Therapeut Den Haag - Annebet Nolen - Therapie op maat
Annebet Nolen
Annebet Nolen

Therapeut Den Haag

Ik stel mij graag even voor, ik ben Annebet Nolen, van Therapeut Den Haag. Ik help mensen die problemen hebben in hun relatie of op hun werk. Mensen die vastzitten in het moment en er niet uitkomen, tenminste niet alleen. Mensen zoals jij.

Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren en in Rotterdam.

Leer je kwaliteiten en talenten inzien en benutten bij Therapie Den Haag

De ernst van je problemen

Als je niet bekend met psychotherapie is het moeilijk om voor te stellen wat een psycholoog voor je kan doen.

Om te beginnen gaat het om klachten die je niet kunt zien. Het is geen lichamelijke klacht, maar geestelijk. Misschien vraag je je dan ook af: ‘is mijn probleem wel erg genoeg?’, ‘stel ik me niet aan?’ of ‘kan ik dit niet zelf kunnen oplossen?’

Daarnaast zijn het klachten die je moeilijk kunt uitleggen. Je kunt zelf wel bepalen of je griep hebt. Iedereen kan een kneuzing van een breuk onderscheiden, maar wanneer is er bijvoorbeeld sprake van een dwangneurose, depressie of angststoornis? Heb je een burnout of ben je gewoon aan vakantie toe? Is je kind een beetje druk of is er sprake van ADHD? Voor het antwoord op deze vragen ga je naar de psychotherapeut.

Ook als je wel goed in je vel zit

Ook mensen die geen psychische problemen hebben kunnen voordeel hebben aan een bezoek bij de psycholoog. Een therapeut helpt je jouw leven in het juiste perspectief te zien. Je krijgt inzicht in bepaalde aspecten van jezelf, familiepatronen en wat jouw omgeving met je doet.

Je krijgt de handvatten om zelf betere keuzes maken. Je leert begrijpen waarom je sommige dingen doet zoals je die doet. Omdat je je eigen talenten en kwaliteiten beter leert inzien en benutten, ben je beter in staat het leven te leiden dat echt van jou is.

Tarief en duur

Een afspraak duurt 45 minuten en kost 95 euro. Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, neem ik eveneens 45 minuten de tijd en reken ik 140 euro. Voor een afspraak in de avond reken ik 115 euro voor een individuele afspraak en 160 euro voor relatietherapie. In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 behandelingen nodig.

Online Therapie

Het is mogelijk om online therapie te volgen, bijvoorbeeld als je naar het buitenland gaat.

Contact Therapeut Den Haag

Wil je meer weten over therapeuten in Den Haag of een afspraak maken? Bel dan naar Therapie Den Haag ter attentie van Annebet Nolen. Je kunt ook terecht in mijn praktijk in Rotterdam. Ik leer je graag kennen!

Over Mij - Annebet Nolen - Therapie Den Haag

Ik wil klachten, vragen over het leven en problemen in de kern aanpakken. Bij mezelf en ook bij anderen. Die kern is niet altijd in woorden of gesprekken te vangen. Soms zit de kern in een beeld of een aanraking. Hierin speelt intuïtie net zo grote rol als vakmanschap en inzicht.

Het zoeken naar de kern vraagt om rust en overzicht. Ik wil een omgeving kunnen scheppen waar cliënten de ruimte, de vrijheid en het vertrouwen hebben om de moeilijke innerlijke onderwerpen te behandelen. Dat doe ik in mijn praktijk.

In het samenwerken met mijn cliënten vind ik nu dagelijkse werkelijke vervulling van mijn werk en leven.

Contact Therapeut Den Haag

Wil je meer weten over therapeuten in Den Haag of een afspraak maken? Bel dan naar Therapie Den Haag ter attentie van Annebet Nolen. Je kunt ook terecht in mijn praktijk in Rotterdam. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen Annebet Nolen

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

K. & E. over Annebet Nolen psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

 "Hadden we dit geweten, dan waren we jaren eerder gegaan. Jarenlang, zonder dat we het door hadden, zaten we al in een dal. We spraken elkaar amper, hadden elkaar nauwelijks lief en waren dus ook weinig intiem. We hadden het idee dat het enige wat ons samenhield onze kinderen waren. Op het moment dat we bijna uit elkaar zouden gaan, besloten we toch om is in relatietherapie te gaan. Het is nu een jaar verder en we zijn gelukkiger dan ooit. Dank je wel."

Contactgegevens van Annebet Nolen

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Route naar Therapie Den Haag

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Den Haag.

Annebet Nolen
Wassenaarseweg 32
2596 CJ Den Haag