoog Rotterdam.

  Voldoening

  Ik doe dit werk omdat ik het leuk vind. Ik vind het fijn om naar je te luisteren en vooral ook om jouw verhaal te leren kennen. Het geeft me voldoening om mensen weer op weg te helpen. Ik kan me goed inleven, goed luisteren en mensen ook weer een beetje energie geven en laten lachen.

  Klussen

  Buiten mijn werk ben ik het liefst met mijn gezin bezig. We wonen in een leuk oud huis in Schiedam, waar altijd wel ergens iets aan op te knappen valt. In mijn vrije tijd kun je me dan ook vaak tegen komen op weg naar een bouwmarkt, omdat ik weer een nieuw projectje heb gevonden om lekker aan te klussen.

  Contact Psycholoog Rotterdam

  Wil je meer weten? Zit je met een vraag? Bel of mail naar Psycholoog Rotterdam ter attentie van Robert van den Bosch. Ik leer je graag kennen!

  Klachten

  • Angst
  • Burnout
  • Depressie
  • Negatief zelfbeeld
  • Rouw en verliesverwerking
  • Trauma
  • Zingevingsvragen

  Behandelvormen

  • EFT Relatietherapie
  • Oplossingsgerichte therapie
  • Relatietherapie
  • Stressmanagement
  • Talen

   Engels

  Aangesloten bij

  Laatste cliëntervaring

   "Robert is een ontzettend wijs persoon, ik heb heel veel van hem geleerd".

  - marit

  Cliënten over Robert van den Bosch

  Gemiddeld geven cliënten Robert van den Bosch:

 • Beoordeling: 4 uit 5. Op basis van 1 ervaring
 • Laatste cliëntervaring:

   "Robert is een ontzettend wijs persoon, ik heb heel veel van hem geleerd".

  - marit

  Contact

  Praktijkadres

  Oostzeedijk 90

  3063BG Rotterdam


  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.


  Robert van den Bosch
  Robert van den Bosch
  Psycholoog in Rotterdam
  • Beoordeling: 4 uit 5
   Op basis van 1 ervaring
  • Buiten kantoortijden
  • Also in English
  • Relatietherapie
  Bel: 085-4014720