Gerrie van Blitterswijk

Relatietherapie Wijk bij Duurstede

In de behandeling leren jullie de patronen van jullie omgang te herkennen. Te zien waar het ontspoort… en er vervolgens ook iets aan te kunnen doen. Je zult merken dat elk gesprek een beetje hetzelfde verloopt. Je leert je eigen valkuilen zien, en waar je je partner kunt helpen de zijne of hare in te zien. Zo doorbreken jullie samen de negatieve spiraal.

De crisis voorbij. Relatietherapie Wijk bij Duurstede helpt

Onbereikbaar voor elkaar

Het beheerst alles. Hoe jullie met elkaar omgaan. Als door een wesp gestoken, reageren jullie op elkaar. Hij zegt dit. Zij dat. Met twee drie stappen heb je de poppen aan het dansen. Op eieren lopen, jullie hebben allebei het gevoel op eieren te lopen. Omringd door een bulderende, emotionele storm. Woorden zijn er bijna niet meer. ‘Wanhoop’ misschien, of ‘radeloosheid’.

Doorbreek de negatieve spiraal bij Relatietherapie Wijk bij Duurstede

In de behandeling leren jullie de patronen van jullie omgang te herkennen. Te zien waar het ontspoort… en er vervolgens ook iets aan te kunnen doen.

Je zult merken dat elk gesprek een beetje hetzelfde verloopt. Je leert je eigen valkuilen zien, en waar je je partner kunt helpen de zijne of hare in te zien. Zo doorbreken jullie samen de negatieve spiraal.

Ruimte voor kwetsbaarheid

Als het allemaal wat rustiger is, zullen we samen de moeilijke gesprekken aangaan. Jullie geven ruimte aan elkaars pijn, verwachtingen, verlangens en onvermogen. Jullie scheppen samen een plek waar je klein kunt zijn, kwetsbaar, ontoereikend, onaf en zoekend. Een plek waar jullie bereikbaar zijn voor elkaar, nabij, zorgzaam en vol aandacht.

Het zijn deze gesprekken waarin jullie verbond hechter wordt, en waarin het vertrouwen herstelt.

Vertrouwen in de toekomst

Jullie kijken terug. Waarmee kwamen jullie ook alweer? Wat waren de moeilijke onderwerpen? Waarover konden jullie niet tot elkaar komen? In de meeste gevallen blijkt alle sores verleden tijd.

Stellen realiseren zich dat ze nog veel werk te verzetten hebben. Maar er is weer hoop, vertrouwen en vooral: er is weer een ‘samen’.  

Contact

Zelf heb ik ervaring met een samengesteld weduwe / weduwnaarsgezin. Tijdens de sessies put ik daarom niet alleen uit mijn kennis, maar ook uit mijn persoonlijke ervaring.

Heb je nog vragen over relatietherapie of over relatietherapeuten in Wijk bij Duurstede? Bel voor een afspraak of stuur een e-mail naar Therapie Wijk bij Duurstede (vlakbij Culemborg en Veenendaal) ter attentie van Gerrie van Blitterswijk. Ik leer jullie graag kennen!

Klachten

 • Angst
 • Burnout
 • Depressie
 • Negatief zelfbeeld
 • Rouw en verliesverwerking
 • Slaapproblemen
 • Trauma
 • Zingevingsvragen

Behandelvormen

 • Coaching
 • Relatietherapie
 • Systeemtherapie

Aangesloten bij

Laatste cliëntervaring

Ik heb Gerrie leren kennen toen ik echt heel diep in een vreselijke put zat. Zoveel problemen van diverse kanten, maar Gerrie had het gauw op de rit en nu kom ik er nog!! Ik loop voor diverse dingen bij Gerrie en ik vind het een geweldige vrouw die weet wat ze zegt en doet. Geen poespas, maar eerlijk en zeker oprecht. Zij heeft echt al veel betekend voor mij en mijn gezin... Ik had haar veel eerder moeten vinden. Dan had mij een hele hoop ellende bespaard gebleven. Ik vind de eerste stap ook eng...maar ik adviseer diegenen die haar op de site vinden en overwegen om contact op te nemen met Gerrie...doen!!! Hier krijg je geen spijt van.

- M.

Contact

Praktijkadres

Singel 5

3961CE Wijk bij Duurstede


Afspraak maken

Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.


Gerrie van Blitterswijk
Gerrie van Blitterswijk
Therapeut in Wijk bij Duurstede
 • Beoordeling: 5 uit 5
  Op basis van 9 ervaringen
  • Geen wachtlijst
  • Snel op afspraak
  • Komt ook aan huis
  Bel: 085-4014720