Cliënt ervaringen Simone van Wijk
Maak kennis met onze behandelaar.

Cliënt ervaringen Simone van Wijk

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Fabienne
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Mijn doel van de coaching was om weer helder te kunnen denken, meer inzicht te krijgen in mezelf en te weten waar ik voor sta en wat ik wil. De sessies hebben mij opgeleverd dat ik inzichten heb gekregen in mijn patronen, waarom ik doe wat ik doe en dat ik weet wat mijn verlangens zijn. Ik ervaar rust en helderheid en heb mijn openheid en eerlijkheid terug. Positieve feedback voor de coach zijn de echtheid en de openheid”

Leon
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Weer z'n moment in je leven: wie ben ik echt? Waar sta ik voor? Wat is echt belangrijk voor mij en wat maakt mij gelukkig. ‘Pap doe er eens wat mee’ (mijn dochter). Na een aantal coachingsessies en een mindfulness training bij Simone heb ik mijn juiste richting weer gevonden. Een tijdje later volgt mijn nieuwe liefde met veel plezier dezelfde mindfulness training.
Simone is een betrokken coach die goed in staat is om jouw vraagstelling te verhelderen en ook handvatten aan te reiken".

Marcel en Hanneke
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“We zijn erg enthousiast over Simone, ze heeft ons ondersteund om weer een gezonde basis in onze relatie te vormen. De indruk die we van haar kregen via de site klopt.
De manier waarop Simone werkt is helder en in het hier en nu. Simone durft direct te zijn maar doet dit altijd met liefde en aandacht.
We hebben hierdoor begrip gekregen voor onze eigen behoeften maar ook die van de ander. We hebben geleerd om patronen te herkennen en te handelen vanuit kracht en verbondenheid te creëeren.
Door de gelijkwaardigheid in haar opstelling naar ons voelde de gesprekken als samenwerken met haar. Hierdoor was er ruimte voor openheid en afstemming.
We hebben in relatief korte tijd veel bereikt. We hebben het gevoel zelf in de hand te hebben hoe onze relatie met elkaar is, ook nu nog, maanden na de sessies".

Isabel
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Doortastend en concreet. Bedankt voor je ondersteuning om mijn plannen en doelen gestalte te geven en voor je bijdrage aan mijn herstel.

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Simone van Wijk