Cliëntervaringen

Cliëntervaringen van Alexandra Dullaart

Alexandra heeft mij erg goed geholpen. De behandeling heeft mijn dagelijks leven in een positieve manier veranderd. Ze weet goed wat iemand nodig heeft.

- Anoniem

Ik heb de behandeling van Alexandra als zeer prettig ervaren. Zij luistert goed naar mijn verhaal en toont veel begrip voor mijn problemen. Door haar behandelmethode zijn dingen voor mij veel overzichtelijker geworden.

- Anoniem

Alexandra heeft mij enorm geholpen om niet verwerkte pijn een plek te geven zodat ik in het dagelijkse leven meer in het moment kan zijn. Ik voel me dan ook meer gelukkig.

- Anoniem

Nee zeggen tegen een ander is ja zeggen tegen jezelf. Ik heb weer rust in mijn lijf en hoofd. Ik hoef mij niet schuldig te voelen als ik niet in teken van anderen leef zowel privé als zakelijk.

- Anoniem

Alexandra gaf me de tijd om weer bij mezelf te komen, is heel diep gegaan.

- Anoniem

Nu heb ik meer rust in mijn hoofd en aanknopingspunten om in de dagelijkse gang van zaken hier bewust van te blijven.

- Anoniem

Alexandra is rustig en geeft duidelijke tools die mij hebben geholpen.

- Anoniem

Topper! Helder en wetend waar ze het over heeft

- Anoniem

Ik heb de behandelmethode van Alexandra als zeer prettig ervaren. Voor het eerst sinds jaren een psychologe die begreep hoe naar het was als je de deur niet meer uitkwam omdat je constant in paniek raakt. Alexandra heeft meegedacht aan een manier om de behandeling toch te laten slagen en juist door het met nog kleinere stappen aan te gaan lukt het mij om na maanden weer naar buiten te gaan. Inmiddels ben ik weer aan het werk maar heb ik nog steeds contact met Alexandra. Juist om soms even te delen waar ik tegen aanloop en dan kan zij mij met terugkijken op eerdere situaties aangeven hoe ik de situatie het beste aan kan gaan".

 

- V

Hier nog een woord van dank. Door jouw zeer goede inzichten in mijzelf en jouw vriendelijke warme steun ben ik van die verschrikkelijke klachten afgekomen. Dat was voor mij eigenlijk niet denkbaar, je bent voor mij een wereldcoach. Je kwam als een vreemde en ging weer weg als vriend.

- R

Je bent een warm, begripvol en lief mens.Je hebt me geholpen me zelf weer terug te vinden en me zelf niet meer kwijt te raken. Mijn dank is groot. Heel veel succes met je eigen praktijk.

- L

"De behandeling van Alexandra heeft mij snel het vertrouwen gegeven dat ik zoek bij een psycholoog. Door goed te luisteren en een duidelijk uitleg te geven maakt ze problemen helder, kleiner en overzichtelijker. Alexandra’s visie over de relatie tussen lichaam en geest komt duidelijk naar voren in de behandeling. Ze inspireert en motiveert enorm. Alexandra heeft een brede kennis en omdat ze die met empathie inzet ben ik erg blij met haar als behandelend psycholoog."

- F

De behandeling bij Alexandra heb ik als zeer prettig gevonden. Eindelijk iemand die naar mij luisterde en kon helpen.

- Ava
Alexandra Dullaart
Alexandra Dullaart
Psycholoog in Amsterdam
  • Beoordeling: 4.8 uit 5
    Op basis van 13 ervaringen