Psycholoog Alphen aan den Rijn
Maak kennis met onze behandelaar.
Simone van Wijk
Simone van Wijk

Psycholoog Alphen aan den Rijn 

Ik ben een bevlogen psycholoog met een persoonlijke werkwijze. Graag help ik je in deze moeilijke fase in je leven.

Je kunt bij mij ook in Den Haag terecht voor een afspraak. 

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Verandering en Acceptatie bij Psycholoog Alphen aan den Rijn 

In de therapie bij Psycholoog Alphen aan den Rijn draait het om verandering en acceptatie. Samen gaan we kijken naar jouw gedachtepatronen, jouw manier van omgang met gevoelens en of daar wellicht valkuilen in zitten. Naarmate de tijd vordert zul je leren hoe je met bepaalde emoties kunt omgaan en indien je last hebt van lichamelijke klachten zal ook daar aandacht aan besteed worden.

Het is een gezamenlijk proces. Ik geef niet de antwoorden. Ik help jou de antwoorden en oplossingen te vinden, die je vervolgens zelf in de praktijk brengt. De focus ligt niet op fouten of tekorten, we richten ons op jouw krachten, talenten en successen. Jij bent de kern waar we beginnen en eindigen.

Persoonlijke en betrokken begeleiding bij Psycholoog Alphen aan den Rijn

Ik ben mens, zoals jij en ieder ander. Ik heb geen standaard protocol maar behandel elke cliënt als uniek. Daarbij ben ik persoonlijk erg betrokken en gebruik ik mijn intuïtie en gezond verstand. Ik verwacht eerlijkheid, openheid en motivatie. En jij kunt vertrouwen, respect, eerlijkheid en vakmanschap van mij verwachten.

Tarief en duur

Een afspraak bij Psycholoog Alphen aan den Rijn duurt 45 minuten kost 85,- euro. Voor relatietherapie vraag ik 130,- euro per 75 minuten. De kosten zijn inclusief 21% BTW. Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 48 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact

Wil je meer weten over psychologen in Alphen aan den Rijn of een afspraak maken? Bel naar Psycholoog Alphen aan den Rijn ter attentie van Simone van Wijk. Ik leer je graag kennen!

Over mij - Simone van Wijk - Psycholoog Alphen aan den Rijn

Tijdens mijn derde studiejaar psychologie maakte ik de beslissing om ook een sportopleiding te gaan volgen. Dat is, terugblikkend, een erg belangrijke keuze geweest in mijn leven. Het komt nu dan ook nog terug in mijn werk bij Psycholoog Alphen aan den Rijn, in de zin van doorzettingsvermogen, kracht en speelsheid.

Praten en analyseren zijn belangrijke onderdelen van mijn therapie, maar minstens zo belangrijk als 'doen'. Door het te doen, te ervaren en te ondervinden kun je jezelf en/of jouw gewoonten veranderen. Het grotendeel van mijn cliënten vinden deze duidelijke aanpak erg prettig, ik zet je echt aan het werk. Hierdoor verdwijnt al gauw het gevoel van machteloosheid.

Werkwijze

Ik vertrouw allereerst op mijn intuïtie. Door mijn intuïtie kom ik vaak snel tot de kern en kunnen we dus ook snel aan de slag. Jij doet je verhaal, daarin zoeken we samen overtuigingen die niet behulpzaam zijn. Vervolgens willen we heel duidelijk vormgeven wat voor gedrag er nu nodig is om verandering te bewerkstelligen. Bij elke stap merk je verschil, totdat je uiteindelijk ver van je klacht bent weggelopen. 

Klachten en doelen

Het doet me persoonlijk erg goed om op een creatieve, concrete en opbouwende manier met cliënten te werken aan klachten én doelen. Ik vind het een voorrecht om mensen te mogen begeleiden en om een deel van hun levensverhaal mee te mogen krijgen. Ik probeer je bij Psycholoog Alphen aan den Rijn zoveel mogelijk te ondersteunen en help je tot inzicht te komen.

Contact

Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Alphen aan den Rijn ter attentie van Simone van Wijk. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Alphen aan den Rijn

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Leon over Simone van Wijk psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

 “Weer z'n moment in je leven: wie ben ik echt? Waar sta ik voor? Wat is echt belangrijk voor mij en wat maakt mij gelukkig. ‘Pap doe er eens wat mee’ (mijn dochter). Na een aantal coachingsessies en een mindfulness training bij Simone heb ik mijn juiste richting weer gevonden. Een tijdje later volgt mijn nieuwe liefde met veel plezier dezelfde mindfulness training.
Simone is een betrokken coach die goed in staat is om jouw vraagstelling te verhelderen en ook handvatten aan te reiken".

Routebeschrijving naar Psycholoog Alphen aan den Rijn

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Alphen aan den Rijn.

Simone van Wijk
Stationsstraat 9
2405 BL Alphen aan den Rijn

Neem Contact Op Met Psycholoog Alphen aan den Rijn

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht