Over mij

Mensen helpen hoort bij mij. Er was dan ook geen twijfel over mogelijk dat ik psychologie zou gaan studeren. Daarnaast studeerde ik kunstgeschiedenis, vooral uit interesse. En nog steeds spelen kunst, cultuur en theater een grote rol in mijn leven.

Na mijn studie keek ik ernaar uit om als psycholoog aan de slag te gaan. Ik startte als stervensbegeleider en kinderbegeleider. Dit vond ik zwaarder dan ik dacht. Daarom besloot ik me om te scholen en aan de slag te gaan in het onderwijs. Dit deed ik jaren met plezier, totdat de psychologie weer begon te kriebelen. Ik begon in de re-integratie en nu heb ik een eigen praktijk waar ik samen met jou aan je doelen werk, zodat jij de kans krijgt een betere versie van jezelf te zijn.

Mensen helpen hoort bij me

Werkwijze

Ik ga vaak zo concreet, persoonlijk en intuïtief mogelijk te werk. Dit betekent dat we na onze kennismaking meteen de eerste stappen zetten om je te helpen. Ik richt me in onze gesprekken op drie pijlers.

 • Je verhaal: in ons eerste gesprek brengen we je verhaal en hulpvraag zo duidelijk mogelijk onder woorden.
 • Je kracht: wat gaat er allemaal wel goed in je leven? Ook al lijkt het soms onmogelijk, je hebt het in je om je klachten zelf op te lossen. Ik help je dat te zien.
 • Je doel: wat wil je bereiken? Waar wil je heen?

Ik vind het belangrijk dat je meteen aan de slag kan met de inzichten die je krijgt uit onze gesprekken. Ik geef je daarom huiswerkopdrachten mee. De beste manier om te leren, is namelijk door te doen!

Ik kan je helpen bij:

Aanpassingsproblematiek

Angst

Burn-out

Depressie

Dwangklachten

Faalangst

Hechtingsproblematiek

Hoogsensitief persoon (HSP)

Negatief zelfbeeld

Persoonlijkheidsstoornis

Relatieproblemen (individueel)

Rouw- en verliesverwerking

Samengestelde gezinnen problematiek

Seksualiteit

Somatisch onverklaarbaar lichamelijke klachten (SOLK)

Specifieke fobie

Stress- en spanningsklachten

Trauma

Werkgerelateerde problematiek

Zingevingsvragen

Mijn behandelvormen:

ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

Coaching

Cognitieve gedragstherapie (CGT)

EFT Relatietherapie

EMDR

Interpersoonlijke therapie (IPT)

Mindfulness

Oplossingsgerichte therapie

Positieve psychologie

Psychodynamische therapie

Schematherapie

Stervensbegeleiding


Relatietherapie


Bekijk mijn relatietherapie profiel

Aangesloten bij:

Kosten psycholoog

Als je met mij aan de slag gaat, is het fijn om van tevoren te weten hoeveel een afspraak kost. Een reguliere sessie is 118 euro en een lange afspraak 177 euro. Je betaalt per afspraak. Op de pagina kosten psycholoog staan alle tarieven.

Vergoeding

Er zijn meerdere manieren om je afspraken bij mij vergoed te krijgen: via je werkgever of in sommige gevallen via je aanvullende zorgverzekering. Vanuit de basisverzekering krijg je via Psyned geen vergoeding. Daar staat tegenover dat je direct kan starten.

Klikgarantie

Tijdens de sessies vertel je vaak persoonlijke en kwetsbare dingen. Het is daarom belangrijk dat er vertrouwen is en je een klik voelt. Psyned werkt met klikgarantie. Klopt het gevoel voor jou toch niet? Dan koppelen we je aan een andere psycholoog en betalen wij je eerste afspraak.

Afspraak annuleren

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Wat zeggen mijn cliënten?

Allard geeft duidelijk en rustig aanwijzingen en reflectie op de te bespreken onderwerpen.

- Anoniem

Helpt inzicht te verkrijgen en geeft goede handvatten als je samen wil werken aan verbeteren van je relatie.

- Anoniem

Allard heeft me geholpen met inzichten in mezelf. Ik kan beter kritisch naar mijn eigen gedrag kijken en ben nu eerder geneigd actie te ondernemen.

- Anoniem

"Bedankt voor de begeleiding in deze van dit interessante leerproces. Ik heb er in ieder geval veel van geleerd."

- Marc

"Bedankt voor de begeleiding en het vertrouwd kunnen uiten van mijn gevoelens. Ik ben nog zoekend maar zal verder opbouwen door vallen en opstaan, vertrouwende op mijn veerkracht die ik bij jou terug kon vinden."

- Fred

"Allard heeft mij precies geboden waar ik behoefte aan had. Rust, inzicht en een klankbord voor mijn eigen gedachtes en ideeën. Zodoende zit ik weer goed in mijn vel."

- Andre
Gemiddeld geven cliënten Allard van den Brink:
Beoordeling: 4.3 uit 5.
Op basis van 17 ervaringen

Wat zeggen mijn cliënten?

Allard geeft duidelijk en rustig aanwijzingen en reflectie op de te bespreken onderwerpen.

- Anoniem

Helpt inzicht te verkrijgen en geeft goede handvatten als je samen wil werken aan verbeteren van je relatie.

- Anoniem

Bij relatietherapie Allard weet met zijn deskundige, rustige, integere houding het vertrouwen te wekken dat nodig is om weer op een goede manier met elkaar in gesprek te komen. Door de juiste vragen te stellen bereikt hij dat partners tot nieuwe inzichten komen en op een gedragen wijze daar actief mee aan de slag gaan. In ons geval heeft dit na korte tijd tot nieuwe verliefdheid en veel betere communicatie in onze relatie geleid.

- Anoniem

Allard heeft me geholpen met inzichten in mezelf. Ik kan beter kritisch naar mijn eigen gedrag kijken en ben nu eerder geneigd actie te ondernemen.

- Anoniem

"De sessies met Allard hebben er voor gezorgd dat ik de ‘grijze wolk’ kon breken, weer actief werd en de regie in eigen handen kon nemen. Daarnaast hebben de sessies mij geholpen om positiever te denken, te relativeren en de hoofdzaken van de bijzaken te onderscheiden. Hierdoor kan ik nu beter bepalen waar ik positieve energie van krijg en waar ik in moet (blijven) investeren."

- Sara

"Ik heb een loopbaantraject gevolgd bij Allard. In een relatief korte tijd zijn we snel tot de kern gekomen. Het heeft mij helderheid en bevestiging gebracht mbt mijn kwaliteiten, maar belangrijker nog, mijn wensen. Daarna een koppeling naar de praktijk, waardoor ik nu aan een nieuwe loopbaan ben begonnen."

- Rianne

"Nadat ik door langdurige problemen in de thuissituatie en veel stress en frustratie op mijn werk ziek thuis kwam te zitten, verwees de arbo arts mij na enkele maanden door naar de bedrijfspsycholoog, dhr. A. van den Brink. In de week erop kon ik al terecht voor een intakegesprek. Hierna volgden nog 5 gesprekken.
Deze gesprekken zijn heel waardevol voor mij geweest.

Dhr. van den Brink heeft me erg geholpen om weer structuur in het leven te krijgen. De gesprekken waren prettig, verhelderend en er werden concrete afspraken gemaakt. Ook een tikje zakelijk, dit bedoel ik niet negatief, maar er werd niet diep gegraven in de problemen maar objectief bekeken wat mijn valkuilen en verantwoordelijkheden waren en hier werd aan gewerkt.

In het begin voelde het wat vreemd dat de gesprekken toegespitst waren op terugkeer in het werk en niet over de thuissituatie werd gesproken, toch heeft dit goed gewerkt en bouwde ik weer structuur op in het leven, waardoor ik ook weer sterker werd in de thuissituatie.

Ik heb deze gesprekken als erg ondersteunend ervaren omdat de terugkeer in mijn werk me niet opgelegd werd, maar door er samen over te praten en ikzelf voor een groot deel mocht bepalen op welke manier ik het beste weer terug kon keren in het werk. En te weten wat mijn valkuilen waren, zoals bijv. grenzen stellen, en hier niet overheen te gaan.

Ook hield dhr. van den Brink me duidelijk voor wat de verantwoordelijkheden van werknemer en werkgever waren, dit voelde ondersteunend en bevrijdend voor mij. Dit heeft me in korte tijd weer zoveel zelfvertrouwen gegeven dat ik me binnen enkele maanden weer volledig werkzaam kon melden.

Ik wil je bedanken voor je ondersteuning, het heeft me beter inzicht in mezelf gegeven en de verantwoordelijkheden naar mijn werkgever toe".

- Ria

"Bedankt voor de begeleiding in deze van dit interessante leerproces. Ik heb er in ieder geval veel van geleerd."

- Marc

"In een periode dat ik niet goed met de werkdruk op mijn werk kon omgaan, heb ik veel aan de gesprekken met de heer Van den Brink gehad. In acht gesprekken in een periode van enkele maanden heb ik diverse handvatten gekregen waardoor ik mijn situatie zowel zakelijk als privé vrij snel begreep en onder controle kreeg. Hierdoor ben ik situaties in zowel werk als privé anders gaan inzien waardoor ik een stuk rustiger ben geworden."

- Leon

"In de afgelopen maanden heb ik Allard leren kennen als een betrokken, ervaren en professionele psycholoog die mij zeer heeft geholpen met een prettige werkwijze. Allard is eerlijk, erg vriendelijk, oprecht en soms ook zeker in voor een grap. Ervaring met psychologen heb ik (gelukkig) niet maar dit was boven verwachting een zeer prettige ervaring."
 

- Koen

"Dank voor de uiterst prettige (noodgedwongen van mijn kant) samenwerking in de afgelopen periode. Een luisterend oor, met kritische vragen en aandachtspunten zetten je enerzijds aan het denken en anderzijds belichten ze de voorbijgaande periode / jaren.

Waardevolle gesprekken in een prettige ambiance, die mede helpen aan de terugkeer naar het oude niveau. Ondanks dat ‘het je werk is’, (zoals ik zelf ook vaak hoor) mag er dankbaarheid en waardering uitgaan. Hartelijk dank nogmaals en alle goeds voor de toekomst. Wil je best weer ontmoeten, maar dan op een terras aan de IJssel! GOODGOAN!!"

- Johan

"De heer Van den Brink heeft mij op een gedecideerde wijze begeleid om weer "in het zadel" te komen en handvatten gegeven om mijn grenzen een helder kader te geven. Het resultaat na de interventie is dat ik op een verantwoorde en duurzame wijze vol passie mijn ambities kan najagen."

- Jans

"Door met jouw rustige, maar doortastende gesprekken te hebben en ook de manier van het gaan naar de kern van mijn probleem heb ik de behandeling als zeer positief ervaren. Mocht ik weer op een punt komen dat ik Hulp nodig heb dan weet ik waar ik aan klop!!!! Nogmaals bedankt."
 

- Gertjan

"Bedankt voor de begeleiding en het vertrouwd kunnen uiten van mijn gevoelens. Ik ben nog zoekend maar zal verder opbouwen door vallen en opstaan, vertrouwende op mijn veerkracht die ik bij jou terug kon vinden."

- Fred

"Na eerdere ervaringen met psychologen heeft Allard mij kunnen helpen door "niet opnieuw mijn hoofd te gaan zitten" maar naar mijn gevoelsleven te gaan. Er is hierdoor een betere balans / samenwerking ontstaan tussen mijn rationele gedachteleven en innerlijke gevoelsleven. Doordat Allard gebruik maakte van verschillende therapeutische methodieken heb ik zaken uit het verleden mogen uitwerken. Die hebben hierdoor een nieuwe betekenis gekregen.

Dit maakt dat ik de oude pijnen heb kunnen omzetten naar hernieuwde positieve ervaringen. Ik heb de werkrelatie met Allard als zeer prettig ervaren. Zijn echtheid, betrokkenheid en sterk empathisch vermogen zorgden ervoor dat ik in een veilige setting dit proces heb mogen uitwerken. Allard bedankt hiervoor!"

- Erwin

"De gesprekken met Allard heb ik als zeer prettig ervaren. Allard wist mij goed te doorgronden en liet me inzien hoe destructief mijn eigen gedragingen soms waren. Hij heeft me laten inzien wat ik werkelijk belangrijk vindt in het leven en concrete handvatten meegegeven om binnen een kort tijdsbestek uit een diep dal te klimmen."

- Christian

"Allard heeft mij precies geboden waar ik behoefte aan had. Rust, inzicht en een klankbord voor mijn eigen gedachtes en ideeën. Zodoende zit ik weer goed in mijn vel."

- Andre
Allard van den Brink

 • Beoordeling: 4.3 uit 5
  Op basis van 17 ervaringen

 • Mijn locatie

  Winterkoning 13
  7423DL Deventer

  Past Allard van den Brink bij mij?

  1. Plan je gratis adviesgesprek van +/- 15 min.
  2. We bespreken wat er bij jou speelt en wie jou hier het beste bij kan helpen.
  3. Je kan vaak dezelfde week al terecht
  Plan jouw gratis adviesgesprek
  Allard van den Brink
  Allard van den Brink

  Deventer

  Geen wachtlijst
  Snel op afspraak

  Mensen helpen hoort bij mij. Er was dan ook geen twijfel over mogelijk dat ik psychologie zou gaan studeren. Daarnaast studeerde ik kunstgeschiedenis, vooral uit interesse. En nog steeds spelen kunst, cultuur en theater een grote rol in mijn leven.

  Na mijn studie keek ik ernaar uit om als psycholoog aan de slag te gaan. Ik startte als stervensbegeleider en kinderbegeleider. Dit vond ik zwaarder dan ik dacht. Daarom besloot ik me om te scholen en aan de slag te gaan in het onderwijs. Dit deed ik jaren met plezier, totdat de psychologie weer begon te kriebelen. Ik begon in de re-integratie en nu heb ik een eigen praktijk waar ik samen met jou aan je doelen werk, zodat jij de kans krijgt een betere versie van jezelf te zijn.

  Cliënten beschrijven mij als:

  Doelgericht

  Intuïtief

  Praktisch

  Rustig

  Duidelijk

  Persoonlijk

  Werkwijze

  Ik ga vaak zo concreet, persoonlijk en intuïtief mogelijk te werk. Dit betekent dat we na onze kennismaking meteen de eerste stappen zetten om je te helpen. Ik richt me in onze gesprekken op drie pijlers.

  • Je verhaal: in ons eerste gesprek brengen we je verhaal en hulpvraag zo duidelijk mogelijk onder woorden.
  • Je kracht: wat gaat er allemaal wel goed in je leven? Ook al lijkt het soms onmogelijk, je hebt het in je om je klachten zelf op te lossen. Ik help je dat te zien.
  • Je doel: wat wil je bereiken? Waar wil je heen?

  Ik vind het belangrijk dat je meteen aan de slag kan met de inzichten die je krijgt uit onze gesprekken. Ik geef je daarom huiswerkopdrachten mee. De beste manier om te leren, is namelijk door te doen!

  Mensen helpen hoort bij me

  Ik kan je helpen bij:

  Aanpassingsproblematiek

  Angst

  Burn-out

  Depressie

  Dwangklachten

  Faalangst

  Hechtingsproblematiek

  Hoogsensitief persoon (HSP)

  Negatief zelfbeeld

  Persoonlijkheidsstoornis

  Relatieproblemen (individueel)

  Rouw- en verliesverwerking

  Samengestelde gezinnen problematiek

  Seksualiteit

  Somatisch onverklaarbaar lichamelijke klachten (SOLK)

  Specifieke fobie

  Stress- en spanningsklachten

  Trauma

  Werkgerelateerde problematiek

  Zingevingsvragen

  Mijn behandelvormen:

  ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

  Coaching

  Cognitieve gedragstherapie (CGT)

  EFT Relatietherapie

  EMDR

  Interpersoonlijke therapie (IPT)

  Mindfulness

  Oplossingsgerichte therapie

  Positieve psychologie

  Psychodynamische therapie

  Schematherapie

  Stervensbegeleiding


  Relatietherapie


  Bekijk mijn relatietherapie profiel

  Aangesloten bij:

  Kosten psycholoog

  Als je met mij aan de slag gaat, is het fijn om van tevoren te weten hoeveel een afspraak kost. Een reguliere sessie is 118 euro en een lange afspraak 177 euro. Je betaalt per afspraak. Op de pagina kosten psycholoog staan alle tarieven.

  Vergoeding

  Er zijn meerdere manieren om je afspraken bij mij vergoed te krijgen: via je werkgever of in sommige gevallen via je aanvullende zorgverzekering. Vanuit de basisverzekering krijg je via Psyned geen vergoeding. Daar staat tegenover dat je direct kan starten.

  Klikgarantie

  Tijdens de sessies vertel je vaak persoonlijke en kwetsbare dingen. Het is daarom belangrijk dat er vertrouwen is en je een klik voelt. Psyned werkt met klikgarantie. Klopt het gevoel voor jou toch niet? Dan koppelen we je aan een andere psycholoog en betalen wij je eerste afspraak.

  Afspraak annuleren

  Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

  Wat zeggen mijn cliënten?

  Allard geeft duidelijk en rustig aanwijzingen en reflectie op de te bespreken onderwerpen.

  - Anoniem

  Helpt inzicht te verkrijgen en geeft goede handvatten als je samen wil werken aan verbeteren van je relatie.

  - Anoniem

  Allard heeft me geholpen met inzichten in mezelf. Ik kan beter kritisch naar mijn eigen gedrag kijken en ben nu eerder geneigd actie te ondernemen.

  - Anoniem

  "Bedankt voor de begeleiding in deze van dit interessante leerproces. Ik heb er in ieder geval veel van geleerd."

  - Marc

  "Bedankt voor de begeleiding en het vertrouwd kunnen uiten van mijn gevoelens. Ik ben nog zoekend maar zal verder opbouwen door vallen en opstaan, vertrouwende op mijn veerkracht die ik bij jou terug kon vinden."

  - Fred

  "Allard heeft mij precies geboden waar ik behoefte aan had. Rust, inzicht en een klankbord voor mijn eigen gedachtes en ideeën. Zodoende zit ik weer goed in mijn vel."

  - Andre
  Gemiddeld geven cliënten Allard van den Brink:
  Beoordeling: 4.3 uit 5.
  Op basis van 17 ervaringen

  Wat zeggen mijn cliënten?

  Allard geeft duidelijk en rustig aanwijzingen en reflectie op de te bespreken onderwerpen.

  - Anoniem

  Helpt inzicht te verkrijgen en geeft goede handvatten als je samen wil werken aan verbeteren van je relatie.

  - Anoniem

  Bij relatietherapie Allard weet met zijn deskundige, rustige, integere houding het vertrouwen te wekken dat nodig is om weer op een goede manier met elkaar in gesprek te komen. Door de juiste vragen te stellen bereikt hij dat partners tot nieuwe inzichten komen en op een gedragen wijze daar actief mee aan de slag gaan. In ons geval heeft dit na korte tijd tot nieuwe verliefdheid en veel betere communicatie in onze relatie geleid.

  - Anoniem

  Allard heeft me geholpen met inzichten in mezelf. Ik kan beter kritisch naar mijn eigen gedrag kijken en ben nu eerder geneigd actie te ondernemen.

  - Anoniem

  "De sessies met Allard hebben er voor gezorgd dat ik de ‘grijze wolk’ kon breken, weer actief werd en de regie in eigen handen kon nemen. Daarnaast hebben de sessies mij geholpen om positiever te denken, te relativeren en de hoofdzaken van de bijzaken te onderscheiden. Hierdoor kan ik nu beter bepalen waar ik positieve energie van krijg en waar ik in moet (blijven) investeren."

  - Sara

  "Ik heb een loopbaantraject gevolgd bij Allard. In een relatief korte tijd zijn we snel tot de kern gekomen. Het heeft mij helderheid en bevestiging gebracht mbt mijn kwaliteiten, maar belangrijker nog, mijn wensen. Daarna een koppeling naar de praktijk, waardoor ik nu aan een nieuwe loopbaan ben begonnen."

  - Rianne

  "Nadat ik door langdurige problemen in de thuissituatie en veel stress en frustratie op mijn werk ziek thuis kwam te zitten, verwees de arbo arts mij na enkele maanden door naar de bedrijfspsycholoog, dhr. A. van den Brink. In de week erop kon ik al terecht voor een intakegesprek. Hierna volgden nog 5 gesprekken.
  Deze gesprekken zijn heel waardevol voor mij geweest.

  Dhr. van den Brink heeft me erg geholpen om weer structuur in het leven te krijgen. De gesprekken waren prettig, verhelderend en er werden concrete afspraken gemaakt. Ook een tikje zakelijk, dit bedoel ik niet negatief, maar er werd niet diep gegraven in de problemen maar objectief bekeken wat mijn valkuilen en verantwoordelijkheden waren en hier werd aan gewerkt.

  In het begin voelde het wat vreemd dat de gesprekken toegespitst waren op terugkeer in het werk en niet over de thuissituatie werd gesproken, toch heeft dit goed gewerkt en bouwde ik weer structuur op in het leven, waardoor ik ook weer sterker werd in de thuissituatie.

  Ik heb deze gesprekken als erg ondersteunend ervaren omdat de terugkeer in mijn werk me niet opgelegd werd, maar door er samen over te praten en ikzelf voor een groot deel mocht bepalen op welke manier ik het beste weer terug kon keren in het werk. En te weten wat mijn valkuilen waren, zoals bijv. grenzen stellen, en hier niet overheen te gaan.

  Ook hield dhr. van den Brink me duidelijk voor wat de verantwoordelijkheden van werknemer en werkgever waren, dit voelde ondersteunend en bevrijdend voor mij. Dit heeft me in korte tijd weer zoveel zelfvertrouwen gegeven dat ik me binnen enkele maanden weer volledig werkzaam kon melden.

  Ik wil je bedanken voor je ondersteuning, het heeft me beter inzicht in mezelf gegeven en de verantwoordelijkheden naar mijn werkgever toe".

  - Ria

  "Bedankt voor de begeleiding in deze van dit interessante leerproces. Ik heb er in ieder geval veel van geleerd."

  - Marc

  "In een periode dat ik niet goed met de werkdruk op mijn werk kon omgaan, heb ik veel aan de gesprekken met de heer Van den Brink gehad. In acht gesprekken in een periode van enkele maanden heb ik diverse handvatten gekregen waardoor ik mijn situatie zowel zakelijk als privé vrij snel begreep en onder controle kreeg. Hierdoor ben ik situaties in zowel werk als privé anders gaan inzien waardoor ik een stuk rustiger ben geworden."

  - Leon

  "In de afgelopen maanden heb ik Allard leren kennen als een betrokken, ervaren en professionele psycholoog die mij zeer heeft geholpen met een prettige werkwijze. Allard is eerlijk, erg vriendelijk, oprecht en soms ook zeker in voor een grap. Ervaring met psychologen heb ik (gelukkig) niet maar dit was boven verwachting een zeer prettige ervaring."
   

  - Koen

  "Dank voor de uiterst prettige (noodgedwongen van mijn kant) samenwerking in de afgelopen periode. Een luisterend oor, met kritische vragen en aandachtspunten zetten je enerzijds aan het denken en anderzijds belichten ze de voorbijgaande periode / jaren.

  Waardevolle gesprekken in een prettige ambiance, die mede helpen aan de terugkeer naar het oude niveau. Ondanks dat ‘het je werk is’, (zoals ik zelf ook vaak hoor) mag er dankbaarheid en waardering uitgaan. Hartelijk dank nogmaals en alle goeds voor de toekomst. Wil je best weer ontmoeten, maar dan op een terras aan de IJssel! GOODGOAN!!"

  - Johan

  "De heer Van den Brink heeft mij op een gedecideerde wijze begeleid om weer "in het zadel" te komen en handvatten gegeven om mijn grenzen een helder kader te geven. Het resultaat na de interventie is dat ik op een verantwoorde en duurzame wijze vol passie mijn ambities kan najagen."

  - Jans

  "Door met jouw rustige, maar doortastende gesprekken te hebben en ook de manier van het gaan naar de kern van mijn probleem heb ik de behandeling als zeer positief ervaren. Mocht ik weer op een punt komen dat ik Hulp nodig heb dan weet ik waar ik aan klop!!!! Nogmaals bedankt."
   

  - Gertjan

  "Bedankt voor de begeleiding en het vertrouwd kunnen uiten van mijn gevoelens. Ik ben nog zoekend maar zal verder opbouwen door vallen en opstaan, vertrouwende op mijn veerkracht die ik bij jou terug kon vinden."

  - Fred

  "Na eerdere ervaringen met psychologen heeft Allard mij kunnen helpen door "niet opnieuw mijn hoofd te gaan zitten" maar naar mijn gevoelsleven te gaan. Er is hierdoor een betere balans / samenwerking ontstaan tussen mijn rationele gedachteleven en innerlijke gevoelsleven. Doordat Allard gebruik maakte van verschillende therapeutische methodieken heb ik zaken uit het verleden mogen uitwerken. Die hebben hierdoor een nieuwe betekenis gekregen.

  Dit maakt dat ik de oude pijnen heb kunnen omzetten naar hernieuwde positieve ervaringen. Ik heb de werkrelatie met Allard als zeer prettig ervaren. Zijn echtheid, betrokkenheid en sterk empathisch vermogen zorgden ervoor dat ik in een veilige setting dit proces heb mogen uitwerken. Allard bedankt hiervoor!"

  - Erwin

  "De gesprekken met Allard heb ik als zeer prettig ervaren. Allard wist mij goed te doorgronden en liet me inzien hoe destructief mijn eigen gedragingen soms waren. Hij heeft me laten inzien wat ik werkelijk belangrijk vindt in het leven en concrete handvatten meegegeven om binnen een kort tijdsbestek uit een diep dal te klimmen."

  - Christian

  "Allard heeft mij precies geboden waar ik behoefte aan had. Rust, inzicht en een klankbord voor mijn eigen gedachtes en ideeën. Zodoende zit ik weer goed in mijn vel."

  - Andre

  Wie zijn wij?

  Psyned bestaat al sinds 2009 en heeft vanaf het begin maar één doel: de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker maken. We weten namelijk dat het beter kan. Wij vinden dat je altijd snel passende hulp moet kunnen krijgen, zonder te hoeven wachten. Samen met psychologisch verwijsteam en 300 behandelaren maken wij ons hier elke dag hard voor en helpen we je mentaal sterker te worden én te blijven.

  Wil je hier meer over weten? Lees hier dan verder over ons.

  Afspraak maken?

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hiernaast het contactformulier in.

  Winterkoning 13
  7423DL Deventer

  Contact met Allard van den Brink


  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.