GZ-Psycholoog Nijmegen - Ik help je graag met jouw vragen
Pauline Okkerse
Pauline Okkerse

GZ-Psycholoog Nijmegen

Wanneer je naar een psycholoog gaat, zul je dit in eerste instantie doen vanwege een probleem. Je hebt bijvoorbeeld angst- of stemmingsklachten of bent geconfronteerd met een traumatische of belastende gebeurtenis. Ik zal je binnen de gegeven tijd helpen je doelen te bereiken en het optimale uit je leven te halen.

Waar je ook mee zit, bel en maak een afspraak bij GZ-Psycholoog Nijmegen.

GZ-Psycholoog Nijmegen - Effectieve behandeling

Ik ben Pauline Okkerse. Samen met mijn collega GZ Psycholoog in Nijmegen heb ik een psychologie- en orthopedagogiek praktijk in Nijmegen. We behandelen kinderen en volwassenen in alle fasen van hun leven.

We zijn geregistreerd GZ-psycholoog en Orthopedagoog met een ruime ervaring in het sociale werkveld. Dankzij onze samenwerking zijn er geen wachttijden. Ook kunnen we onze ervaringen en kennis vertrouwelijk uitwisselen. Zo kunnen we onze krachten bundelen en jou nog effectiever helpen.

Ik denk betrokken met je mee

Wanneer je naar een psycholoog gaat, zul je dit in eerste instantie doen vanwege een probleem. Je hebt bijvoorbeeld angst- of stemmingsklachten of bent geconfronteerd met een traumatische of belastende gebeurtenis. Als breed geschoolde psycholoog/orthopedagoog probeer ik altijd verder te kijken dan het 'geïsoleerde probleem'.

Hoe ziet je leven er uit? Wat heb je nodig? Wat hebben anderen eventueel nodig om jou te ondersteunen? Ik help je niet alleen tijdens onze sessies, maar denk op een betrokken manier mee over alles wat in jouw leven van belang is.

Contact met andere specialisten en betrokkenen

Een behandeling is het meest effectief wanneer alle partijen op de hoogte zijn van wat er speelt. Zo kan ik voorstellen om je huisarts, je school, je werk, je familie of partner uit te nodigen voor een gesprek. Uiteraard met jouw instemming en met respect voor je privacy. Als geregistreerd GZ-psycholoog kan ik ook doorverwijzen naar bijvoorbeeld maatschappelijk werk, of de hulpverlening afstemmen met je begeleiding thuis. Wat jij nodig hebt, staat centraal.

Jouw kracht naar voren halen

Niet je beperkingen, maar je kracht is mijn uitgangspunt. De positieve eigenschappen die door omstandigheden minder zichtbaar zijn, gaan we onderzoeken. We maken ze sterker.

Je leert op een andere manier naar jezelf en je leven te kijken. Hierbij zal ik je aansporen ook zelf aan de slag te gaan met huiswerkopdrachten. Uiteindelijk gaat het erom dat je zelfstandig je leven weer kunt oppakken zoals jij dat wilt.

Werken volgens beproefde methoden

In mijn psychologenpraktijk GZ Psycholoog Nijmegen werk ik met uiteenlopende methoden. Systematisch te werk gaan vind ik belangrijk. Zo is het makkelijker te evalueren of iets werkt. Zo nodig kan ik tijdig bijsturen. Over Cognitieve Gedragstherapie ben ik erg enthousiast. Het is een bewezen methode bij stemmingsklachten, angst en paniekaanvallen. Maar belangrijker nog is dat ik altijd alles op jou afstem.

Ik volg jouw tempo

Cliënten zeggen over mij dat ik een rustige benadering heb. Ik kan goed observeren en luisteren zodat ik precies kan aanvoelen wat er in je omgaat. Ook werk ik oplossingsgericht. Dat is prettig, omdat het aantal beschikbare sessies soms maar klein is. Ik zal je binnen de gegeven tijd helpen je doelen te bereiken en het optimale uit je leven te halen.

Tarief en duur

Voor een afspraak voor individuele therapie van 45 minuten reken ik 85 euro inclusief 21% BTW. Je kunt bij me terecht in Nijmegen en Wijchen. Als je een afspraak wilt afzeggen, doe dat wel minimaal 48 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Aangesloten bij

  • BIG registratie 9049645425
  • NVO2; Nederlandse vereniging van Human Resource Development professionals

Contact GZ-Psycholoog Nijmegen

Heb je een vraag of wil je meer weten over gz psychologen in Nijmegen? Bel naar GZ-Psycholoog Nijmegen ter attentie van Pauline Okkerse.

GZ Psycholoog Nijmegen - Over Pauline Okkerse

Mijn filosofie is dat ieder mens de kans moet krijgen om een goed leven te leiden. De een lukt dat wat makkelijker dan de ander. Het maakt me gelukkig voorbij de problemen te kijken, en op zoek te gaan naar werkbare oplossingen voor de toekomst. Hierbij ga ik altijd uit van het positieve, van de kracht van mensen.

Samenwerken is mijn kracht

Samen met mijn collega GZ Psycholoog Nijmegen heb ik sinds 2009 een eigen praktijk. Een gezamenlijke praktijk vind ik een prettige manier van werken, omdat het fijn is om mijn ideeën te spiegelen. Zo kan ik nog gerichter, beter en sneller naar een oplossing toewerken die ook op de langere termijn stand houdt.

Gedragskundige specialistische zorg

Het samenwerken komt niet alleen binnen mijn eigen psychologenpraktijk naar voren. Door mijn werkervaring als gedragskundige bij diverse specialistische zorginstellingen is samenwerken mijn tweede natuur geworden. Ik zie altijd mogelijkheden om de zorg nog beter af te stemmen op mijn cliënten. Ik onderhoud een sterk netwerk van (huis)artsen, maatschappelijk werkers, woonbegeleiders en jeugdhulpverleners binnen mijn werkregio Nijmegen en Wijchen.

Brede opleiding, veel ervaring in het werkveld

Ooit begon ik als orthopedagoog. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot Orthopedagoog-Generalist. In 2014 behaalde ik ook mijn registratie als GZ-psycholoog (eerstelijnszorg). Door deze stevige achtergrond en ervaring, weet ik mijn therapie precies af te stemmen op wat mijn cliënten, zowel volwassenen als kinderen, nodig hebben. Speltherapie of tekenen bij kinderen bijvoorbeeld, afgestemd op hun denkniveau en voorkeur.

Goed afgestemde zorg

Ook kan ik dankzij mijn ruime werkervaring snel doorverwijzen naar de juiste specialist wanneer dat nodig is. Ik werk graag met wetenschappelijk bewezen methoden, maar volg niet altijd precies de protocollen. Mijn ervaring biedt me juist de vrijheid om een mix van het allerbeste aan te bieden.

Jouw kracht

Ben je er klaar voor om aan jouw persoonlijke doelen te werken? Dan gaan we samen op zoek naar jouw kracht!

Contact GZ-Psycholoog Nijmegen

Heb je een vraag of wil je meer weten over mij? Bel naar GZ-Psycholoog Nijmegen ter attentie van Pauline Okkerse. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen over de behandeling bij GZ-Psycholoog Nijmegen

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Simone over Pauline Okkerse psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Het was leuk om te zien hoe je contact maakte met mijn zoontje, hij voelde zich snel op zijn gemak.

Contactgegevens GZ-Psycholoog Nijmegen

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar GZ-Psycholoog Nijmegen

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Nijmegen.

Pauline Okkerse
Panovenlaan 1
6525 DZ Nijmegen