Psycholoog in Leiden

Op zoek naar hulp in Leiden? In Leiden hebben we 5 psychologen en een therapeut die je graag helpen.

In de binnenstad van Leiden vind je een groot aantal van onze behandelaren die jou graag een stap verder helpen. De praktijken zijn centraal gelegen zodat je eenvoudig met het openbaar vervoer naar je afspraak kan komen. Een stationshalte verder bij Leiden Lammeschans vind je ook ervaren psychologen waar je op korte termijn terecht kan. En als je in de omgeving van Leiden woont kan je ook een afspraak inplannen in Voorschoten, naast het station zit een therapeute met haar praktijk. Dus jij bepaalt zelf wat voor jou praktisch is!

Sta je op een punt om aan de slag te gaan met jouw schaduwkant? Grijp dit moment aan om te kijken wie bij jou past om samen met je te werken. Wil je groeien in het reguleren van je agressie, je negatieve overtuigingen aanpakken of heb je steun nodig in het verwerken van verlies? Ook als je in een fase van je leven bent gekomen waarin veel veranderingen plaatsvinden is het fijn om met een therapeut te spreken.

Cliënten geven onze behandelaars in Leiden 4.8 uit 5 sterren. Lees hier de laatste ervaring.

Onze behandelaars in Leiden krijgen gemiddeld 4.8 uit 5 sterren.
Op basis van in totaal 26 cliëntervaringen

Goed om te weten!
   Therapie ook in het Engels, Duits en Spaans
   Geen verwijsbrief nodig!
   Hulp bij identiteitsproblematiek
   Wordt assertiever en neem de regie in eigen hand
   Bij immobiliteit zijn huisbezoeken mogelijk


Behandelaars in Leiden

Online psychologen

Nieuwste cliëntervaring in Leiden

Petra heeft een prettige persoonlijke benadering en weet goed een spiegel voor te houden. Ze wist mij goed aan te zetten tot zelfreflectie. Ik heb de sessies als zeer waardevol beschouwd.

- Anoniem
over Petra van Assen
Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog