GZ Psycholoog Den Haag - Groei op positieve wijze uit je klacht
Marsha Balrak
Marsha Balrak

GZ-Psycholoog Den Haag

In mijn werk ben ik warm en betrokken. Ik voer de behandelingen uit vanuit een eigen stijl: open, direct en met een niet-oordelende houding. We gaan tijdens de gesprekken in op de situaties uit je leven, maar ook op de manier waarop wij in het gesprek tegenover elkaar zitten. GZ-Psycholoog Den Haag leert je graag kennen.

Bel voor een afspraak!

GZ-Psycholoog Den Haag - Oplossingsgericht werken

Het voelt alsof je vast zit. Hoe graag je ook wilt dat het anders gaat, de onmacht overheerst. Het lukt je niet om er zelf of met hulp van familie en vrienden uit te komen. En ook dit maakt dat je je erg onmachtig voelt.

Grip op je gedachten bij GZ-Psycholoog Den Haag

Als je bij GZ-Psycholoog Den Haag in behandeling komt werken we toe naar het te boven komen van je klacht(en). Je zult al snel merken dat je sterker wordt. Je begrijpt wat er aan de hand is, waar je last van hebt en hoe je gedachten werken. Ook weet je hoe je je gedachten kunt sturen en hoe je er op een andere manier mee om kunt gaan.

Positieve ervaringen

De manier waarop we werken is oplossingsgericht. Ik maak veel gebruik van cognitieve gedragstherapie. Je klacht is een aanleiding voor de behandeling, maar niet het onderwerp. Het gaat er om wat je wilt bereiken, waar je naar toe wilt. Positieve ervaringen staan centraal, de dingen die je wel kunt en die wel goed gaan maken dat je jezelf beter leert kennen en begrijpen.

We werken aan je gevoelens, gedrag en gedachten. Je gedachten kunnen je leven behoorlijk overhoop gooien als ze met je innerlijke leven aan de haal gaan. Bij GZ-Psycholoog Den Haag leer je je gedachtepatronen te doorbreken en te veranderen.

Neem bij twijfel contact op

Vaak merk ik dat cliënten aangeven dat ze eigenlijk te laat zijn gekomen. Ze dachten zich aan te stellen, dat de klacht vanzelf over zou gaan of het alleen af te kunnen. Als ze eenmaal op afspraak zijn geweest hebben ze spijt dat ze niet eerder zijn gekomen. Het is dan ook aan te raden om bij twijfel contact op te nemen. Hoe eerder je op gesprek komt, hoe sneller je van je klacht af bent.

Tarief en Duur

Een afspraak bij GZ-Psycholoog Den Haag duurt 45 minuten en kost 85 euro (inclusief 21% btw). In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 behandelingen nodig.

Contact GZ-Psycholoog Den Haag

Wil je meer weten over psychologen in Den Haag of een afspraak maken? Bel dan naar GZ-Psycholoog Den Haag ter attentie van Marsha Balrak. Ik leer je graag kennen!

GZ-Psycholoog Den Haag - Over Marsha Balrak

Dat ik voor de studie psychologie koos was een vanzelfsprekende keuze. Ik beschik over het talent, kan goed luisteren en analyseren en bewaar de rust in stressvolle situaties. Ook vond ik de studie erg interessant en geeft het voldoening dat ik andere mensen kan helpen.

Een pittige maar prachtige stage

Mijn stage liep ik in een psychiatrische inrichting op Curacao. Het was een onvergetelijke, indrukwekkende en leerzame ervaring met inhoudelijk veel diepgang en soms regelrecht absurde situaties. Een stevige plek waar mijn kalmte goed van pas kwam. De stage was pittig en prachtig tegelijk.

Ervaring opdoen

Na mijn afstuderen werkte ik eerst een tijdje in de horeca. Daarna kon ik al snel aan het werk bij Parnassia in Den Haag, waar ik ex-gedetineerden en -drugsgebruikers begeleidde. Toen ik vervolgens de kans kreeg om op Curacao te gaan werken greep ik die met beide handen aan.

Ook de volgende kans, het volgen van een GZ-opleiding in Nederland, benutte ik. Hierna reisde ik een tijdje door Thailand. Bij terugkomst besloot ik dat het tijd werd voor de volgende stap: mijn eigen praktijk. Hier ontwikkelde ik aan de hand van mijn achtergrond en ervaring een eigen stijl die me goed ligt en die ik nog altijd hanteer bij GZ Psycholoog Den Haag.

Zachte en warme behandeling bij GZ-Psycholoog Den Haag

De behandeling bij GZ-Psycholoog Den Haag is warm, betrokken en concreet. Mijn open, niet-oordelende houding en directe manier van werken worden erg gewaardeerd door mijn cliënten. We werken in de behandeling met situaties uit je leven, maar ook met de manier waarop wij tegenover elkaar zitten. Ik observeer wat er met je gebeurt als er bepaalde onderwerpen worden besproken, hoe je doet, hoe je beweegt, kijkt en met situaties omgaat. Deze manier van werken is zacht en direct tegelijk.

In mijn vrije tijd

In mijn vrije tijd lees ik graag, wandel ik graag buiten met de honden, sport ik of doe ik dingen met leuke mensen.

Contact GZ-Psycholoog Den Haag

Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel dan naar GZ-Psycholoog Den Haag ter attentie van Marsha Balrak. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij GZ-Psycholoog Den Haag

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Rachelle over Marsha Balrak psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Een aantal maanden geleden was ik betrokken bij een ernstig auto-ongeluk. Nadat ik lichamelijk hersteld was, kwam de psychische klap. Ik durfde de auto niet meer in. Marsha heeft mij fantastisch geholpen. Ik heb haar ervaren als een warme, hartelijk vrouw waarbij ik me snel op mijn gemak voelde."

Neem contact op met GZ Psycholoog Den Haag

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Route naar GZ-Psycholoog Den Haag

Bekijk hier de route naar mijn psychologenpraktijk in Den Haag.

Marsha Balrak
Laan van Meerdervoort 646
2564 AL Den Haag