Psycholoog Rotterdam - Sandra van Scheijndel - Werken aan verandering
Sandra van Scheijndel
Sandra van Scheijndel

Psycholoog Rotterdam

Ik ben geboren in Den Haag, op 7 oktober 1973. Daar bracht ik ook mijn jeugd door en studeerde ik klinische- en gezondheidspsychologie. Na mijn studie werkte ik op verschillende plekken in de gezondheidszorg, om met tien jaar ervaring een eigen praktijk te starten. Mijn vak is belangrijk voor me; ik volg nieuwe ontwikkelingen, blijf mezelf opleiden en vind voldoening in wat ik elke dag voor mensen kan betekenen bij Praktijk Psycholoog Rotterdam.

Bel voor een afspraak!

Psycholoog Rotterdam

In de gesprekken die we hebben, werken we concreet aan verandering of bijvoorbeeld acceptatie. We onderzoeken hoe je denkt, wat vaste patronen zijn in hoe je met dingen omgaat en of je in die patronen jezelf in de weg zit. We werken met opdrachten, dingen die je actief kunt doen. Jij neemt het heft in handen, je herkent zelf de oorzaken én de oplossingen. En je brengt ze zelf in de praktijk.

Psycholoog Rotterdam is op zoek naar de lichtpunten

Tijdens de therapie concentreren we ons niet op de fouten, of waar het mis gaat. We zoeken de lichtpunten, de kansen, de manieren waarop je wel vorm kunt geven aan je problemen nu. Soms is dat confronterend, soms zul je er best even van uit het lood geslagen zijn, maar snel merk je de vooruitgang en dan is het prettig werken. Naast vakbekwaam te zijn ben ik vooral praktisch, recht door zee met respect voor jouw gevoelens en jouw situatie.

Tarief en duur

Het eerste gesprek, het intakegesprek, bedraagt € 95,- per sessie. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact Psycholoog Rotterdam

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Rotterdam ter attentie van Sandra van Scheijndel. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Rotterdam - Over Sandra van Scheijndel

Na mijn studie werkte ik op verschillende plekken in de gezondheidszorg, om met tien jaar ervaring een eigen praktijk te starten, Psycholoog Rotterdam. En die praktijk bestaat nu bijna vijf jaar. Mijn vak is belangrijk voor me; ik volg nieuwe ontwikkelingen, blijf mezelf opleiden en vind voldoening in wat ik elke dag voor mensen kan betekenen.

Buiten mijn werk ben ik graag buiten. Liefst in Frankrijk met mooie lange wandelingen en goed eten met fijne wijn toe. Maar ook op de wadden is het fijn wandelen. Dichterbij maak ik graag ommetjes in Blijdorp. Binnen weet ik me overigens ook uitstekend te vermaken. Met glas- en schilderkunst bekijken en maken.

Contact Psycholoog Rotterdam

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Rotterdam ter attentie van Sandra van Scheijndel. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen Sandra van Scheijndel

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Patrick over Sandra van Scheijndel psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Mijn gesprekken met Sandra waren in het begin erg confronterend voor mij. Maar door haar open benadering heb je naderhand niet het gevoel dat je in therapie bent geweest, maar bij een vriendin op bezoek. Door de laagdrempelige aanpak en soms een flinke dosis humor weet ze je vaak wel te raken of een boodschap mee te geven."

Contactgegevens van Sandra van Scheijndel

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Rotterdam

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Rotterdam.

Sandra van Scheijndel
Schiekade 830
3032 AL Rotterdam