Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Barbara Loomans

Relatietherapeut in Groningen

Als relatietherapeut beschouw ik mezelf, door mijn internationale achtergrond, als een cultuur sensitieve professional. Mijn ervaring in het werken met mensen uit diverse landen, talen en culturen stelt mij in staat om goed aan te sluiten bij stellen met gemengde culturele achtergronden, expat-koppels en internationale partners.

Ik spreek deze talen:

Nederlands
Duits Flagge
Engels Flagge
Frans Flagge

Cliënten beschrijven me als:

Gevoelig

Intuïtief

Doortastend

Creatief

Integer

Goede luisteraar

Profielfoto

Ik wil het leven verlichten van mensen die lijden.

Relatietherapie bij Psyned

Ik ontvang voornamelijk stellen die te maken hebben met diverse uitdagingen in hun relatie, waaronder problemen in de communicatie, vertrouwensbreuken, intimiteitsproblemen, conflicten en omgaan met veranderingen.

Mijn aanpak is erop gericht om helderheid te brengen in jullie relatie en alles op een rijtje te zetten. Tijdens de eerste sessies luister ik aandachtig naar jullie verhaal en samen bepalen we waar de focus van de behandeling zal liggen. Zodra dit duidelijk is, gaan we samen aan de slag. Naast gesprekken maak ik gebruik van praktische methoden en oefeningen die jullie kunnen helpen zoals communicatieoefeningen en partnergerichte activiteiten.

In mijn werkwijze ben ik zeer positief ingesteld, waardoor jullie je snel op je gemak zullen voelen. Ik begrijp dat het herstellen van een relatie geen eenvoudig proces is, en ik sta jullie dan ook met toewijding bij tijdens dit traject. Samen zullen we werken aan het herstel van jullie verbinding, identiteit en gezamenlijke doelen, om zo jullie leven en relatie weer op een positieve koers te brengen. Hierbij richt ik me op het bevorderen van een harmonieus partnerschap waarin jullie elkaar weer vinden en ondersteunen.

Wat zeggen mijn cliënten?

In totaal geven mijn cliënten me 5 uit 5 sterren op basis van 2 ervaringen

Barbara was heel erg meelevend, maar ze kon ook oplossingen aandragen. Ze gaf hele praktische tips en ze neem echt de tijd om samen met jou de problemen tegemoet te gaan. Ik had nooit het gevoel dat ik er alleen voor stond, zij bleef n...

Meer lezen

Anoniem

Barbara is een warm en betrokken persoon bij wie je je meteen op je gemak voelt. Ook is zij een zeer kundig psychologe die heel goed aanvoelt wat er speelt. Doordat ze zo intuïtief is, verlopen de gesprekken niet volgens een vast patr...

Meer lezen

Rosa (49), burn-out gerelateerde klachten, PTSS, en re-integratieproblematiek

Mijn behandelvormen:

Aangesloten bij:

Psyned

REGISTERNIP

NVAP

NVPA

RBCZ

Contactgegevens

Hereweg 100
9725 AJ Groningen

Past Barbara bij mij?

We vinden het belangrijk dat jullie snel de juiste hulp krijgen. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jullie te koppelen aan een relatietherapeut die bij jullie hulpvraag past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als dat uitkomt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jullie verhaal en hulpvraag. We bespreken jullie voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke relatietherapeut jullie goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start therapie

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze relatietherapeuten en kunnen meteen de eerste afspraak inplannen. Meestal kunnen jullie al binnen een week terecht. Dat lucht op.

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: