Psycholoog Wijk bij Duurstede

Psycholoog in Wijk bij Duurstede

Zoek je een psycholoog in Wijk bij Duurstede of omgeving? Onze psycholoog Gerrie van Blitterswijk helpt je graag verder. Ze kan je onder andere helpen bij dwangklachten, chronische vermoeidheid en slaapproblemen. Samen onderzoeken jullie de oorzaak van je klacht. Jullie kijken naar je jeugd, hoe je bent opgegroeid en wat je normen en waarden zijn. Als er duidelijk is wat er speelt ga je gericht aan de slag met je klacht. Je krijgt verschillende handvatten en oefeningen mee.

Als je liever online therapie volgt, ben je bij Psyned aan het juiste adres. Er staan ruim 200 therapeuten en psychologen voor je klaar waarmee je kan videobellen. Onze online sessies zijn flexibel in te delen. Je kiest zelf de plaats en het tijdstip. Hierdoor kan je therapie volgen vanuit je vertrouwde omgeving, wat door velen als prettiger wordt ervaren dan een afspraak op locatie. Sommige mensen vinden het makkelijker om gedachten en gevoelens te uiten in een vertrouwde omgeving. Daarnaast bespaar je reistijd naar een psycholoog in Wijk bij Duurstede of omgeving.

Heb je hulp nodig bij het vinden van een psycholoog in Wijk bij Duurstede? We helpen je graag verder. Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek in. Tijdens dit gesprek nemen we uitgebreid de tijd om jouw zorgvraag te bespreken. Hoe gaat het met je? Welke symptomen ervaar je? Aan het einde van het gesprek kijken we samen naar wat jij belangrijk vindt in een behandelaar. We letten op ervaring, specialisatie en persoonlijke achtergrond. Een klik hebben met je behandelaar is heel erg belangrijk, omdat dit veel invloed heeft op de uitkomst van de behandeling. Daarom hanteren wij een klikgarantie. Voel je toch geen klik of twijfel je? Dan nemen wij de kosten van een nieuwe intakegesprek met een nieuwe behandelaar op ons.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek