Cliënt ervaringen Frederike Mewe

Cliënt ervaringen Frederike Mewe

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

San
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Op het moment dat ik hulp heb gezocht bij Frederike zat ik volledig met mezelf in de knoop. Hierdoor heeft mijn huwelijk ook heel wat te verduren gehad. Eigen keuzes maken, nee zeggen, staan achter je normen en waarden en bij je eigen gevoel blijven was iets waar ik totaal niet mee bekend was Door de alle warme gesprekken, visualisaties, het teruggaan naar de basis/jeugd, opdrachten en oefeningen ben ik nu op een punt waar ik nooit van had durven dromen om daar ooit te komen. Ook mijn man veel hulp gehad aan de gesprekken die hij (en wij samen) met Frederike heeft mogen hebben. Ik durf te zeggen dat ik nu leef met veel meer zelfcompassie, dat ik achter mijn (kern)waarden sta en dicht bij mijn gevoel blijf dankzij Frederike.

Lisette
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Toen ik op een punt kwam waarop ik compleet vast zat met mezelf en de hulp van vrienden en familie niet toereikend waren, besloot ik de hulp van Frederike in te roepen. Ze gaf me inzicht, leerde me mijn zelfvertrouwen terug te vinden en beter om te gaan met emoties. Ze is een heel prettig persoon om mee te praten, maar ook niet bang om je een spiegel voor te houden. Ik heb veel gehad aan haar sessies en ben blij en trots dit traject te hebben afgelegd.

Kees
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

De reden dat ik bij Frederike aanklopte was dat ik last had van faalangst. Ik had absoluut geen zelfvertrouwen. Ik kon spanningen niet tackelen en lag ’s nachts vaak wakker. Door de begeleiding van Frederike ken ik mezelf beter en vind ik mezelf waardevoller. Dat geeft een zelfverzekerd gevoel. Ik vind Frederike vakkundig. Ze luistert goed en weet snel tot de kern te komen door goede vragen te stellen. Haar psychologische benadering in combinatie met haar nuchterheid en rustige, geïnteresseerde houding maken haar erg prettig om mee te werken. Ik zou Frederike absoluut aanbevelen aan anderen.

Maartje
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Waar ik het traject vanuit een aardig donker gat begon, overbelast en teleurgesteld in van alles, heeft het me geholpen weer in beweging te komen. Frederike heeft me gesteund weer ‘tot leven te komen’ en mogelijkheden te zien om verder te gaan op mijn pad. Waarbij ik m’n geleerde lessen benutten kan, in plaats van dat ze de weg naar de toekomst versperren. Meer en meer heb ik er weer zin in en durf keuzes te maken die bij me passen.

Martine
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik kwam bij Frederike omdat ik het afgelopen jaar niet lekker meer op mijn werk zat. Mijn natuur is om me aan te passen en het beste er van te maken. Maar na een jaar van proberen en elke keer maar weer tegen de lamp lopen, besloot ik hulp te zoeken. De begeleiding van Frederike heeft me de mogelijkheid gegeven stil te staan, op adem te komen en weer helder te krijgen wat ik wil en hoe ik dat wil.

Cynthia
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Frederike heeft mij enorm geholpen in een tijd dat ik het even allemaal niet meer wist. Haar manier van werken maken het fenomeen ‘een psycholoog hebben’ ineens heel toegankelijk. Ze had aan een half woord genoeg om te begrijpen waar ik mee zat. Ik ben een stuk rustiger geworden en dat levert mij een goed gevoel, betere energie en leuk werk op!

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Frederike Mewe