Psycholoog Rotterdam - Hanan Haddouch
Maak kennis met onze behandelaar.
Hanan Haddouch
Hanan Haddouch

Psycholoog Rotterdam - Hanan Haddouch

Welkom! Mijn naam is Hanan Haddouch, psychologe en coach in Rotterdam. Ik werk voor particulieren, bedrijven, hogescholen en arbodiensten. Je kunt bij mij terecht voor een verscheidenheid aan klachten en vragen.

Afspraken op korte termijn mogelijk!

Psycholoog Rotterdam

Jij bent de kern

Ik denk open en vrij, en zo deel ik mijn therapie ook in. Jouw doelen staan op één, waar wil jij het liefst aan werken? Met elkaar gaan we na hoe je minder stress in je leven kunt ervaren, om meer rust en vrede te ervaren. Elk mens is anders en dat maakt elk mens dus ook uniek. Dat betekent dat ook de therapie uniek behoort te zijn, ‘therapie op maat’. Ik probeer met een creatieve en kritische blik te kijken naar jouw vragen en klachten, om je praktisch op weg te helpen.

Praktisch, eerlijk en concreet

We willen allereerst jouw kwaliteit van leven bevorderen. Dit doen we door op een concrete manier aan het werk te gaan met de punten die jou beperken, zogenoemde knelpunten. Mijn werkwijze hierbij is betrokken, open-minded, confronterend, concreet en warm. Ik zal regelmatig met je reflecteren: ik geef je terug wat ik bij je zie qua gedrag, houding, emoties of gedachten. Dit leidt vaak tot hogere zelfkennis, maar kan tegelijkertijd ook confronterend zijn.

Expats

Als expat kan je veel moeilijkheden ervaren. Eenzaamheid, angsten en somberheden komen hierbij vaak voor. Door mijn multiculturele achtergrond en wereldburgerschap heb ik hier een goed beeld van, begrijp ik de expats en kan ik ze doelgericht behandelen. Het vinden van de eigen identiteit en het maken van nieuwe vrienden blijken knelpunten voor velen.

As an expat you may experience a variety of difficulties. Loneliness, fear and gloom or dreariness are common phenomena. Because of my multicultural background and world citizenship I know and understand expats, which ables me to treat them efficiently. Finding your own identity and making new friends appear to be a bottleneck for many.

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Aangesloten bij

- Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

Neem contact op

Heb je nog vragen of wil je meer weten over psychologen in Rotterdam? Bel of mail dan gerust ter attentie van Hanan Haddouch. We helpen je graag verder!

Hanan Haddouch – Psycholoog Rotterdam

Stress en burn-out expert

Ik ben meerdere jaren werkzaam als psycholoog en als coach voor particulieren, bedrijven, hogescholen en arbodiensten. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een brede cliëntengroep heb en dus ervaring heb in een hoop verschillende leeftijdsgroepen, levensstijlen en culturen. Daarnaast blijf ik me altijd ontwikkelen via literatuur en onderzoek, cursussen en nieuwe therapievormen. Dit implementeer ik vervolgens naar logische vaardigheden die mijn cliënten kunnen gebruiken. Ik ben een echte out of the box denker en kom graag met creatieve opties.

Groeien als mens

Ik vind niets absurd of vreemd. Je kunt jezelf zien als een project dat in de groei is. Tijdens de therapie zal je die groei opmerken en gaan we jouw angsten, moeilijkheden of andere problemen te lijf. Zelfinzicht wordt gestimuleerd, evenals het vinden en gebruiken van eigen talenten om moeilijke situaties beter aan te kunnen.

Cliëntervaringen Psycholoog Rotterdam

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Anoniem over Hanan Haddouch psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Bij voorgaande psychologen kreeg ik altijd meteen het gevoel dat ze mij niet serieus namen, waardoor ik snel afhaakte. Na mijn eerste sessie met Hanan ging ik naar huis met een positief gevoel en wist ik dat ik de juiste psycholoog had gevonden. Hanan laat het toe dat ik tijdens de sessies helemaal mezelf kan zijn. Door de sessies met Hanan sta ik veel meer in contact met mijn gevoel, ben ik me bewuster van de gebeurtenissen in mijn leven en heeft zij mij geleerd hoe ik op een positieve wijze mijn gevoelens en emoties kan verwerken. Ik ben Hanan erg dankbaar voor het keerpunt dat ze heeft gemaakt in mijn leven en kracht die ze me heeft gegeven om te groeien als mens.”

Routebeschrijving naar Psycholoog Rotterdam

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Rotterdam. 

Hanan Haddouch
Schiekade 830
3032 AL, Rotterdam

Contactgegevens van Psycholoog Rotterdam

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht