Psycholoog Groningen Amrah van Til helpt bij psychische klachten
Amrah van Til
Amrah van Til

Psycholoog Groningen - werken vanuit verbinding

Ik ben betrokken, sta dicht bij je en help je op weg. Je leert bij Psycholoog Groningen jezelf beter kennen, je talenten én persoonlijke valkuilen. Zo leer je jezelf te helpen.

Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantoortijden.

Psycholoog Groningen

Je wilt zo graag dat het anders gaat. Dat jij het anders kunt doen. Dat je geen last meer hebt en dat je weer door kunt. Je weet dat het niet goed met je gaat. Je wilt zo graag veranderen, maar het lukt je niet. Het gevoel van onmacht maakt je onzeker.

Psycholoog Groningen: werken vanuit verbinding

Ik heb een geïntegreerde, mensgerichte benadering. Ik ben goed bekend met de geldende behandelmethoden en heb een breed pakket aan alternatieven om daar vanaf te kunnen wijken als dat nodig is. In de behandeling sta jij centraal. Een behandelmethode moet je ook liggen, het moet passen bij jouw leerstijl en wat je fijn vindt om te doen.

Onze belangrijkste werkplek is de behandelkamer. Je merkt het bij binnenkomst al, die plek is een beetje bijzonder. We hebben de ruimte om vrij te spreken, grenzen te verkennen, kwetsbaar te zijn en fouten te maken. Om dat goed te kunnen doen, werk ik vanuit respect, compassie en de overtuiging dat mijn cliënten alles in huis hebben om er zélf uit te komen. In de verbinding tussen ons, onze samenwerking, zit de kracht van de behandeling.

Cliëntgericht werken

Bij de cliëntgerichte behandeling sta jij centraal. Niet alleen je klacht en werk- en leerstijl, maar alles van jou. Je kijk op de wereld, je gevoelens en gedachten, wat je bezig houdt, waar je mee zit, wat je wel en niet kunt. Dat is fijn omdat je nooit boven je kunnen werkt en altijd met thema’s die er voor jou echt toe doen.

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost 95,- euro en duurt 50 minuten. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënten inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Aangesloten bij 

Het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) - lidmaatschapsnummer 217532
De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) - lidmaatschapsnummer 8027
Het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) - lidmaatschapsnummer 810293R
Mijn AGB-code is 90059065.

Contact Psycholoog Groningen

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail naar 085 - 401 47 20 voor een afspraak bij Psycholoog Groningen. Ik leer je graag kennen!

Over mij - Amrah van Til

Ik studeerde in Groningen, klinische psychologie. Een degelijke basis en stevig theoretisch kader. Ik had het goed getroffen met mijn stageplek. Ik behandelde zelfstandig een breed scala aan klachten van kinderen en ouders. Ik werkte daar op een cognitief gedragstherapeutische basis aan de hand van protocollen.

Meer mensgericht

Bij afronden van de opleiding realiseerde ik me dat ik twee fundamentele onderdelen miste. Ik kende de klachten en behandelingen, maar ik merkte dat ik breder wilde kijken, namelijk naar de mens achter de klacht. Om zo de klachten langduriger te verhelpen en daarbij uit te gaan van de eigen wijsheid en kracht van een mens.

Een methode op maat

De opleiding transformationeel coach en trainer was het ontbrekende puzzelstukje. In mijn huidige werk combineer ik wetenschappelijke inzichten en bewezen methodes met een praktische, open en mensgerichte werkstijl. Ik blijf me daarin steeds verder ontwikkelen. Zo heb ik aanvullende cursussen gevolgd zoals EMDR, Rots en Water (weerbaarheidstraining) en heb ik mij verdiept in meditatievormen zoals mindfulness. Ik help je jouw weg te vinden, zodat je jezelf kunt helpen. Ik ga op zoek naar de vraag achter jouw vraag, de behoeften, wensen en verlangens die je misschien zelf moeilijk onder woorden kunt brengen.

Ik help je jouw weg te vinden, zodat je jezelf kunt helpen. Ik ga op zoek naar de vraag achter jouw vraag, de behoeften, wensen en verlangens die je misschien zelf moeilijk onder woorden kunt brengen.

Neem contact op met Psycholoog Groningen

Heb je nog vragen of wil je meer weten over mij of mijn psychologenpraktijk in Groningen? Bel naar 050-2110435 voor een afspraak of mail gerust even naar Psycholoog Groningen. 

Clientervaringen Amrah van Til

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Anne over Amrah van Til psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Bedankt voor alles! Wat is het fijn om me nu zoveel zekerder en relaxter te voelen. Ik heb het gevoel dat ik nu al een sterke mama ben.

Contact met psycholoog Groningen

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Groningen.

Amrah van Til
Multatulistraat 104
9721NM Groningen