Psycholoog Den Haag

Mogelijk heeft u last van angsten, negatieve emoties, klachten als gevolg van opgelopen trauma’s, spanningsklachten, een laag zelfbeeld, assertiviteitsproblemen, rouwproblematiek, studie/werkproblemen, vermijdingsgedrag, dwangmatig bezig zijn of anderszins psychische klachten en inefficiënt gedrag die u belemmeren in uw leven en een obstakel vormen om verder met uw leven te gaan, tevreden te zijn over uzelf of uw bezigheden. Als dit het geval is kan ik u wellicht helpen!

Afspraken zijn mogelijk buiten kantoortijden

Eerste gesprek bij Psycholoog Den Haag

Tijdens het eerste gesprek onderzoeken wij uw klachten en mogelijke redenen hiervoor, uw hulpvraag en (eind)doel, en beslissen we of en hoe we hieraan gaan werken: wat heeft u nodig om zo goed als mogelijk uzelf en/of uw stemming te verbeteren?

Soms is een extra (verdiepend) onderzoek in de vorm van een vragenlijst nuttig, maar vaak kunnen we vanaf het einde van uw eerste bezoek al gaan werken. Alles gebeurt in overleg. Na het uitleggen van de mogelijkheden, beginnen we. Regelmatig krijgt u ‘huiswerk’ om verder in uw privé situatie aan te werken. Want de beste resultaten gebeuren als u tussendoor goed oefent. We maken een werkbare hypothese/behandelplan om hieraan houvast te hebben. Die kunnen we uiteraard aanpassen als dat nodig is. Regelmatig kijken we of er vooruitgang is en wat u op dat moment nodig hebt. De sessies zullen zo kort zijn als nodig zijn, net als de frequentie. In het begin is vaker contact meestal nuttig, daarna minder vaak.

Dit kan inhouden bewust worden van uw gedachten, gevoelens en gedrag, om die vervolgens te leren wijzigen (negatieve/irreële gedachten uitdagen, inefficiënte gedrag wijzigen) om zodoende uw gevoelens te verbeteren. Het kan inhouden praktische oefeningen m.b.t. assertiviteit, angsten aangaan, meer activatie, bewustwording van uw lichaam, beperkingen en sterke kanten, en meer. We kunnen een rollenspel spelen als dat nodig is, of dat u bij voorbeeld een specifiek schrijfopdracht krijgt. Wanneer er sprake is van een trauma (maar soms ook bij andere problematiek) pas ik EMDR toe, dit is relatief snelle methode om trauma’s te verwerken.

Handvatten meegeven waarop je verder kunt bouwen

Ik vind het belangrijk dat u tools krijgt uitgereikt om toekomstige problemen zelf aan te kunnen. Het gaat dus om wijzigingen voor het leven, niet alleen voor de huidige probleem. Diepe wijzigingen van patronen of van denkwijze zijn bij voorbeeld zaken die ik wens te bereiken.

Over mij – Ophirah Toff

Als psycholoog vind ik het heel fijn mensen te proberen te begrijpen en te helpen, hen helpen zichzelf beter te begrijpen, te ontwikkelen en hun visioen te verbrijden. Ik heb soortgelijke processen zelf ondergaan, en merkte in tijden van nood dat het zeer prettig was om op iemand te kunnen leunen die buiten stond en mij van de zijkant warm steunde. Ditzelfde wens ik anderen toe.

Mijn praktijk

Mijn praktijk is gevestigd in Den Haag in een rustige wijk, op de tweede verdieping (er is geen lift aanwezig). Je kunt in de buurt gratis parkeren! Therapie of steun is eveneens mogelijk online (Skype), via email en/of telefoon. English, Hebrew, and
moderately Spanish treatments possible as well. Ik heb veel ervaringen met diverse populaties en culturen, expats, en in het bijzonder studenten en jongvolwassenen. Ik heb extra veel ervaring met diverse angstklachten en trauma’s, naast alle andere voorkomende problematiek. In het verleden werkte ik in Leeuwarden, en jarenlang in Leiden.

Praktische informatie

Wij geven je graag duidelijkheid over belangrijke zaken:

Tarief

De kosten zijn afhankelijk van de duur van de afspraak. Voor een korte sessie betaal je €98,- en een lange sessie kost €145,50. Je betaalt per afspraak.

Een afspraak afzeggen kan altijd, wel minstens 24 uur van tevoren, dan kunnen we nog een andere cliënt inplannen. Anders moeten we het in rekening brengen.

Contact

Heb je een vraag, wil je persoonlijk advies of wil je een afspraak maken? Bel dan naar 085-4014720 of stuur een bericht.

Klachten

 • Aanpassingsproblematiek
 • ADHD
 • Angst
 • Autisme
 • Burnout
 • Chronische vermoeidheid
 • Depressie
 • Dwangklachten
 • Eetstoornis
 • Faalangst
 • Negatief zelfbeeld
 • Persoonlijkheidsstoornissen
 • Relatieproblemen (indiv.)
 • Relatietherapie
 • Rouw en verliesverwerking
 • Seksualiteit
 • Slaapproblemen
 • Stressmanagement
 • Trauma
 • Verslaving
 • Werkgerelateerde problematiek
 • Zingevingsvragen

Behandelvormen

 • Cognitieve gedragstherapie
 • EMDR
 • Mindfulness
 • Online therapie
 • Oplossingsgerichte therapie
 • Positieve psychologie
 • Relatietherapie
 • Talen

  Nederlands
  Engels
  Hebreeuws
  Spaans

Aangesloten bij

Cliëntervaringen

Gemiddeld geven cliënten Ophirah Toff:

 • Beoordeling: 4.9 uit 5. Op basis van 16 ervaringen
 • "Ophirah heeft mij geholpen om weer te genieten van het leven."

  - Anoniem

  "Ophirah is een goede luisteraar, vriendelijk en laagdrempelig, geeft concrete adviezen en observaties. Ophira zorgt voor een fijne en veilige sfeer."

  - Anoniem

  "Ik wil graag deze behandelaar aan anderen aanrader, ik heb een goede tijd gehad bij Ophirah."

  - Anoniem

  "Ophirah is een hele fijne psycholoog. Je voelt je er welkom en weet je echt weer op weg te helpen!"

  - Anoniem

  "Ophirah daagde mij uit om mijn gedachten en (onbewuste) overtuigingen onder de loep te leggen. Ze durfde me aan te spreken en was scherp wanneer dat nodig was, maar altijd op een prettige manier. Na ieder gesprek ging ik een stukje 'lichter' weg dan ik was gekomen."

  - Anoniem

  "Ophirah was with us through the traumatic loss of our daughter. We went as a couple to her, and we were able to construct a tailor made approach to our needs as a mother and father who had just lost a child. I think she could help other families suffering through similar losses."

  - Anoniem

  "Het gesprek met Ophirah Toff klikte erg goed bij mij. Ze snapte iedere keer direct wat ik bedoelde, luisterde en wachtte iedere keer goed tot ik gezegd had wat ik wilde zeggen, en antwoordde duidelijk, kort en bondig. Ik ben heel erg positief! Dank u wel!"

  - Anoniem

  "Ophirah heeft mij geholpen met rouwverwerking en angsten om een partner te verliezen."

  - Anoniem

  "Ophirah heeft me goed geholpen met het aanpakken van (vroegere) gebeurtenissen waar ik in mijn dagelijkse leven nog (onbewust) last van had. Voorbeelden van deze gebeurtenissen zijn het zijn gepest op de middelbare school, maar ook dat mijn moeder chronisch ziek is zolang ik me kan herinneren. Er werd duidelijk in kaart gebracht hoe de situaties zijn verlopen en op welke manier ik naar deze gebeurtenissen terugkijk. Dit gaf me al veel inzicht in het gedrag wat ik nu vertoon, waardoor ik hiermee aan de slag kon gaan. Ook als persoon is ze heel open en luistert ze aandacht naar je verhaal/klachten, waarbij een duidelijk plan van aanpak wordt gemaakt en dit ook duidelijk uitlegt, zodat je duidelijkheid hebt wat er van het traject verwacht kan worden."

  - Anoniem

  "Ophirah heeft mij enorm geholpen om weer terug te komen bij mezelf. Er was gelijk een goede band en daardoor hebben we goede stappen kunnen zetten."

  - Anoniem

  "Ophirah heeft mij ontzettend geholpen, waar eerdere psychische behandelingen geen of minder resultaat hebben geboekt. Ik heb voor het eerst EMDR gevolgd en ik voel een enorme verbetering in mijn eigenwaarde, negatieve emoties zijn verminderd en ik kan langzaam aan zeggen dat ik me gelukkiger en krachtiger voel. Ik ben Ophirah ontzettend dankbaar voor haar rust, therapie en begeleiding!"

  - Anoniem

  Ophirah heeft mij geholpen inzichtelijk te maken waar de patronen in mijn gedachten en gedrag vandaan komen. Doordat ik mij hier nu veel bewuster van ben heb ik sneller door wanneer ik in oude gedachten- of gedragspatronen verval en kan ik hier wat aan doen op het moment zelf.

  - Anoniem

  "Stond open voor mijn verhaal, was zeer toegankelijk en gaf goede adviezen."

  - Anoniem

  “Ik heb geleerd stap voor stap mijn problemen aan te pakken, beter naar mijn lichaam te luisteren en mijn leven meer op orde te krijgen. Ik kreeg hele bruikbare tips en oefeningen. Ik focus nu beter en ben bewuster van wat ik doe om terugval hopelijk te voorkomen. Aanbevolen. Super bedankt.”

  - Aisha, 48 (Depressie en burnout)

  “Met behulp van de gesprekken kreeg ik inzicht en praktische oefeningen over mijn manier van automatisch denken en gedragen, en heb ik geleerd de gedachten te neutraliseren, dus gewoon realistischer in te zien. Ik kan nu beter opkomen voor mezelf en denk positiever over mezelf!! Hartelijk dank!”

  - Marcel, 43 (Laag zelfbeeld)

  “This was the first time I ever went to a psychologist. It was the best decision I’ve made in a long time. I gained much insight to the origins of my fears, as well as how to tackle the problems. I now no longer suffer from hyperventilation or negative self-talk when going to my studies. Thank you!”

  - Lisa, 22 (Anxiety problems)
  Ophirah Toff
  Ophirah Toff
  Psycholoog in Den Haag

  Beoordeling: 4.9 uit 5
  Op basis van 16 ervaringen
  • Geen wachtlijst
  • Buiten kantoortijden
  • Online psycholoog
  • Relatietherapie
  Bel: 085-4014720
  Ophirah Toff

  Ophirah Toff

  • Geen wachtlijst
  • Buiten kantoortijden
  • Online psycholoog
  • Relatietherapie

  Psycholoog Den Haag

  Mogelijk heeft u last van angsten, negatieve emoties, klachten als gevolg van opgelopen trauma’s, spanningsklachten, een laag zelfbeeld, assertiviteitsproblemen, rouwproblematiek, studie/werkproblemen, vermijdingsgedrag, dwangmatig bezig zijn of anderszins psychische klachten en inefficiënt gedrag die u belemmeren in uw leven en een obstakel vormen om verder met uw leven te gaan, tevreden te zijn over uzelf of uw bezigheden. Als dit het geval is kan ik u wellicht helpen!

  Afspraken zijn mogelijk buiten kantoortijden

  Eerste gesprek bij Psycholoog Den Haag

  Tijdens het eerste gesprek onderzoeken wij uw klachten en mogelijke redenen hiervoor, uw hulpvraag en (eind)doel, en beslissen we of en hoe we hieraan gaan werken: wat heeft u nodig om zo goed als mogelijk uzelf en/of uw stemming te verbeteren?

  Soms is een extra (verdiepend) onderzoek in de vorm van een vragenlijst nuttig, maar vaak kunnen we vanaf het einde van uw eerste bezoek al gaan werken. Alles gebeurt in overleg. Na het uitleggen van de mogelijkheden, beginnen we. Regelmatig krijgt u ‘huiswerk’ om verder in uw privé situatie aan te werken. Want de beste resultaten gebeuren als u tussendoor goed oefent. We maken een werkbare hypothese/behandelplan om hieraan houvast te hebben. Die kunnen we uiteraard aanpassen als dat nodig is. Regelmatig kijken we of er vooruitgang is en wat u op dat moment nodig hebt. De sessies zullen zo kort zijn als nodig zijn, net als de frequentie. In het begin is vaker contact meestal nuttig, daarna minder vaak.

  Dit kan inhouden bewust worden van uw gedachten, gevoelens en gedrag, om die vervolgens te leren wijzigen (negatieve/irreële gedachten uitdagen, inefficiënte gedrag wijzigen) om zodoende uw gevoelens te verbeteren. Het kan inhouden praktische oefeningen m.b.t. assertiviteit, angsten aangaan, meer activatie, bewustwording van uw lichaam, beperkingen en sterke kanten, en meer. We kunnen een rollenspel spelen als dat nodig is, of dat u bij voorbeeld een specifiek schrijfopdracht krijgt. Wanneer er sprake is van een trauma (maar soms ook bij andere problematiek) pas ik EMDR toe, dit is relatief snelle methode om trauma’s te verwerken.

  Handvatten meegeven waarop je verder kunt bouwen

  Ik vind het belangrijk dat u tools krijgt uitgereikt om toekomstige problemen zelf aan te kunnen. Het gaat dus om wijzigingen voor het leven, niet alleen voor de huidige probleem. Diepe wijzigingen van patronen of van denkwijze zijn bij voorbeeld zaken die ik wens te bereiken.

  • Aanpassingsproblematiek
  • ADHD
  • Angst
  • Autisme
  • Burnout
  • Chronische vermoeidheid
  • Depressie
  • Dwangklachten
  • Eetstoornis
  • Faalangst
  • Negatief zelfbeeld
  • Persoonlijkheidsstoornissen
  • Relatieproblemen (indiv.)
  • Relatietherapie
  • Rouw en verliesverwerking
  • Seksualiteit
  • Slaapproblemen
  • Stressmanagement
  • Trauma
  • Verslaving
  • Werkgerelateerde problematiek
  • Zingevingsvragen
  • Cognitieve gedragstherapie
  • EMDR
  • Mindfulness
  • Online therapie
  • Oplossingsgerichte therapie
  • Positieve psychologie
  • Relatietherapie
  • Talen

   Nederlands
   Engels
   Hebreeuws
   Spaans

  Cliëntervaringen

  Gemiddeld geven cliënten Ophirah Toff:

 • Beoordeling: 4.9 uit 5. Op basis van 16 ervaringen
 • "Ophirah heeft mij geholpen om weer te genieten van het leven."

  - Anoniem

  "Ophirah is een goede luisteraar, vriendelijk en laagdrempelig, geeft concrete adviezen en observaties. Ophira zorgt voor een fijne en veilige sfeer."

  - Anoniem

  "Ik wil graag deze behandelaar aan anderen aanrader, ik heb een goede tijd gehad bij Ophirah."

  - Anoniem

  "Ophirah is een hele fijne psycholoog. Je voelt je er welkom en weet je echt weer op weg te helpen!"

  - Anoniem

  "Ophirah daagde mij uit om mijn gedachten en (onbewuste) overtuigingen onder de loep te leggen. Ze durfde me aan te spreken en was scherp wanneer dat nodig was, maar altijd op een prettige manier. Na ieder gesprek ging ik een stukje 'lichter' weg dan ik was gekomen."

  - Anoniem

  "Ophirah was with us through the traumatic loss of our daughter. We went as a couple to her, and we were able to construct a tailor made approach to our needs as a mother and father who had just lost a child. I think she could help other families suffering through similar losses."

  - Anoniem

  "Het gesprek met Ophirah Toff klikte erg goed bij mij. Ze snapte iedere keer direct wat ik bedoelde, luisterde en wachtte iedere keer goed tot ik gezegd had wat ik wilde zeggen, en antwoordde duidelijk, kort en bondig. Ik ben heel erg positief! Dank u wel!"

  - Anoniem

  "Ophirah heeft mij geholpen met rouwverwerking en angsten om een partner te verliezen."

  - Anoniem

  "Ophirah heeft me goed geholpen met het aanpakken van (vroegere) gebeurtenissen waar ik in mijn dagelijkse leven nog (onbewust) last van had. Voorbeelden van deze gebeurtenissen zijn het zijn gepest op de middelbare school, maar ook dat mijn moeder chronisch ziek is zolang ik me kan herinneren. Er werd duidelijk in kaart gebracht hoe de situaties zijn verlopen en op welke manier ik naar deze gebeurtenissen terugkijk. Dit gaf me al veel inzicht in het gedrag wat ik nu vertoon, waardoor ik hiermee aan de slag kon gaan. Ook als persoon is ze heel open en luistert ze aandacht naar je verhaal/klachten, waarbij een duidelijk plan van aanpak wordt gemaakt en dit ook duidelijk uitlegt, zodat je duidelijkheid hebt wat er van het traject verwacht kan worden."

  - Anoniem

  "Ophirah heeft mij enorm geholpen om weer terug te komen bij mezelf. Er was gelijk een goede band en daardoor hebben we goede stappen kunnen zetten."

  - Anoniem

  "Ophirah heeft mij ontzettend geholpen, waar eerdere psychische behandelingen geen of minder resultaat hebben geboekt. Ik heb voor het eerst EMDR gevolgd en ik voel een enorme verbetering in mijn eigenwaarde, negatieve emoties zijn verminderd en ik kan langzaam aan zeggen dat ik me gelukkiger en krachtiger voel. Ik ben Ophirah ontzettend dankbaar voor haar rust, therapie en begeleiding!"

  - Anoniem

  Ophirah heeft mij geholpen inzichtelijk te maken waar de patronen in mijn gedachten en gedrag vandaan komen. Doordat ik mij hier nu veel bewuster van ben heb ik sneller door wanneer ik in oude gedachten- of gedragspatronen verval en kan ik hier wat aan doen op het moment zelf.

  - Anoniem

  "Stond open voor mijn verhaal, was zeer toegankelijk en gaf goede adviezen."

  - Anoniem

  “Ik heb geleerd stap voor stap mijn problemen aan te pakken, beter naar mijn lichaam te luisteren en mijn leven meer op orde te krijgen. Ik kreeg hele bruikbare tips en oefeningen. Ik focus nu beter en ben bewuster van wat ik doe om terugval hopelijk te voorkomen. Aanbevolen. Super bedankt.”

  - Aisha, 48 (Depressie en burnout)

  “Met behulp van de gesprekken kreeg ik inzicht en praktische oefeningen over mijn manier van automatisch denken en gedragen, en heb ik geleerd de gedachten te neutraliseren, dus gewoon realistischer in te zien. Ik kan nu beter opkomen voor mezelf en denk positiever over mezelf!! Hartelijk dank!”

  - Marcel, 43 (Laag zelfbeeld)

  “This was the first time I ever went to a psychologist. It was the best decision I’ve made in a long time. I gained much insight to the origins of my fears, as well as how to tackle the problems. I now no longer suffer from hyperventilation or negative self-talk when going to my studies. Thank you!”

  - Lisa, 22 (Anxiety problems)

  Contact

  Praktijkadres
  De Savornin Lohmanlaan 214
  2566 AX Den Haag

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Contact

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.