Onze behandelaars in Deventer krijgen gemiddeld een 4.3 uit 5 sterren op basis van 19 cliëntervaringen

Onze behandelaars

Op zoek naar hulp in Deventer? In Deventer hebben we 1 therapeuten en een psycholoog die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties

Psycholoog Deventer

Op het moment dat je begeleiding zoekt bij psychische klachten, is het fijn dat deze hulp ook bij jou in de buurt is. In Deventer hebben we psychologen die jou kunnen helpen met allerlei klachten, zoals een depressie, een burn-out, trauma, een negatief zelfbeeld of angsten. Maar voor nog veel meer klachten kun je bij ons terecht in Deventer. Onze psychologen gaan te werk met technieken die bij jou en je hulpvraag passen. Denk aan EMDR, cognitieve gedragstherapie, ACT of mindfulness. Maar wat vooral voorop staat, is dat het voor jou werkt.

Onze psychologen zitten verdeeld door Deventer heen. Ook hebben we een therapeut in Deventer: Eveline de Ridder. Zij is tegelijk ook coach en aangesloten bij de beroepsvereniging NFG. Eveline is gespecialiseerd in het jou helpen bij klachten, zoals bijvoorbeeld depressie, HSP, angst, relatieproblemen, seksualiteit, faalangst, hechtingsproblematiek, werkgerelateerde problematiek en zingevingsvragen.

Er is wel een verschil tussen een psycholoog en een therapeut. Het grootste verschil is hierin vooral de achtergrond. Een psycholoog bij Psyned heeft een universitaire opleiding gevolgd. Therapeuten bij Psyned hebben minimaal een HBO-opleiding gevolgd. Onze psychologen en therapeuten in Deventer moeten aan verschillende eisen voldoen, willen ze zich bij Psyned kunnen aansluiten. Zo garanderen we altijd de juiste kwaliteit.

EMDR Deventer

Veel mensen hebben baat bij EMDR. Dit is een behandelvorm die ontzettend effectief is wanneer een ingrijpende gebeurtenis je leven nog steeds lijkt over te nemen en je in het dagelijks leven klachten ervaart. Zoals flashbacks van een ongeluk of nachtmerries van een brand of overval. Maar ook klachten als je niet goed kunnen concentreren, angsten, paniek, stress of onverklaarbare lichamelijke klachten kunnen te maken hebben met het trauma wat je door de gebeurtenis hebt opgelopen. EMDR is niet alleen in te zetten bij een trauma, maar ook bij klachten als een depressie of een negatief zelfbeeld.

In Deventer hebben we één psycholoog die met EMDR werkt. Op de Winterkoning in Deventer zit onze psycholoog Allard van den Brink. Voor een groot scala aan klachten kun je terecht bij Allard. Uiteraard met een trauma, maar ook met bijvoorbeeld een depressie, angsten (denk aan faalangst), stress en slaapproblemen.

Meer weten over onze psychologen in Deventer? Bekijk hun profielen hierboven of klik op hun namen in de tekst.

Neem contact op voor psycholoog in Deventer

We snappen maar al te goed dat het soms ontzettend lastig is om te bepalen welke psycholoog bij jou en je hulpvraag past. We denken daarom graag vrijblijvend met je mee op het moment dat je een psycholoog in Deventer zoekt. Bel naar 085-4014720, plan een adviesgesprek of stuur ons een berichtje via onze contactpagina. We helpen je graag verder.

Relatietherapie in Deventer

Ben je niet opzoek naar een psycholoog in Deventer, maar een relatietherapeut? Ook dan kun je bij ons terecht. Allard van den Brink, is naast psycholoog ook relatietherapeut in Deventer. Hij werkt met EFT Relatietherapie en gaat graag met jou en je partner aan de slag op het moment dat jullie er samen niet meer uitkomen. Bijvoorbeeld doordat jullie vastgeroest zitten in bepaalde patronen en daardoor in een negatieve cirkel terecht zijn gekomen.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek