Psycholoog Amsterdam Oost - Paul de Jonge
Maak kennis met onze behandelaar.
Paul de Jonge

Psycholoog Amsterdam Oost

Aan de Universiteit van Amsterdam studeerde ik klinische en neuropsychologie. Toen ik ben afgestudeerd begon ik met mijn psychologenpraktijk waar ik een eigen stijl heb ontwikkeld. Binnen deze stijl speelt het vinden van de oorzaak van je gedachten en gedrag een belangrijke rol. Door te weten waar iets vandaan komt heb je een groot deel van het werk namelijk al verricht.

Afspraken zijn mogelijk in Amsterdam Oost en Amsterdam West en kunnen ook in de avonduren plaatsvinden.

Bereik je doelen bij Psycholoog Amsterdam Oost

Uitgangspunt van de behandeling bij Psycholoog Amsterdam Oost - West is jouw verhaal. Als je voor de eerste keer op afspraak komt krijg je dan ook uitgebreid de tijd om je verhaal te doen. Ik luister naar je en zal je desgewenst helpen om op verhaal te komen. Je zult merken dat ik op sommige punten doorvraag en meer wil weten. Dit doe ik om een goed beeld te krijgen van jou, wie je bent en je hulpvraag.

Doelen
Tijdens het intakegesprek zal ik je ook vragen naar de doelen die je wilt bereiken, waar je naar toe wilt werken. Het gaat namelijk niet alleen om waar je nu zit, maar ook om waar je naartoe wilt. Ik help je om je doelen te formuleren en samen onderzoeken we of de door jouw gestelde doelen haalbaar zijn. Als dit niet het geval is zullen we samen de doelen bijschaven.

Tijdens de therapie bij Psycholoog Amsterdam-Oost ga je op zelfonderzoek uit. Je leert jezelf beter kennen, je valkuilen, patronen en gedachten. Ook leer je wat je zelf kunt doen om steeds terugkerende gedachten en patronen te doorbreken. Dit gebeurt veelal aan de hand van cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie.

Tarief en duur
De eerste individuele afspraak, ook wel het intakegesprek, duurt 60 minuten en kost 110,- euro. Individuele vervolgafspraken duren 60 minuten en bedragen 95,- euro.

Het gezamenlijke intakegesprek, bijvoorbeeld met relatietherapie, duurt 90 minuten en kost 180,- euro. Gezamenlijke vervolggesprekken duren 60 minuten en bedragen 120,- euro.

Voor afspraken buiten kantoortijden geldt er een toeslag van 10% op het basistarief.
Alle kosten zijn inclusief 21% BTW.

Afspraken kunnen plaatsvinden in Amsterdam Oost en Amsterdam West en zijn ook mogelijk in de avonduren.

Aangesloten bij
Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG).

Contact met Psycholoog Amsterdam Oost - West
Wil je meer weten over psychologen in Amsterdam-Oost of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Amsterdam Oost ter attentie van Paul de Jonge. Je kunt ook terecht bij mijn collega Jan Slegers. Ik leer je graag kennen!

Over mij - Paul de Jonge - Psycholoog Amsterdam Oost

Tijdens mijn studies klinische- en neuropsychologie was ik dagelijks bezig met psychologie. In de boeken, tijdens onderzoek en in de praktijk. Ik genoot volop van deze tijd. Desondanks begon ik na mijn afstuderen in 1997 in de ICT. Vervolgens ben ik gaan werken als loopbaanadviseur, een baan waarin ik gezien mijn achtergrond in de psychologie mijn ei helemaal kwijt kon.

Psycholoog Amsterdam Oost - West
Toen ik begon met mijn eigen praktijk heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Het vinden van de oorzaak van het probleem speelt hierin een belangrijke rol. Met het vinden van de oorzaak is een groot deel van het werk immers al verricht.

Daarnaast leer ik je hoe je patronen, bestaande uit gedachten en gevoelens, kunt doorbreken. Regelmatig zie ik bij cliënten de knop omgaan en ze tot inzicht komen. Niets is mooier dan een cliënt zien opbloeien.

Contact
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel dan naar Psycholoog Amsterdam Oost ter attentie van Paul de Jonge. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen Paul de Jonge

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Gerrie over Paul de Jonge psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Paul heeft mij heel doelgericht, praktisch, met gerichte analyse, inzichten en opdrachten begeleid in een intense periode van rouw. Laagdrempelig, toegankelijk, scherp in het duiden van situatie of verschijnsel, to the point in de behandeling. Ik heb van Paul ook geleerd de leefprocessen te zien als contstant bewegende stromen en gebeurtenissen als steeds veranderende en verleggende kwaliteit. Hij activeert je eigen vermogen en je eigen wijsheid om jezelf weer gezond te maken. Hierdoor voel je je weer krachtig en liefdevol in het leven staan. Paul heeft dit fantastisch gedaan."

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Amsterdam Oost. Je kunt ook terecht in mijn praktijk in Amsterdam West.

Paul de Jonge
C. van Eesterenlaan 301
1019 KT Amsterdam (Oost)

Neem contact op met Psycholoog Amsterdam Oost-West

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht