Relatietherapie Groningen - Eline Nijhof
Eline Nijhof
Eline Nijhof

Relatietherapie Groningen

Ik zal in eerste instantie samen met jullie opnieuw naar jullie als individu en in relatie tot elkaar kijken. Waarschijnlijk hebben jullie inmiddels oogkleppen voor elkaar op en ‘zien’ jullie elkaar dus niet meer. Misschien heeft één van jullie wel een heel ander probleem dat tussen jullie onuitgesproken bleef - een depressie bijvoorbeeld, een burn-out of een onverwerkt trauma.

Afspraak buiten kantoortijden mogelijk.

Relatietherapie Groningen samen met Eline Nijhof

Erg veel ruzie?

Natuurlijk, ruzie hoort erbij. Heel normaal en heel gezond. Maar natuurlijk moet het niet te gek worden. Waarschijnlijk weten jullie het al een tijdje, het gaat gewoon niet meer. Het geduld dat je eerst op kon brengen, de charme die je zag in bepaalde onhebbelijkheden, het gevoel ‘maatjes’ te zijn - het is allemaal verdwenen. En nu ziet het er allemaal zó somber uit dat jullie twijfelen of jullie wel samen verder moeten gaan.

Het is niet te laat

Maar waarschijnlijk ben je wel aan de late kant, hebben jullie het te lang ‘maar aangezien’, ‘gehoopt dat het over zou gaan’ en ‘ach, je hoort zoveel verhalen’. En dan ineens zijn jullie zo’n verhaal. Het is gelukkig niet té laat. Jullie hebben er goed aan gedaan het niet per se zélf te willen doen allemaal. Het is zelfs vaak zo dat koppels die in relatietherapie gaan er met een sterkere band vanaf komen.

Contact

Wil je meer weten over Eline Nijhof of een afspraak maken? Bel naar psycholoog Groningen ter attentie van Eline Nijhof. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. Ik leer je graag kennen!

Eline Nijhof

Gezondheidsplein Damsterdiep
Damsterdiep 49 - 53
9711 SH Groningen

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Eline Nijhof

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Groningen

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Groningen.

Eline Nijhof
Gezondheidsplein Damsterdiep
Damsterdiep 49 - 53
9711 SH Groningen