Psycholoog Deventer

Samen gaan we op zoek naar jouw persoonlijke weg. Wat is je doel en hoe wil je dat bereiken? Het zal tijdens de behandeling meer gaan over jouw doelen dan je klacht. Je klacht is namelijk een kans om een betere versie van jezelf te worden, om te groeien als mens en om dingen anders te doen. Psycholoog Deventer wil je helpen.

Bel voor een afspraak!

Uit je klacht groeien bij Psycholoog Deventer

Psychische klachten zijn niet altijd makkelijk te omschrijven. Soms is het duidelijk wat er aan de hand is, bijvoorbeeld als je een burn-out, depressie of traumatische klachten hebt.

Maar je klachten kunnen ook algemener van aard zijn. Ergens loop je vast op het gebied van leven, liefde of werk. Al weet je niet precies wat er aan de hand is. Ook met dit soort vragen kun je bij mij terecht.

Aan de slag bij Psycholoog Deventer

Als je bij Psycholoog Deventer in behandeling komt gaan we meteen aan de slag. Na onze kennismaking en het doen van je verhaal kan ik je meteen helpen om de eerste stappen te zetten.

Mijn werkwijze is intuïtief, persoonlijk en concreet. Tijdens de behandeling richten we ons op drie pijlers:

– Jouw verhaal:
In het eerste gesprek breng je je verhaal zo precies mogelijk onder woorden. Dit is namelijk ons vertrekpunt.
– Jouw kracht:
Wat gaat er wel goed in je leven? Het lijkt misschien nu nog niet zo, maar ik weet dat je het in je hebt om op eigen kracht uit je klacht te groeien.
– Jouw doel:
Waar wil je uiteindelijk uitkomen, wat wil je bereiken?

Naast de gesprekken geef ik je ook huiswerkopdrachten mee, zodat je meteen aan de slag kunt met de opgedane inzichten. De beste manier om te leren is immers door te doen!

Over Mij – Allard van den Brink – Psycholoog Deventer

Mensen helpen hoort bij me. Er was dan ook geen twijfel over mogelijk dat ik psychologie zou gaan studeren. Naast psychologie studeerde ik kunstgeschiedenis, maar dit was voornamelijk vanuit persoonlijke interesse. Nog steeds spelen kunst, cultuur en theater een belangrijke rol in mijn leven.

Het werkveld in

Tijdens mijn studie werkte ik gretig en leergierig. Ik verheugde me op het echte werk in de praktijk. De studie zelf leidt je namelijk op tot wetenschapper, iets wat ik niet ben.

Toen ik eindelijk in de praktijk aan de slag ging, als stervensbegeleider en kinderbegeleider, viel dit me zwaarder dan gedacht. Daarom heb ik me laten omscholen naar onderwijzer. Vervolgens heb ik jaren met veel plezier in het onderwijs gewerkt.

Voor de klas ontmoette ik veel kinderen waar ik graag extra aandacht aan zou besteden en die ik met meer tijd tot mijn beschikking beter zou kunnen helpen. Het bloed stroomde waar het niet gaan kon, de drang naar de psychologie werd groter en uiteindelijk keerde ik hier naar terug. Eerst werkte ik in de reïntegratie, later begon ik mijn eigen praktijk.

Werkwijze bij Psycholoog Deventer

Mijn aanpak is rustig, vriendelijk, toegankelijk en open. Confrontaties en pijn ga ik niet uit de weg, integendeel, ze kunnen een groot deel van de behandeling zijn. Daarnaast werk ik duidelijk en ben ik betrokken bij mijn cliënten.

Praktische informatie

Wij geven je graag duidelijkheid over belangrijke zaken:

Tarief

De kosten zijn afhankelijk van de duur van de afspraak. Voor een korte sessie betaal je €98,- en een lange sessie kost €145,50. Je betaalt per afspraak.

Een afspraak afzeggen kan altijd, wel minstens 24 uur van tevoren, dan kunnen we nog een andere cliënt inplannen. Anders moeten we het in rekening brengen.

Contact

Heb je een vraag, wil je persoonlijk advies of wil je een afspraak maken? Bel dan naar 085-4014720 of stuur een bericht.

Klachten

 • Angst
 • Burnout
 • Depressie
 • Negatief zelfbeeld
 • Rouw en verliesverwerking
 • Trauma
 • Zingevingsvragen

Behandelvormen

 • ACT
 • Coaching
 • Cognitieve gedragstherapie
 • EFT Relatietherapie
 • Familieopstellingen
 • Oplossingsgerichte therapie
 • Stressmanagement
 • Talen

  Nederlands

Aangesloten bij

Cliëntervaringen

Gemiddeld geven cliënten Allard van den Brink:

 • Beoordeling: 4.3 uit 5. Op basis van 17 ervaringen
 • Allard geeft duidelijk en rustig aanwijzingen en reflectie op de te bespreken onderwerpen.

  - Anoniem

  Helpt inzicht te verkrijgen en geeft goede handvatten als je samen wil werken aan verbeteren van je relatie.

  - Anoniem

  Bij relatietherapie Allard weet met zijn deskundige, rustige, integere houding het vertrouwen te wekken dat nodig is om weer op een goede manier met elkaar in gesprek te komen. Door de juiste vragen te stellen bereikt hij dat partners tot nieuwe inzichten komen en op een gedragen wijze daar actief mee aan de slag gaan. In ons geval heeft dit na korte tijd tot nieuwe verliefdheid en veel betere communicatie in onze relatie geleid.

  - Anoniem

  Allard heeft me geholpen met inzichten in mezelf. Ik kan beter kritisch naar mijn eigen gedrag kijken en ben nu eerder geneigd actie te ondernemen.

  - Anoniem

  "De sessies met Allard hebben er voor gezorgd dat ik de ‘grijze wolk’ kon breken, weer actief werd en de regie in eigen handen kon nemen. Daarnaast hebben de sessies mij geholpen om positiever te denken, te relativeren en de hoofdzaken van de bijzaken te onderscheiden. Hierdoor kan ik nu beter bepalen waar ik positieve energie van krijg en waar ik in moet (blijven) investeren."

  - Sara

  "Ik heb een loopbaantraject gevolgd bij Allard. In een relatief korte tijd zijn we snel tot de kern gekomen. Het heeft mij helderheid en bevestiging gebracht mbt mijn kwaliteiten, maar belangrijker nog, mijn wensen. Daarna een koppeling naar de praktijk, waardoor ik nu aan een nieuwe loopbaan ben begonnen."

  - Rianne

  "Nadat ik door langdurige problemen in de thuissituatie en veel stress en frustratie op mijn werk ziek thuis kwam te zitten, verwees de arbo arts mij na enkele maanden door naar de bedrijfspsycholoog, dhr. A. van den Brink. In de week erop kon ik al terecht voor een intakegesprek. Hierna volgden nog 5 gesprekken.
  Deze gesprekken zijn heel waardevol voor mij geweest.

  Dhr. van den Brink heeft me erg geholpen om weer structuur in het leven te krijgen. De gesprekken waren prettig, verhelderend en er werden concrete afspraken gemaakt. Ook een tikje zakelijk, dit bedoel ik niet negatief, maar er werd niet diep gegraven in de problemen maar objectief bekeken wat mijn valkuilen en verantwoordelijkheden waren en hier werd aan gewerkt.

  In het begin voelde het wat vreemd dat de gesprekken toegespitst waren op terugkeer in het werk en niet over de thuissituatie werd gesproken, toch heeft dit goed gewerkt en bouwde ik weer structuur op in het leven, waardoor ik ook weer sterker werd in de thuissituatie.

  Ik heb deze gesprekken als erg ondersteunend ervaren omdat de terugkeer in mijn werk me niet opgelegd werd, maar door er samen over te praten en ikzelf voor een groot deel mocht bepalen op welke manier ik het beste weer terug kon keren in het werk. En te weten wat mijn valkuilen waren, zoals bijv. grenzen stellen, en hier niet overheen te gaan.

  Ook hield dhr. van den Brink me duidelijk voor wat de verantwoordelijkheden van werknemer en werkgever waren, dit voelde ondersteunend en bevrijdend voor mij. Dit heeft me in korte tijd weer zoveel zelfvertrouwen gegeven dat ik me binnen enkele maanden weer volledig werkzaam kon melden.

  Ik wil je bedanken voor je ondersteuning, het heeft me beter inzicht in mezelf gegeven en de verantwoordelijkheden naar mijn werkgever toe".

  - Ria

  "Bedankt voor de begeleiding in deze van dit interessante leerproces. Ik heb er in ieder geval veel van geleerd."

  - Marc

  "In een periode dat ik niet goed met de werkdruk op mijn werk kon omgaan, heb ik veel aan de gesprekken met de heer Van den Brink gehad. In acht gesprekken in een periode van enkele maanden heb ik diverse handvatten gekregen waardoor ik mijn situatie zowel zakelijk als privé vrij snel begreep en onder controle kreeg. Hierdoor ben ik situaties in zowel werk als privé anders gaan inzien waardoor ik een stuk rustiger ben geworden."

  - Leon

  "In de afgelopen maanden heb ik Allard leren kennen als een betrokken, ervaren en professionele psycholoog die mij zeer heeft geholpen met een prettige werkwijze. Allard is eerlijk, erg vriendelijk, oprecht en soms ook zeker in voor een grap. Ervaring met psychologen heb ik (gelukkig) niet maar dit was boven verwachting een zeer prettige ervaring."
   

  - Koen

  "Dank voor de uiterst prettige (noodgedwongen van mijn kant) samenwerking in de afgelopen periode. Een luisterend oor, met kritische vragen en aandachtspunten zetten je enerzijds aan het denken en anderzijds belichten ze de voorbijgaande periode / jaren.

  Waardevolle gesprekken in een prettige ambiance, die mede helpen aan de terugkeer naar het oude niveau. Ondanks dat ‘het je werk is’, (zoals ik zelf ook vaak hoor) mag er dankbaarheid en waardering uitgaan. Hartelijk dank nogmaals en alle goeds voor de toekomst. Wil je best weer ontmoeten, maar dan op een terras aan de IJssel! GOODGOAN!!"

  - Johan

  "De heer Van den Brink heeft mij op een gedecideerde wijze begeleid om weer "in het zadel" te komen en handvatten gegeven om mijn grenzen een helder kader te geven. Het resultaat na de interventie is dat ik op een verantwoorde en duurzame wijze vol passie mijn ambities kan najagen."

  - Jans

  "Door met jouw rustige, maar doortastende gesprekken te hebben en ook de manier van het gaan naar de kern van mijn probleem heb ik de behandeling als zeer positief ervaren. Mocht ik weer op een punt komen dat ik Hulp nodig heb dan weet ik waar ik aan klop!!!! Nogmaals bedankt."
   

  - Gertjan

  "Bedankt voor de begeleiding en het vertrouwd kunnen uiten van mijn gevoelens. Ik ben nog zoekend maar zal verder opbouwen door vallen en opstaan, vertrouwende op mijn veerkracht die ik bij jou terug kon vinden."

  - Fred

  "Na eerdere ervaringen met psychologen heeft Allard mij kunnen helpen door "niet opnieuw mijn hoofd te gaan zitten" maar naar mijn gevoelsleven te gaan. Er is hierdoor een betere balans / samenwerking ontstaan tussen mijn rationele gedachteleven en innerlijke gevoelsleven. Doordat Allard gebruik maakte van verschillende therapeutische methodieken heb ik zaken uit het verleden mogen uitwerken. Die hebben hierdoor een nieuwe betekenis gekregen.

  Dit maakt dat ik de oude pijnen heb kunnen omzetten naar hernieuwde positieve ervaringen. Ik heb de werkrelatie met Allard als zeer prettig ervaren. Zijn echtheid, betrokkenheid en sterk empathisch vermogen zorgden ervoor dat ik in een veilige setting dit proces heb mogen uitwerken. Allard bedankt hiervoor!"

  - Erwin

  "De gesprekken met Allard heb ik als zeer prettig ervaren. Allard wist mij goed te doorgronden en liet me inzien hoe destructief mijn eigen gedragingen soms waren. Hij heeft me laten inzien wat ik werkelijk belangrijk vindt in het leven en concrete handvatten meegegeven om binnen een kort tijdsbestek uit een diep dal te klimmen."

  - Christian

  "Allard heeft mij precies geboden waar ik behoefte aan had. Rust, inzicht en een klankbord voor mijn eigen gedachtes en ideeën. Zodoende zit ik weer goed in mijn vel."

  - Andre
  Allard van den Brink
  Allard van den Brink
  Psycholoog in Deventer

  Beoordeling: 4.3 uit 5
  Op basis van 17 ervaringen
  • Geen wachtlijst
  • Snel op afspraak
  Bel: 085-4014720
  Allard van den Brink

  Allard van den Brink

  • Geen wachtlijst
  • Snel op afspraak

  Psycholoog Deventer

  Samen gaan we op zoek naar jouw persoonlijke weg. Wat is je doel en hoe wil je dat bereiken? Het zal tijdens de behandeling meer gaan over jouw doelen dan je klacht. Je klacht is namelijk een kans om een betere versie van jezelf te worden, om te groeien als mens en om dingen anders te doen. Psycholoog Deventer wil je helpen.

  Bel voor een afspraak!

  Uit je klacht groeien bij Psycholoog Deventer

  Psychische klachten zijn niet altijd makkelijk te omschrijven. Soms is het duidelijk wat er aan de hand is, bijvoorbeeld als je een burn-out, depressie of traumatische klachten hebt.

  Maar je klachten kunnen ook algemener van aard zijn. Ergens loop je vast op het gebied van leven, liefde of werk. Al weet je niet precies wat er aan de hand is. Ook met dit soort vragen kun je bij mij terecht.

  Aan de slag bij Psycholoog Deventer

  Als je bij Psycholoog Deventer in behandeling komt gaan we meteen aan de slag. Na onze kennismaking en het doen van je verhaal kan ik je meteen helpen om de eerste stappen te zetten.

  Mijn werkwijze is intuïtief, persoonlijk en concreet. Tijdens de behandeling richten we ons op drie pijlers:

  – Jouw verhaal:
  In het eerste gesprek breng je je verhaal zo precies mogelijk onder woorden. Dit is namelijk ons vertrekpunt.
  – Jouw kracht:
  Wat gaat er wel goed in je leven? Het lijkt misschien nu nog niet zo, maar ik weet dat je het in je hebt om op eigen kracht uit je klacht te groeien.
  – Jouw doel:
  Waar wil je uiteindelijk uitkomen, wat wil je bereiken?

  Naast de gesprekken geef ik je ook huiswerkopdrachten mee, zodat je meteen aan de slag kunt met de opgedane inzichten. De beste manier om te leren is immers door te doen!

  • Angst
  • Burnout
  • Depressie
  • Negatief zelfbeeld
  • Rouw en verliesverwerking
  • Trauma
  • Zingevingsvragen
  • ACT
  • Coaching
  • Cognitieve gedragstherapie
  • EFT Relatietherapie
  • Familieopstellingen
  • Oplossingsgerichte therapie
  • Stressmanagement
  • Talen

   Nederlands

  Cliëntervaringen

  Gemiddeld geven cliënten Allard van den Brink:

 • Beoordeling: 4.3 uit 5. Op basis van 17 ervaringen
 • Allard geeft duidelijk en rustig aanwijzingen en reflectie op de te bespreken onderwerpen.

  - Anoniem

  Helpt inzicht te verkrijgen en geeft goede handvatten als je samen wil werken aan verbeteren van je relatie.

  - Anoniem

  Bij relatietherapie Allard weet met zijn deskundige, rustige, integere houding het vertrouwen te wekken dat nodig is om weer op een goede manier met elkaar in gesprek te komen. Door de juiste vragen te stellen bereikt hij dat partners tot nieuwe inzichten komen en op een gedragen wijze daar actief mee aan de slag gaan. In ons geval heeft dit na korte tijd tot nieuwe verliefdheid en veel betere communicatie in onze relatie geleid.

  - Anoniem

  Allard heeft me geholpen met inzichten in mezelf. Ik kan beter kritisch naar mijn eigen gedrag kijken en ben nu eerder geneigd actie te ondernemen.

  - Anoniem

  "De sessies met Allard hebben er voor gezorgd dat ik de ‘grijze wolk’ kon breken, weer actief werd en de regie in eigen handen kon nemen. Daarnaast hebben de sessies mij geholpen om positiever te denken, te relativeren en de hoofdzaken van de bijzaken te onderscheiden. Hierdoor kan ik nu beter bepalen waar ik positieve energie van krijg en waar ik in moet (blijven) investeren."

  - Sara

  "Ik heb een loopbaantraject gevolgd bij Allard. In een relatief korte tijd zijn we snel tot de kern gekomen. Het heeft mij helderheid en bevestiging gebracht mbt mijn kwaliteiten, maar belangrijker nog, mijn wensen. Daarna een koppeling naar de praktijk, waardoor ik nu aan een nieuwe loopbaan ben begonnen."

  - Rianne

  "Nadat ik door langdurige problemen in de thuissituatie en veel stress en frustratie op mijn werk ziek thuis kwam te zitten, verwees de arbo arts mij na enkele maanden door naar de bedrijfspsycholoog, dhr. A. van den Brink. In de week erop kon ik al terecht voor een intakegesprek. Hierna volgden nog 5 gesprekken.
  Deze gesprekken zijn heel waardevol voor mij geweest.

  Dhr. van den Brink heeft me erg geholpen om weer structuur in het leven te krijgen. De gesprekken waren prettig, verhelderend en er werden concrete afspraken gemaakt. Ook een tikje zakelijk, dit bedoel ik niet negatief, maar er werd niet diep gegraven in de problemen maar objectief bekeken wat mijn valkuilen en verantwoordelijkheden waren en hier werd aan gewerkt.

  In het begin voelde het wat vreemd dat de gesprekken toegespitst waren op terugkeer in het werk en niet over de thuissituatie werd gesproken, toch heeft dit goed gewerkt en bouwde ik weer structuur op in het leven, waardoor ik ook weer sterker werd in de thuissituatie.

  Ik heb deze gesprekken als erg ondersteunend ervaren omdat de terugkeer in mijn werk me niet opgelegd werd, maar door er samen over te praten en ikzelf voor een groot deel mocht bepalen op welke manier ik het beste weer terug kon keren in het werk. En te weten wat mijn valkuilen waren, zoals bijv. grenzen stellen, en hier niet overheen te gaan.

  Ook hield dhr. van den Brink me duidelijk voor wat de verantwoordelijkheden van werknemer en werkgever waren, dit voelde ondersteunend en bevrijdend voor mij. Dit heeft me in korte tijd weer zoveel zelfvertrouwen gegeven dat ik me binnen enkele maanden weer volledig werkzaam kon melden.

  Ik wil je bedanken voor je ondersteuning, het heeft me beter inzicht in mezelf gegeven en de verantwoordelijkheden naar mijn werkgever toe".

  - Ria

  "Bedankt voor de begeleiding in deze van dit interessante leerproces. Ik heb er in ieder geval veel van geleerd."

  - Marc

  "In een periode dat ik niet goed met de werkdruk op mijn werk kon omgaan, heb ik veel aan de gesprekken met de heer Van den Brink gehad. In acht gesprekken in een periode van enkele maanden heb ik diverse handvatten gekregen waardoor ik mijn situatie zowel zakelijk als privé vrij snel begreep en onder controle kreeg. Hierdoor ben ik situaties in zowel werk als privé anders gaan inzien waardoor ik een stuk rustiger ben geworden."

  - Leon

  "In de afgelopen maanden heb ik Allard leren kennen als een betrokken, ervaren en professionele psycholoog die mij zeer heeft geholpen met een prettige werkwijze. Allard is eerlijk, erg vriendelijk, oprecht en soms ook zeker in voor een grap. Ervaring met psychologen heb ik (gelukkig) niet maar dit was boven verwachting een zeer prettige ervaring."
   

  - Koen

  "Dank voor de uiterst prettige (noodgedwongen van mijn kant) samenwerking in de afgelopen periode. Een luisterend oor, met kritische vragen en aandachtspunten zetten je enerzijds aan het denken en anderzijds belichten ze de voorbijgaande periode / jaren.

  Waardevolle gesprekken in een prettige ambiance, die mede helpen aan de terugkeer naar het oude niveau. Ondanks dat ‘het je werk is’, (zoals ik zelf ook vaak hoor) mag er dankbaarheid en waardering uitgaan. Hartelijk dank nogmaals en alle goeds voor de toekomst. Wil je best weer ontmoeten, maar dan op een terras aan de IJssel! GOODGOAN!!"

  - Johan

  "De heer Van den Brink heeft mij op een gedecideerde wijze begeleid om weer "in het zadel" te komen en handvatten gegeven om mijn grenzen een helder kader te geven. Het resultaat na de interventie is dat ik op een verantwoorde en duurzame wijze vol passie mijn ambities kan najagen."

  - Jans

  "Door met jouw rustige, maar doortastende gesprekken te hebben en ook de manier van het gaan naar de kern van mijn probleem heb ik de behandeling als zeer positief ervaren. Mocht ik weer op een punt komen dat ik Hulp nodig heb dan weet ik waar ik aan klop!!!! Nogmaals bedankt."
   

  - Gertjan

  "Bedankt voor de begeleiding en het vertrouwd kunnen uiten van mijn gevoelens. Ik ben nog zoekend maar zal verder opbouwen door vallen en opstaan, vertrouwende op mijn veerkracht die ik bij jou terug kon vinden."

  - Fred

  "Na eerdere ervaringen met psychologen heeft Allard mij kunnen helpen door "niet opnieuw mijn hoofd te gaan zitten" maar naar mijn gevoelsleven te gaan. Er is hierdoor een betere balans / samenwerking ontstaan tussen mijn rationele gedachteleven en innerlijke gevoelsleven. Doordat Allard gebruik maakte van verschillende therapeutische methodieken heb ik zaken uit het verleden mogen uitwerken. Die hebben hierdoor een nieuwe betekenis gekregen.

  Dit maakt dat ik de oude pijnen heb kunnen omzetten naar hernieuwde positieve ervaringen. Ik heb de werkrelatie met Allard als zeer prettig ervaren. Zijn echtheid, betrokkenheid en sterk empathisch vermogen zorgden ervoor dat ik in een veilige setting dit proces heb mogen uitwerken. Allard bedankt hiervoor!"

  - Erwin

  "De gesprekken met Allard heb ik als zeer prettig ervaren. Allard wist mij goed te doorgronden en liet me inzien hoe destructief mijn eigen gedragingen soms waren. Hij heeft me laten inzien wat ik werkelijk belangrijk vindt in het leven en concrete handvatten meegegeven om binnen een kort tijdsbestek uit een diep dal te klimmen."

  - Christian

  "Allard heeft mij precies geboden waar ik behoefte aan had. Rust, inzicht en een klankbord voor mijn eigen gedachtes en ideeën. Zodoende zit ik weer goed in mijn vel."

  - Andre

  Contact

  Praktijkadres
  Winterkoning 13
  7423DL Deventer

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Contact

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.