Therapeut Wijk bij Duurstede - Gerrie van Blitterswijk
Gerrie van Blitterswijk
Gerrie van Blitterswijk

Therapeut Wijk bij Duurstede

Soms is er al van alles geprobeerd en val je toch weer terug. Dat komt vaak omdat er iets heel anders aan je problemen ten grondslag ligt. Om met dat diepere aan de slag te gaan, dat doe ik het liefst. Dat gun ik je ook zo, om dat stukje eens voorzichtig te benaderen. Om met het echte probleem aan het werk te gaan. Ga aan het werk bij Therapeut Wijk bij Duurstede.

Je kunt ook in de avonduren, in het weekend én op zondag een afspraak maken! Ook is een consult aan huis mogelijk.

Therapie Wijk bij Duurstede - Ik help je graag

Uit balans

De rode draad bij mensen die ik help is dat je op de één of andere manier uit balans bent geraakt. Bijvoorbeeld door relatieproblemen, verlies van gezondheid of verlies van een naaste.

Ik stel mij graag even voor, ik ben Gerrie van Blitterswijk en ik werk als therapeut vanuit mijn eigen praktijk in Wijk bij Duurstede. Ik help je graag, bel gerust voor een afspraak.

Ik ben er voor je

Tijdens de gesprekken bij Therapie Wijk bij Duurstede sta ik open voor je. Samen reizen we door jouw wereld, jouw verhaal. Hoe zag bijvoorbeeld het gezin eruit waarin je bent opgegroeid? Het kan zijn dat je vanuit je jeugd op een bepaalde manier bejegend bent. Het kan zijn dat dit inmiddels zo in je hoofd en in je hart zit, dat je nog steeds leeft naar de normen en waarden van toen.

Door er achter te komen wat dat precies is, kan je beseffen dat een bepaald bordje weg kan. Je beseft dat je iets nastreeft wat helemaal niet van jou is. Dan lukt het ineens wél om anders in het leven te staan.

Het systeem waarin je leeft

Maar we kijken ook naar het verhaal van nu. In welk systeem functioneer je? Klachten die je ervaart hebben invloed op je relatie, op je werksituatie.

Wat je klacht ook is, tijdens onze gesprekken geef ik je veel ruimte. Maar ik reik je ook handvatten aan. Oefeningen bijvoorbeeld om dingen een plek te geven, om ze als het ware te herbeleven.

Afspraak aan huis

Het kan zijn dat het voor jou moeilijk is om naar mijn praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat je geen vervoer hebt of om een andere reden niet kunt of wilt reizen. Afspraken met Therapie Wijk bij Duurstede zijn daarom ook mogelijk bij jou thuis. 

Tarief en duur

Een individuele afspraak duurt 45 minuten en kost € 95,-. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie kost een sessie € 115,- en duurt de sessie 60 minuten. Afspraken buiten de reguliere kantoortijden hebben een toeslag van € 20,-.

Als je een afspraak wilt afzeggen, doet dat wel minimaal 24 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Aangesloten bij

Het Nederlands Kwaliteitsregister voor Systeemspecialisten (NKS), Beroepsvereniging van professionals in sociaal werk (BPSW) en de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG).

Contact Therapie Wijk bij Duurstede

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Ik werk zowel vanuit mijn praktijk in Wijk bij Duurstede als bij mensen thuis. Bel en maak een afspraak, ook mogelijk in de avonduren en op zaterdagochtend, of stuur een e-mail naar Therapie Wijk bij Duurstede (vlakbij Culemborg en Veenendaal) ter attentie van Gerrie van Blitterswijk. Ik leer je graag kennen!

Therapie Wijk bij Duurstede - Over Gerrie van Blitterswijk

In het dagelijks leven ben ik geïnteresseerd in lekker koken, maar dan wel gezonde basisvoeding. Ik ben niet iemand die kookt van recepten. Op een gegeven moment gaat de koelkastdeur open en denk ik: wat kan ik hier eens van maken. Ik denk dat deze werkwijze is ontstaan in mijn jeugd.

Ik groeide op in de Betuwe. Mijn opa en oma waren fruittelers. Als kind werden we al uitgenodigd om onze eigen groentetuin te onderhouden.

Eigen praktijk Therapeut Wijk bij Duurstede

Inmiddels woon ik aan de andere kant van de Lek, in het prachtige Wijk bij Duurstede. Ik vind het heerlijk om met de hond te wandelen langs de rivierdijk. Iedere ochtend en avond is het weer een feest om daar te zijn, om te kijken naar het voorbij komende licht en de lucht.

Van vitaliteitscoach tot therapeut

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als maatschappelijk werker en dienstverlener. Ik werk als systeemtherapeut, systeemspecialist, relatietherapeut en vitaliteitstherapeut. Ook gebruik ik psychotherapie in mijn behandelingen.

Zo'n 15 jaar geleden moest ik mijn levensstijl drastisch omgooien, onder andere door mijn diabetes. Later wilde ik daar ook andere mensen mee helpen. Er zijn zoveel chronisch belaste mensen, die niet meer fit zijn.

Daarom ben ik eveneens opgeleid als vitaliteitscoach. Als coach help ik mensen met overgewicht en andere gezondheidsproblemen. Een ongezonde levensstijl kan leiden tot ernstige aandoeningen zoals dementie. Ik kan je bij Therapie Wijk bij Duurstede helpen je levensstijl te veranderen en je gezondheid te verbeteren.

Meer de diepte in 

Langzaam kwam ik er achter dat de oorzaken vaak veel dieper liggen. Daarom ben ik zelf ook meer de diepte in gegaan, me gaan ontwikkelen en gaan doorleren. Ook omdat ik denk: Mensen, laat jezelf horen, het is niet gek wat je meemaakt. Het is niet fout hoe je dit of dat gedaan hebt. Het kwam op je pad, maar durf het te benoemen en durf de vervolgstap te nemen.  

Contact Therapie Wijk bij Duurstede

Heb je een vraag of wil je meer weten over mij of mijn praktijk in Wijk bij Duurstede?  Bel voor een afspraak of stuur een e-mail naar Therapie Wijk bij Duurstede (vlakbij Culemborg en Veenendaal) ter attentie van Gerrie van Blitterswijk. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen over de behandeling bij Therapie Wijk bij Duurstede

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

JV, 48 jaar over Gerrie van Blitterswijk psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

In het voorjaar van 2013 heb ik de keuze gemaakt dat er rondom mijn gezondheid iets moest veranderen.

Was niet fit en had al jarenlang last van een ernstig overgewicht. De huisarts bezocht, eea medisch uitgezocht en de conclusie was dat er "medisch" gezien niets aan de hand was. Toen besloten dat het anders moest, maar hoe?

Ik liep bv vast op mijn werk, had rondom het werk heel erg veel negativiteit in me. Het lukte mij niet om dat te doorbreken en kreeg daar erg veel last van. Stond op het punt om uit te gaan vallen. Met als gevolg slecht slapen, heel erg vermoeid en er regelmatig dicht bij zijn om bij het overzicht kwijt te raken. Kon ook geen rust meer vinden. 

Ook privé al lang last van patronen die ik zelf niet zag, en ook niet kon doorbreken.

Ik kwam bij Gerrie terecht. Ik ben nu 1 1/2 jaar verder, bijna 30 kilo afgevallen en ook emotioneel veel ballast kwijt.

Heb dus een behoorlijk veranderingsproces ondergaan, had dit niet kunnen doen zonder de professionele, kundige maar zeker ook warme coaching van Gerrie.

Ik kan een ieder Therapie / Coaching bij Gerrie aanbevelen!!

Contactgegevens van Gerrie van Blitterswijk

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Therapie Wijk bij Duurstede

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Wijk bij Duurstede.

Gerrie van Blitterswijk
Singel 5
3961 CE Wijk bij Duurstede