Onze behandelaars in Leiden krijgen gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren op basis van 77 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar hulp in Leiden? In Leiden hebben we 14 psychologen en een therapeut die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Meest gestelde vragen

Ja, je kunt snel terecht bij een psycholoog en je komt niet terecht op een wachtlijst. Vaak kun je in dezelfde week nog terecht. Juist om het risico te verkleinen dat je klachten verergeren.

Psycholoog Leiden

Loop je vast in je leven, bijvoorbeeld door een depressie, trauma, slaapproblemen, negatief zelfbeeld of een andere psychische klacht? Dan kun je in Leiden vaak meteen terecht voor een afspraak bij een van onze psychologen. Weet dat het niet raar is om hulp te vragen als je er even zelf niet meer uitkomt.

In Leiden hebben we 14 psychologen die jou kunnen helpen. Hun praktijkruimtes zitten verdeeld door de stad. Bijvoorbeeld in het centrum van Leiden, maar ook in de wijken Binnenstad-Noord en Roodenburgerdistrict. Allemaal goed te bereiken met het openbaar vervoer in Leiden.

Woon je in de buurt van Leiden, in Voorschoten? Dan helpt onze psycholoog Monique Koel je graag. Haar praktijk zit precies naast station Voorschoten.

Je mag zelf bepalen bij welke psycholoog je in behandeling gaat. Die keuze is helemaal aan jou. Dat is iets waar ons verwijsteam je ook graag bij helpt met een gratis telefonisch adviesgesprek. We zien namelijk dat als jij je op je gemak voelt en daardoor over kwetsbare dingen durft te praten, de kans een stuk groter is dat de behandeling slaagt.

EMDR Leiden

Denk je dat de behandelvorm EMDR jou kan helpen met jouw klachten? Bijvoorbeeld bij de verwerking van een trauma of PTSS? Dan kun je in Leiden terecht bij onze psychologen Josephine Verbist en Monique Koel. Zij zijn erin gespecialiseerd jou hiermee te helpen. Mocht het zo zijn dat dit toch niet de behandelvorm is voor jou en je klacht, dan kijken jullie samen naar een andere manier.

Loopt je relatie even niet zoals jullie willen? Dan is relatietherapie misschien iets voor jullie. Kijk hier voor onze relatietherapeuten in Leiden.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek