Cliënt ervaringen Ida de Waal

Cliënt ervaringen Ida de Waal

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Rob
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Voor mij was het een hele overwinning om naar een psycholoog te gaan. ‘Ik ben toch niet gek!’ Nu ben ik blij dat ik het advies van de huisarts heb opgevolgd. Ik heb de gesprekken met jou altijd als heel positief ervaren. Het gekke is: een gesprek met jou is eigenlijk net een goed gesprek met jezelf.

Anne
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Eindelijk een psycholoog met wie ik echt een klik had, bij wie ik geen negatief oordeel over mezelf voelde. Ik was steeds in behandeling voor mijn ‘diagnosen’ en ‘etiketten’, maar ik werd niet beter. Jij hebt mij een andere kijk gegeven op mijzelf en de gebeurtenissen in mijn leven waardoor ze me niet meer hinderen maar juist het zelfvertrouwen hebben gegeven dat ik dingen kan en kan oplossen.

Yolanda
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Mijn vorige psycholoog benadrukte alleen maar dat ik teveel hooi op mijn vork had genomen. Maar bij jou heb ik geleerd wat ik het belangrijkste vond en wat minder, zodat ik zelf keuzes kon maken. Ik heb het nog steeds druk (past bij mij), maar ik ben weer de baas over mijn tijd en de inhoud. En ik heb geen ruzie gekregen met mijn baas. En met mijn man is de relatie alleen maar verbeterd.

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Ida de Waal