Psycholoog Den Haag - Suzanne van der Wees - Therapie op maat
Suzanne van der Wees
Suzanne van der Wees

Psycholoog Den Haag

Als psycholoog streef ik ernaar om mezelf zo snel mogelijk overbodig te maken. Wanneer je (weer) meer in je kracht wil komen te staan, bied ik je ondersteuning om dit op een duurzame manier te bereiken. Dat is uiteindelijk de kern: dat jij zelf de regie hebt om je leven in te richten zoals jij het voor je ziet. Vanuit de Positieve Psychologie zal ik je stimuleren om zelf aan de slag te gaan.

Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantoortijden

Leer je kwaliteiten en talenten inzien en benutten bij Psycholoog Den Haag

Mijn naam is Suzanne van der Wees, ik ben psycholoog in Den Haag. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van stressklachten en bied o.a. ondersteuning op aanverwante gebieden zoals burn-out herstel, het vergroten van het zelfvertrouwen en het creëren van een werk-privébalans. Veel klachten zijn stressgerelateerd, je kunnen wapenen tegen stress en ermee om kunnen gaan zijn dan ook een essentiële vaardigheden om jouw balans te verwezenlijken.

Het eerste gesprek

Al voor de intake vraag ik je om een aantal vragen te beantwoorden. Waarom zoek je hulp en wat zijn jouw klachten precies? Op basis daarvan gaan we aan de slag in het eerste gesprek, deze voorbereiding zorgt voor een soepele start. We bespreken daarin niet alleen jouw klachten, maar ik wil ook je verwachtingen peilen. Wat hoop je te bereiken, wat is je doelstelling en welke rol ga ik daarin spelen? Tijdens het eerste gesprek wil ik ook een concreet beeld geven van het vervolgtraject en geef ik vaak al opdrachten mee, zodat je meteen kan beginnen met het zetten van haalbare en concrete stappen.

Focus op het positieve

Ik geloof in jouw kracht en focus daar ook op in onze gesprekken. Nadat we je klachten in kaart hebben gebracht, brengen we de aandacht naar je krachten. In welke situaties ben je weerbaar, waar haal je voldoening uit en hoe geef je betekenis aan situaties? Het doel is dat er kruisbestuiving plaatsvindt tussen jouw krachten en wensen.

Herkennen van patronen

Mijn positieve en energieke manier van werken typeert mij als psycholoog. We staan stil bij waar je nu staat, welke situaties daaraan bijdragen en van daaruit zal je patronen gaan herkennen en de manieren ontdekken hoe je dingen op een andere manier kan aanpakken.

Tarief en duur

Een individuele afspraak duurt 45 minuten en kost 95 euro. Voor een afspraak buiten kantooruren reken ik 115 euro voor een individuele afspraak. In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 behandelingen nodig.

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Den Haag

Wil je meer weten over psychologen in Den Haag of een afspraak maken? Bel dan naar psycholoog Den Haag ter attentie van Suzanne van der Wees. Ik leer je graag kennen!

Suzanne van der Wees - Psycholoog Den Haag

Ik ben al van jongs af aan een vragensteller en het prikkelt me om mensen hun drijfveren te leren kennen. Ik ben me erg bewust van de verschillen tussen mensen, wat ze van huis uit hebben meegekregen, hun vaardigheden en dat iedereen een bijzonder verhaal te vertellen heeft. Na de middelbare school ben ik gaan reizen en ik heb daarna aanvankelijk een studie gedaan gericht op de relaties tussen mensen en hun ruimtelijk omgeving. Al snel viel het kwartje: ik vond het veel interessanter om me geheel te verdiepen in de gedachten, belevingen en het gedrag van mensen. Door mijn keuze psychologie te gaan studeren vielen alle puzzelstukjes op hun plek.

Zorg op maat

Het is tijdens mijn studie mijn ambitie geworden om een eigen praktijk te starten. Ik vind namelijk dat de mentale zorg in Nederland veel beter geregeld kan worden. Bij een instelling krijg je als cliënt dikwijls te maken met protocollen en wachttijden, en dat heeft mij als hulpverlener nooit aangesproken. Ik wil niet vanuit een bepaald keurslijf te werk gaan, het is veel beter om zorg op maat te kunnen bieden.

Flexibiliteit

Ik ben heel idealistisch ingesteld. Ik geloof dat iedereen als een eigengereid, authentiek en gebalanceerd mens door het leven kan gaan. Het is waardevol dat ik daar als psycholoog aan kan bijdragen. Ik kan iemand helpen om meer zichzelf te zijn en zich niet teveel te conformeren naar andermans maatstaven. Het is mijn doel dat mensen stevig in hun schoenen komen te staan, zodat ze kunnen sturen op hun eigen geluk.

Contact met Psycholoog Den Haag

Wil je meer weten over psychologen in Den Haag of een afspraak maken? Bel dan naar psycholoog Den Haag ter attentie van Suzanne van der Wees. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen over Suzanne van der Wees

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Isabella over Suzanne van der Wees psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

De begeleiding van Suzanne heeft me gebracht dat ik weer weet wat het is om te genieten en te ontspannen, en ik kan nu mezelf zijn zonder me bezwaard te voelen. Het was een openbaring om in te zien hoe ik mijn eigen grenzen kan signaleren en bewaken en te leren op een andere manier betekenis te geven aan situaties.

Contactgegevens van Suzanne van der Wees

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar mijn praktijk

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Den Haag.

Suzanne van der Wees
Suezkade 77
2517 BX Den Haag