Skip to content
Psyned

Psyned klikgarantie

We besteden veel aandacht aan het matchen van jou en je klacht(en) met de behandelaar die hier het beste bij past. Vaak is die match in één keer gemaakt, maar het kan ook zijn dat je bij het intakegesprek niet die gewenste klik voelt. Dat is zowel voor jou als voor de behandelaar vervelend, want als je echt geen klik hebt met je psycholoog, kan dit een belemmering zijn voor je traject en het de kwaliteit ervan beïnvloeden.

In de sessies bespreek je vaak persoonlijke en kwetsbare dingen. Je wilt je op je gemak voelen en je open kunnen stellen om problemen aan te pakken. Juist daarom is het belangrijk dat jij je vertrouwd en veilig voelt bij de behandelaar. Met andere woorden, de therapeutische relatie moet goed zijn.

Heb je geen klik met je psycholoog of twijfel je daarover? De Psyned klikgarantie houdt in dat als jij na je eerste afspraak geen klik voelt met je psycholoog, wij de kosten van je intakegesprek bij je nieuwe behandelaar op ons nemen. Want we willen dat jij de best passende zorg krijgt en helpen je altijd om de juiste psycholoog te vinden. Bel naar 085 – 4014 720 of stuur ons een bericht, dan bespreken we samen je situatie. Wij helpen je graag.

klikgarantie

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Waar wacht je op?

Bel van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) naar 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Psyned