Op zoek naar een goede therapeut in Wijk bij Duurstede?
Gerrie van Blitterswijk
Gerrie van Blitterswijk

Psychotherapeut Wijk bij Duurstede

Soms is er al van alles geprobeerd en val je toch weer terug. Dat komt vaak omdat er iets heel anders aan je problemen ten grondslag ligt. Om met dat diepere aan de slag te gaan, dat doe ik het liefst.

Dat gun ik je ook zo, om dat stukje eens voorzichtig te benaderen. Om met het echte probleem aan het werk te gaan. 

Je kunt ook in de avonduren, in het weekend én op zondag een afspraak maken! Ook is een consult aan huis mogelijk.

Ik help je graag bij Therapie Wijk bij Duurstede

Uit balans

De rode draad bij mensen die ik help is dat je op de één of andere manier uit balans bent geraakt. Bijvoorbeeld door relatieproblemen, verlies van gezondheid of verlies van een naaste.

Ik stel mij graag even voor, ik ben Gerrie van Blitterswijk en ik werk als psychotherapeut vanuit mijn eigen praktijk in Wijk bij Duurstede. Ik help je graag, bel gerust voor een afspraak.

Ik ben er voor je

Tijdens de gesprekken bij Therapie Wijk bij Duurstede sta ik open voor je. Samen reizen we door jouw wereld, jouw verhaal. Hoe zag bijvoorbeeld het gezin eruit waarin je bent opgegroeid? Het kan zijn dat je vanuit je jeugd op een bepaalde manier bejegend bent. Het kan zijn dat dit inmiddels zo in je hoofd en in je hart zit, dat je nog steeds leeft naar de normen en waarden van toen.

Door er achter te komen wat dat precies is, kan je beseffen dat een bepaald bordje weg kan. Je beseft dat je iets nastreeft wat helemaal niet van jou is. Dan lukt het ineens wél om anders in het leven te staan.

Het systeem waarin je leeft

Maar we kijken ook naar het verhaal van nu. In welk systeem functioneer je? Klachten die je ervaart hebben invloed op je relatie, op je werksituatie.

Wat je klacht ook is, tijdens onze gesprekken geef ik je veel ruimte. Maar ik reik je ook handvatten aan. Oefeningen bijvoorbeeld om dingen een plek te geven, om ze als het ware te herbeleven.

Afspraak aan huis

Het kan zijn dat het voor jou moeilijk is om naar mijn praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat je geen vervoer hebt of om een andere reden niet kunt of wilt reizen. Afspraken met Therapie Wijk bij Duurstede zijn daarom ook mogelijk bij jou thuis. 

Tarief en duur

Individueel: 98 euro (inclusief 21% btw) en duurt 60 minuten.
Buiten kantoortijden is het tarief 115 euro (inclusief 21% btw) en duurt 60 minuten.

Voor relatietherapie reken ik 115 euro (inclusief 21% btw) voor 60 minuten.
In het weekend en 's avonds is het tarief voor relatietherapie 135 euro (inclusief 21% btw) voor 60 minuten.

Als je een afspraak wilt afzeggen, doet dat wel minimaal 48 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Ik werk zowel vanuit mijn praktijk in Wijk bij Duurstede als bij mensen thuis.

Bel en maak een afspraak, ook mogelijk in de avonduren en op zaterdagochtend, of stuur een e-mail naar Therapie Wijk bij Duurstede (vlakbij Culemborg en Veenendaal) ter attentie van Gerrie van Blitterswijk. Ik leer je graag kennen!

Over mij - Gerrie van Blitterswijk - Therapie Wijk bij Duurstede

In het dagelijks leven ben ik geïnteresseerd in lekker koken, maar dan wel gezonde basisvoeding. Ik ben niet iemand die kookt van recepten. Op een gegeven moment gaat de koelkastdeur open en denk ik: wat kan ik hier eens van maken. Ik denk dat deze werkwijze is ontstaan in mijn jeugd.

Ik groeide op in de Betuwe. Mijn opa en oma waren fruittelers. Als kind werden we al uitgenodigd om onze eigen groentetuin te onderhouden.

Eigen praktijk Therapeut Wijk bij Duurstede

Inmiddels woon ik aan de andere kant van de Lek, in het prachtige Wijk bij Duurstede. Ik vind het heerlijk om met de hond te wandelen langs de rivierdijk. Iedere ochtend en avond is het weer een feest om daar te zijn, om te kijken naar het voorbij komende licht en de lucht.

Van vitaliteitscoach tot therapeut

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als maatschappelijk werker en dienstverlener. Ik werk als psychotherapeut, systeemtherapeut, systeemspecialist, relatietherapeut en vitaliteitstherapeut.

Zo'n 15 jaar geleden moest ik mijn levensstijl drastisch omgooien, onder andere door mijn diabetes. Later wilde ik daar ook andere mensen mee helpen. Er zijn zoveel chronisch belaste mensen, die niet meer fit zijn.

Daarom ben ik eveneens opgeleid als vitaliteitscoach. Als coach help ik mensen met overgewicht en andere gezondheidsproblemen. Een ongezonde levensstijl kan leiden tot ernstige aandoeningen zoals dementie. Ik kan je bij Therapie Wijk bij Duurstede helpen je levensstijl te veranderen en je gezondheid te verbeteren.

Meer de diepte in 

Langzaam kwam ik er achter dat de oorzaken vaak veel dieper liggen. Daarom ben ik zelf ook meer de diepte in gegaan, me gaan ontwikkelen en gaan doorleren. Ook omdat ik denk: Mensen, laat jezelf horen, het is niet gek wat je meemaakt. Het is niet fout hoe je dit of dat gedaan hebt. Het kwam op je pad, maar durf het te benoemen en durf de vervolgstap te nemen.  

Contact

Heb je een vraag of wil je meer weten over mij of mijn praktijk in Wijk bij Duurstede?  Bel voor een afspraak of stuur een e-mail naar Therapie Wijk bij Duurstede (vlakbij Culemborg en Veenendaal) ter attentie van Gerrie van Blitterswijk. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen over de behandeling bij Therapie Wijk bij Duurstede

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

K.V. over Gerrie van Blitterswijk psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Had/heb ik psychische klachten? Nee, dat zeker niet. Ik ben met Gerrie in gesprek gegaan, omdat ik vanwege persoonlijke drukte iemand nodig had die mij weer even liet 'landen'. Extreem druk op het werk, op handen zijnde promotie, net vader, etc. Het ging mij gewoon niet in de koude kleren zitten. Gevolg was dat ik voor mijn directe omgeving erg aan het veranderen was. Met als gevolg soms woede uitbarstingen of ander emotioneel gedrag. Iets wat zich gelukkig niet uitte in fysieke uitbarstingen, maar juist dat wilde ik voor zijn. Na kort onderzoek kwam ik bij Gerrie uit, iets waar ik geen spijt van heb gehad. Tot nu toe 1 gesprek gehad en ondernomen. Hier volgt binnenkort ook de 2e van, want het eerste gesprek zorgde ervoor dat ik al meer innerlijke rust kan ervaren en ook niet langer uitbarstingen heb. Juist het nu rustiger kunnen relativeren en reageren zorgt voor meer rust en geluk. Dank en ik ga zeker deze coaching blijven gebruiken.

Routebeschrijving naar Therapie Wijk bij Duurstede

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Wijk bij Duurstede.

Gerrie van Blitterswijk
Singel 5
3961 CE
Wijk bij Duurstede

Contactgegevens van Gerrie van Blitterswijk

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht