Psycholoog Rotterdam - Dilys Moons - Hulp bij psychische problemen
Dilys Moons
Dilys Moons

Psycholoog Rotterdam

Mijn naam is Dilys Moons, en ik ben al mijn leven lang geboeid door psychologie. Hoe dingen komen is een complex samenspel van heel veel factoren. Ik kan, samen met mijn cliënten, goed achterhalen ‘hoe het komt dat…’. Maar de redenen zijn altijd anders. Want ieder mens is anders. En dat maakt mijn vak zo prachtig. Als Psycholoog Rotterdam wil ik je graag helpen.

Bel voor een afspraak!

Psycholoog Rotterdam

Het is hartstikke lastig om voor jezelf altijd te weten of iets is zoals het is. Soms is het allemaal onoverzichtelijk en in veel gevallen hebben we niet eens in de gaten dat we gestuurd worden door verschillende dingen om ons heen. Dat gaat allemaal heel onzichtbaar.

Doorbreken vaste patronen

Iedereen heeft zich in de loop van zijn leven gedrag aangeleerd. Het hielp je, dat je zo meegaand was, je maakte er makkelijk vrienden mee. Nu heb je die meegaandheid niet meer nodig, maar toch blijf je het doen - zelfs ten koste van jezelf. Die vaste patronen zijn heel hardnekkig. Maar wij gaan ze doorbreken.

Een ander veelvoorkomend onderdeel is het vinden van ‘op hol geslagen gedachten’. Bijna iedereen heeft er last van: er gebeurt iets en jij gaat, zonder precies te weten wat, er allemaal dingen bij bedenken. Je collega reageert niet op je mail. En in plaats van het feit te accepteren voor wat het is gaan je gedachten er in volle vaart vandoor. Oh, dat komt vast doordat ik die keer zo slecht presteerde. En nu is hij vast boos. Hij gaat trouwens ook altijd ergens anders zitten in de kantine…
We leven allemaal veel te veel in ons hoofd en in heel veel gevallen kloppen jouw gedachten niet met de feiten. En is het allemaal veel moeilijker dan nodig is.

Psycholoog Rotterdam is betrokken en confronterend

Ik zal je tijdens de behandeling heel veel teruggeven. Ik vertel je wat ik zie, wat ik bij je merk. Dat kan soms best confronterend zijn - maar in mijn ervaring helpt het je precies te begrijpen wat er aan de hand is.

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie, kost €115 per sessie. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact Psycholoog Rotterdam

Heb je verder nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Rotterdam ter attentie van Dilys Moons. Of bekijk mijn website Psycholoog RotterdamIk leer je graag kennen!

Over mij - Dilys Moons

Ik ben al mijn leven lang geboeid door psychologie. Natuurlijk, als kleine meid wist ik niet dat het dat was. Maar toen vond ik ‘mensen’, ‘hoe mensen samenzijn’ en ‘hoe het komt dat…’ al uitermate fascinerend. popelde tegen het eind van de middelbare school om naar Rotterdam te gaan en hier psychologie te gaan studeren.

Daarna ben ik  kunst en cultuurwetenschappen te gaan studeren. Deze studie bood meer ruimte voor de uniekheid van de mens. Hierin vond ik een goede aanvulling op mijn opleiding. Want ik wilde nog steeds maar één ding. Psycholoog worden.

Eigen praktijk

Alhoewel elke behandeling anders verloopt en ik bij iedereen die methoden en technieken inzet die het meeste resultaat boeken, zit er een lijn in de behandeling. De therapie is gericht op inzicht en wat je met dat inzicht doet. Om tot inzicht te komen, nemen we de tijd om te begrijpen wat er speelt. Wat er écht speelt. Vaak zijn klachten, vragen en problemen de toplaag van heel andere vraagstukken die veel dieper ingrijpen in je leven. Ik zorg dat je je op je gemak voelt, zal op sommige punten doorvragen, je een spiegel voorhouden, proberen zaken te verduidelijken.

Bourgondisch leven

Naast mijn praktijk heb ik een lieve en ondersteunende vriend. Hij is net begonnen in zijn eigen Franse restaurant. Samen genieten we van het Bourgondische leven. We hebben samen een zoontje en een eigenwijze maar lieve hond.

Contact Psycholoog Rotterdam

Heb je verder nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Rotterdam ter attentie van Dilys Moons. Of bekijk mijn website Psycholoog RotterdamIk leer je graag kennen!

Cliëntervaringen over Dilys Moons

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Elze over Dilys Moons psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Na mijn bezoeken bij Dilys voel ik me werkelijk reusachtig opgeknapt! Het prettige aan Dilys is, dat ze je met heel weinig woorden begrijpt, dat ze komt met praktische oplossingen die echt werken en dat ze je het vertrouwen weet te geven dat het allemaal weer goed komt! Ze bleef altijd professioneel, dat ervaarde ik als zeer prettig."

Contactgegevens van Dilys Moons

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Rotterdam

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Rotterdam.

Dilys Moons
Provenierssingel 66
3033 EN Rotterdam