Over mij

Als kind interesseerde ik mij al in andermans drijfveren. Voordat ik therapeut werd stond het werken met- en begeleiden van mensen centraal in mijn carrière. Op latere leeftijd besloot ik weer te gaan studeren.

Ik werk continu aan mijn eigen (persoonlijke en deskundige) ontwikkeling. Ieder begeleidingstraject is weer even uniek en bijzonder. Ik ervaar het als een voorrecht om een stukje met mensen mee te mogen lopen. En hen iets mee te mogen geven waar zij weer mee verder kunnen. Ik zou ook jou graag een zetje in de goede richting geven.

Werkwijze

In het eerste gesprek maken we kennis. Daarnaast zoomen we in op je klacht. We brengen deze zo goed mogelijk in kaart. Ik vertel je hoe ik naar je situatie kijk en wat de begeleidingsmogelijkheden zijn. Ik ben ook benieuwd naar jouw visie op je klacht en wat jij wilt leren. We hebben een goede basis voor de vervolgsessies als dat op elkaar aansluit en jij je prettig voelt in het contact.

Therapie is maatwerk. Ik kijk daarom naar wat het beste bij jou en je hulpvraag past. We onderzoeken hoe de klachten van invloed zijn op jouw lichaam, emoties en handelingen. Zelfinzicht is nodig om duidelijk te krijgen waar je nog in kunt groeien. Aan het einde van de begeleiding kijk je terug op hoe je bent veranderd, wat je leerde en welke (levens)lessen je meeneemt in je verdere leven.

Ik kan je helpen bij:

Aanpassingsproblematiek

ADHD

Agressie

Burn-out

Faalangst

Hechtingsproblematiek

Hoogsensitief persoon (HSP)

Levensfaseproblematiek

Negatief zelfbeeld

Post Intensive Care Syndroom (PICS)

Postnatale depressie

Posttraumatische stressstoornis (PTSS)

Relatieproblemen (individueel)

Rouw- en verliesverwerking

Samengestelde gezinnen problematiek

Seksualiteit

Seksueel misbruik

Seksuele identiteit

Slaapproblemen

Stress- en spanningsklachten

Trauma

Werkgerelateerde problematiek

Zingevingsvragen

Mijn behandelvormen:

ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

Cognitieve gedragstherapie (CGT)

Mindfulness

Oplossingsgerichte therapie

Positieve psychologie

Aangesloten bij:

Kosten psycholoog

Als je met mij aan de slag gaat, is het fijn om van tevoren te weten hoeveel een afspraak kost. Een reguliere sessie is 118 euro en een lange afspraak 177 euro. Je betaalt per afspraak. Op de pagina kosten psycholoog staan alle tarieven.

Vergoeding

Er zijn meerdere manieren om je afspraken bij mij vergoed te krijgen: via je werkgever of in sommige gevallen via je aanvullende zorgverzekering. Vanuit de basisverzekering krijg je via Psyned geen vergoeding. Daar staat tegenover dat je direct kan starten.

Klikgarantie

Tijdens de sessies vertel je vaak persoonlijke en kwetsbare dingen. Het is daarom belangrijk dat er vertrouwen is en je een klik voelt. Psyned werkt met klikgarantie. Klopt het gevoel voor jou toch niet? Dan koppelen we je aan een andere psycholoog en betalen wij je eerste afspraak.

Afspraak annuleren

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Wat zeggen mijn cliënten?

"Door Thessa heb ik met een kritische blik naar mijzelf kunnen kijken, naar dingen die anders kunnen. Zij gaf mij de inzichten en handvatten hiervoor."

- Anoniem

"Thessa Hendriks heeft op een heel prettige manier inzicht gegeven in mijn eigen denken en doen."

- Anoniem

"Super goede behandelaar die gauw in de gaten heeft waar de schoen wringt en met resultaat gerichte oplossingen komt."

- Anoniem

"Erg blij met hoe ze luisterde naar waar ik mee zat en vervolgens concrete handvaten bood om ermee aan de slag te gaan. Ze heeft perfect aangevoeld wat ik nodig had en dat geboden."

- Anoniem

"Thessa is een fantastische psycholoog die goed luistert, meedenkt en je echt verder helpt. Ze heeft mijn leven positief veranderd."

- Anoniem

Door de behandeling van Thessa sta ik een stuk sterker in m'n schoenen. Ze heeft me zo goed geholpen. Door haar heb ik er weer zin in!

- Anoniem

Rustig, duidelijk en begripvol.

- Anoniem

Ik voelde me altijd prettig en op mijn gemak en dat is voor mij het meest belangrijke tijdens een traject. Daarnaast straalt Thessa veel rust en zekerheid uit, waardoor het vertellen en het laten zien van emoties vanzelf ging.

- Anoniem

Het behandelplan was heel persoonlijk gemaakt en ze hielp me op een hele kalme, rustige manier.

- Anoniem

Na de sessie bij Thessa kan ik beter mijn gevoelens uiten en kijk ik verder dan alleen vandaag of morgen.

- Anoniem

Thessa luisterd goed en weet daardoor de juiste snaar te raken.

- Anoniem

Rustig, maar ook wel helder op momenten dat het nodig is. Makkelijk om mee te praten.

- Anoniem

Ik kan mij beter inleven in anderen en kan goed reflecteren op situaties. Ook kan ik mijn emoties al veel beter begrijpen en ze uitleggen.

- Anoniem

Er zat ook een stuk educatie in de behandeling waardoor ik het beter kon begrijpen. Fijne gesprekken en technieken die ik kan toepassen.

- Anoniem

Thessa laat je zelf opzoek gaan naar antwoorden en blijft geheel objectief. Dit voelde erg vertrouwd en daarom werd het makkelijker om dieper op onderwerpen in te gaan.

- Anoniem

Concreet heeft het mij opgeleverd dat ik mijn grenzen moet stellen en bewaken.

- Anoniem

Thessa heeft me een ander perspectief op het probleem gegeven, waardoor ik er gemakkelijk mee kan omgaan in het dagelijks leven.

- Anoniem

Ze is rustig, duidelijk en kan heel goed dingen inzichtelijk maken.

- Anoniem

Ik vond het prettig dat ze niet oordeelde en veel vragen stelde om het zo voor mij duidelijk te maken.

- Anoniem

Aardige vrouw. Snel op mijn gemak gesteld.

- Anoniem

We hadden een goede klik, ze is begripvol, meegaand, eerlijk, liet mij dingen inzien en reikte dingen aan om te onderzoeken.

- Anoniem

Ze was rustig, bekeek alles van vele kanten die ik zelf nog niet zo had bekeken en oordeelde nergens over. Verder heel erg vriendelijk wat er voor zorgt dat je ook echt makkelijk je ding kwijt kan.

- Anoniem

De uitleg die Thessa mij gaf zorgde ervoor dat ik mezelf beter ging begrijpen en minder boos en oordelend werd naar mijzelf.

- Timon

Thessa heeft mij geholpen mijn zelfvertrouwen te herwinnen. Mijn leven is hierdoor enorm veranderd. Ik voel veel meer innerlijke vrijheid en heb minder stress.

- Melissa

Thessa is een liefdevolle en deskundige vrouw met humor en dat werkt heel ontwapenend, ik voelde mij meteen bij haar op mijn gemak.

- Lianne

De begeleiding bij Thessa heeft mij meer gegeven dan ik had kunnen wensen. Ik had van tevoren niet gedacht dat zo’n verandering mogelijk was.

- Heleen

Hoe confronterend het soms ook was en hoe moeilijk ik het soms ook had, Thessa bleef nabij, leidde mij hier doorheen en dat gaf een veilig gevoel.

- Claudia
Gemiddeld geven cliënten Thessa Hendriks:
Beoordeling: 4.9 uit 5.
Op basis van 37 ervaringen

Wat zeggen mijn cliënten?

"Door Thessa heb ik met een kritische blik naar mijzelf kunnen kijken, naar dingen die anders kunnen. Zij gaf mij de inzichten en handvatten hiervoor."

- Anoniem

"Thessa Hendriks heeft op een heel prettige manier inzicht gegeven in mijn eigen denken en doen."

- Anoniem

"Bij Thessa voelde ik mij op mijn gemak om open te praten. Ze geeft rust waardoor je samen met haar bekijkt hoe je vat krijgt op je problemen. Dit heeft mij opgeleverd dat ik mijzelf beter heb leren kennen. Ik weet nu wat mijn valkuilen zijn.
Door haar hulp heb ik de voor mij juiste beslissingen kunnen nemen over hoe ik mijn leven ga inrichten."

- Anoniem

"Thessa heeft er voor gezorgd dat ik realistischer naar situaties kan kijken. Ik kijk een stuk minder kritisch naar mijzelf en naar situaties. Ze heeft er voor gezorgd dat ik mijzelf wat vaker op de eerste plek mag zetten, en dat ik trots mag zijn op wie ik ben."

- Anoniem

"Super goede behandelaar die gauw in de gaten heeft waar de schoen wringt en met resultaat gerichte oplossingen komt."

- Anoniem

"Thessa is een zeer prettig mens en oprecht geïnteresseerd en betrokken, waardoor je je snel veilig voelt. Door haar ruime kennis en ervaring heeft ze me voor verschillende situaties ideeën/ tips/ suggesties/ inzichten/ voorstellen kunnen geven die me snel echt verder hebben geholpen. Ik zat na mijn scheiding in eerste instantie in een soort ontkenningsfase, en was daarna in een diep dal beland. Na ruim een jaar met hulp van Thessa hard aan mezelf werken ben ik weer helemaal happy de peppie. Ja je moet t wel zelf doen, en Thessa kan je daar goed in begeleiden."

- Anoniem

"Ik kwam bij Thessa na een relatiebreuk en het kwijt zijn van wie ik ben. Ik was erg onzeker. Samen met Thessa heb ik ontdekt waar het vandaan komt, hoe ik het kan herkennen en vooral hoe ik het een plek kan geven. Ik durf nu weer op mijzelf te bouwen. Ik raad Thessa zeker aan!"

- Anoniem

"Bij Thessa voel je je snel op je gemak! Ze is erg aardig, heeft humor en veel deskundigheid. Ze probeert je echt verder te helpen op een zeer integere manier. Ik ben blij dat ze er voor me was in moeilijke tijden en kan haar bij iedereen van harte aanbevelen!"

- Anoniem

"Erg blij met hoe ze luisterde naar waar ik mee zat en vervolgens concrete handvaten bood om ermee aan de slag te gaan. Ze heeft perfect aangevoeld wat ik nodig had en dat geboden."

- Anoniem

"Thessa een top mens, zeer goed in haar werk en ze zal een vreugde zijn voor iedereen uit haar omgeving en voor iedereen die haar in de toekomst nog zal ontmoeten al dan niet beroepsmatig. Thessa bedankt jij hebt er voor gezorgd dat ik de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet ga, zijn nu alle problemen voor mijn toekomst opgelost, nee maar ik kan ze nu wel weer aan met een positieve benadering en zo moet het leven eruit zien. Nogmaals hartelijk bedankt en via deze weg een knuffel van mij."

- Anoniem

"Door het proces wat ik bij Thessa heb doorlopen, heb ik het vertrouwen in mijzelf weer terug gevonden. Ik heb belemmerende, niet-dienende systemen leren loslaten en vernieuwen. Samen hebben we gekeken naar de nieuwe fundamenten die ik in mijn geest en hart wilde leggen, fundamenten waar ik op kon bouwen. Deze fundamenten zullen mijn toekomst en alles wat ik ga tegenkomen ondersteunen. Ik heb nauwelijks meer last van angstgedachten en van zelfvervreemding. Ik straal weer!"

- Anoniem

"Thessa is een fantastische psycholoog die goed luistert, meedenkt en je echt verder helpt. Ze heeft mijn leven positief veranderd."

- Anoniem

Thessa heeft een super verfrissende manier van werken wat mij persoonlijk enorm heeft geholpen. Ik ben op een nieuwe manier naar dingen gaan kijken en achter dingen gekomen waar ik nooit eerder aan had gedacht. Ze is toegankelijk, oprecht en vriendelijk. Ik ben ongelooflijk tevreden met het resultaat na mijn sessies met Thessa en heel blij dat ik bij haar terecht kon.

- Anoniem

Door de behandeling van Thessa sta ik een stuk sterker in m'n schoenen. Ze heeft me zo goed geholpen. Door haar heb ik er weer zin in!

- Anoniem

Rustig, duidelijk en begripvol.

- Anoniem

Ik voelde me altijd prettig en op mijn gemak en dat is voor mij het meest belangrijke tijdens een traject. Daarnaast straalt Thessa veel rust en zekerheid uit, waardoor het vertellen en het laten zien van emoties vanzelf ging.

- Anoniem

Thessa wist heel goed hoe ze mijn gevoelens in "hokjes" kon plaatsen, zodat ik zelf controle kreeg over de situatie waar ik in zat. Daarbij heeft ze mij dingen geleerd in dat proces waar ik voor de rest van mijn leven heel veel aan zal hebben. Ook vond ik haar heel warm en overzichtelijk. Ze zat voor mijn gevoel heel erg op hetzelfde niveau alsof ze precies wist wat ik nodig had.

- Anoniem

Het behandelplan was heel persoonlijk gemaakt en ze hielp me op een hele kalme, rustige manier.

- Anoniem

Na de sessie bij Thessa kan ik beter mijn gevoelens uiten en kijk ik verder dan alleen vandaag of morgen.

- Anoniem

Thessa luisterd goed en weet daardoor de juiste snaar te raken.

- Anoniem

Rustig, maar ook wel helder op momenten dat het nodig is. Makkelijk om mee te praten.

- Anoniem

Ik kan mij beter inleven in anderen en kan goed reflecteren op situaties. Ook kan ik mijn emoties al veel beter begrijpen en ze uitleggen.

- Anoniem

Er zat ook een stuk educatie in de behandeling waardoor ik het beter kon begrijpen. Fijne gesprekken en technieken die ik kan toepassen.

- Anoniem

Thessa laat je zelf opzoek gaan naar antwoorden en blijft geheel objectief. Dit voelde erg vertrouwd en daarom werd het makkelijker om dieper op onderwerpen in te gaan.

- Anoniem

Concreet heeft het mij opgeleverd dat ik mijn grenzen moet stellen en bewaken.

- Anoniem

Thessa heeft me een ander perspectief op het probleem gegeven, waardoor ik er gemakkelijk mee kan omgaan in het dagelijks leven.

- Anoniem

Ze is rustig, duidelijk en kan heel goed dingen inzichtelijk maken.

- Anoniem

Ik vond het prettig dat ze niet oordeelde en veel vragen stelde om het zo voor mij duidelijk te maken.

- Anoniem

Aardige vrouw. Snel op mijn gemak gesteld.

- Anoniem

We hadden een goede klik, ze is begripvol, meegaand, eerlijk, liet mij dingen inzien en reikte dingen aan om te onderzoeken.

- Anoniem

Ze was rustig, bekeek alles van vele kanten die ik zelf nog niet zo had bekeken en oordeelde nergens over. Verder heel erg vriendelijk wat er voor zorgt dat je ook echt makkelijk je ding kwijt kan.

- Anoniem

Thessa heeft mij geholpen tijdens de periode waarin ik heel erg overspannen was en een periode daarna. Vanaf het eerste moment voelde ik me heel erg op mijn gemak bij Thessa. Ik heb nu een volledige behandeling bij haar afgesloten. Thessa heeft mij geweldig geholpen en ik ben haar zo óntzettend dankbaar. Mocht je nog twijfelen om hulp in te schakelen (zoals ik dat ook ooit deed). Ga toch is even met Thessa een gesprekje voeren, en vanaf dat moment kun je zelf beslissen of dat een start kan zijn van een heel mooi proces!

- Anoniem

De uitleg die Thessa mij gaf zorgde ervoor dat ik mezelf beter ging begrijpen en minder boos en oordelend werd naar mijzelf.

- Timon

Thessa heeft mij geholpen mijn zelfvertrouwen te herwinnen. Mijn leven is hierdoor enorm veranderd. Ik voel veel meer innerlijke vrijheid en heb minder stress.

- Melissa

Thessa is een liefdevolle en deskundige vrouw met humor en dat werkt heel ontwapenend, ik voelde mij meteen bij haar op mijn gemak.

- Lianne

De begeleiding bij Thessa heeft mij meer gegeven dan ik had kunnen wensen. Ik had van tevoren niet gedacht dat zo’n verandering mogelijk was.

- Heleen

Hoe confronterend het soms ook was en hoe moeilijk ik het soms ook had, Thessa bleef nabij, leidde mij hier doorheen en dat gaf een veilig gevoel.

- Claudia
Thessa Hendriks

 • Beoordeling: 4.9 uit 5
  Op basis van 37 ervaringen

 • Mijn locatie

  Graafseweg 274
  6532ZV Nijmegen

  Past Thessa Hendriks bij mij?

  1. Plan je gratis adviesgesprek van +/- 15 min.
  2. We bespreken wat er bij jou speelt en wie jou hier het beste bij kan helpen.
  3. Je kan vaak dezelfde week al terecht
  Plan jouw gratis adviesgesprek
  Thessa Hendriks
  Thessa Hendriks

  Nijmegen

  Online therapie
  Geen wachtlijst

  Als kind interesseerde ik mij al in andermans drijfveren. Voordat ik therapeut werd stond het werken met- en begeleiden van mensen centraal in mijn carrière. Op latere leeftijd besloot ik weer te gaan studeren.

  Ik werk continu aan mijn eigen (persoonlijke en deskundige) ontwikkeling. Ieder begeleidingstraject is weer even uniek en bijzonder. Ik ervaar het als een voorrecht om een stukje met mensen mee te mogen lopen. En hen iets mee te mogen geven waar zij weer mee verder kunnen. Ik zou ook jou graag een zetje in de goede richting geven.

  Cliënten beschrijven mij als:

  Rustig

  Open

  Toegankelijk

  Inzicht gevend

  Resultaatgericht

  Werkwijze

  In het eerste gesprek maken we kennis. Daarnaast zoomen we in op je klacht. We brengen deze zo goed mogelijk in kaart. Ik vertel je hoe ik naar je situatie kijk en wat de begeleidingsmogelijkheden zijn. Ik ben ook benieuwd naar jouw visie op je klacht en wat jij wilt leren. We hebben een goede basis voor de vervolgsessies als dat op elkaar aansluit en jij je prettig voelt in het contact.

  Therapie is maatwerk. Ik kijk daarom naar wat het beste bij jou en je hulpvraag past. We onderzoeken hoe de klachten van invloed zijn op jouw lichaam, emoties en handelingen. Zelfinzicht is nodig om duidelijk te krijgen waar je nog in kunt groeien. Aan het einde van de begeleiding kijk je terug op hoe je bent veranderd, wat je leerde en welke (levens)lessen je meeneemt in je verdere leven.

  Ik kan je helpen bij:

  Aanpassingsproblematiek

  ADHD

  Agressie

  Burn-out

  Faalangst

  Hechtingsproblematiek

  Hoogsensitief persoon (HSP)

  Levensfaseproblematiek

  Negatief zelfbeeld

  Post Intensive Care Syndroom (PICS)

  Postnatale depressie

  Posttraumatische stressstoornis (PTSS)

  Relatieproblemen (individueel)

  Rouw- en verliesverwerking

  Samengestelde gezinnen problematiek

  Seksualiteit

  Seksueel misbruik

  Seksuele identiteit

  Slaapproblemen

  Stress- en spanningsklachten

  Trauma

  Werkgerelateerde problematiek

  Zingevingsvragen

  Mijn behandelvormen:

  ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

  Cognitieve gedragstherapie (CGT)

  Mindfulness

  Oplossingsgerichte therapie

  Positieve psychologie

  Aangesloten bij:

  Kosten psycholoog

  Als je met mij aan de slag gaat, is het fijn om van tevoren te weten hoeveel een afspraak kost. Een reguliere sessie is 118 euro en een lange afspraak 177 euro. Je betaalt per afspraak. Op de pagina kosten psycholoog staan alle tarieven.

  Vergoeding

  Er zijn meerdere manieren om je afspraken bij mij vergoed te krijgen: via je werkgever of in sommige gevallen via je aanvullende zorgverzekering. Vanuit de basisverzekering krijg je via Psyned geen vergoeding. Daar staat tegenover dat je direct kan starten.

  Klikgarantie

  Tijdens de sessies vertel je vaak persoonlijke en kwetsbare dingen. Het is daarom belangrijk dat er vertrouwen is en je een klik voelt. Psyned werkt met klikgarantie. Klopt het gevoel voor jou toch niet? Dan koppelen we je aan een andere psycholoog en betalen wij je eerste afspraak.

  Afspraak annuleren

  Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

  Wat zeggen mijn cliënten?

  "Door Thessa heb ik met een kritische blik naar mijzelf kunnen kijken, naar dingen die anders kunnen. Zij gaf mij de inzichten en handvatten hiervoor."

  - Anoniem

  "Thessa Hendriks heeft op een heel prettige manier inzicht gegeven in mijn eigen denken en doen."

  - Anoniem

  "Super goede behandelaar die gauw in de gaten heeft waar de schoen wringt en met resultaat gerichte oplossingen komt."

  - Anoniem

  "Erg blij met hoe ze luisterde naar waar ik mee zat en vervolgens concrete handvaten bood om ermee aan de slag te gaan. Ze heeft perfect aangevoeld wat ik nodig had en dat geboden."

  - Anoniem

  "Thessa is een fantastische psycholoog die goed luistert, meedenkt en je echt verder helpt. Ze heeft mijn leven positief veranderd."

  - Anoniem

  Door de behandeling van Thessa sta ik een stuk sterker in m'n schoenen. Ze heeft me zo goed geholpen. Door haar heb ik er weer zin in!

  - Anoniem

  Rustig, duidelijk en begripvol.

  - Anoniem

  Ik voelde me altijd prettig en op mijn gemak en dat is voor mij het meest belangrijke tijdens een traject. Daarnaast straalt Thessa veel rust en zekerheid uit, waardoor het vertellen en het laten zien van emoties vanzelf ging.

  - Anoniem

  Het behandelplan was heel persoonlijk gemaakt en ze hielp me op een hele kalme, rustige manier.

  - Anoniem

  Na de sessie bij Thessa kan ik beter mijn gevoelens uiten en kijk ik verder dan alleen vandaag of morgen.

  - Anoniem

  Thessa luisterd goed en weet daardoor de juiste snaar te raken.

  - Anoniem

  Rustig, maar ook wel helder op momenten dat het nodig is. Makkelijk om mee te praten.

  - Anoniem

  Ik kan mij beter inleven in anderen en kan goed reflecteren op situaties. Ook kan ik mijn emoties al veel beter begrijpen en ze uitleggen.

  - Anoniem

  Er zat ook een stuk educatie in de behandeling waardoor ik het beter kon begrijpen. Fijne gesprekken en technieken die ik kan toepassen.

  - Anoniem

  Thessa laat je zelf opzoek gaan naar antwoorden en blijft geheel objectief. Dit voelde erg vertrouwd en daarom werd het makkelijker om dieper op onderwerpen in te gaan.

  - Anoniem

  Concreet heeft het mij opgeleverd dat ik mijn grenzen moet stellen en bewaken.

  - Anoniem

  Thessa heeft me een ander perspectief op het probleem gegeven, waardoor ik er gemakkelijk mee kan omgaan in het dagelijks leven.

  - Anoniem

  Ze is rustig, duidelijk en kan heel goed dingen inzichtelijk maken.

  - Anoniem

  Ik vond het prettig dat ze niet oordeelde en veel vragen stelde om het zo voor mij duidelijk te maken.

  - Anoniem

  Aardige vrouw. Snel op mijn gemak gesteld.

  - Anoniem

  We hadden een goede klik, ze is begripvol, meegaand, eerlijk, liet mij dingen inzien en reikte dingen aan om te onderzoeken.

  - Anoniem

  Ze was rustig, bekeek alles van vele kanten die ik zelf nog niet zo had bekeken en oordeelde nergens over. Verder heel erg vriendelijk wat er voor zorgt dat je ook echt makkelijk je ding kwijt kan.

  - Anoniem

  De uitleg die Thessa mij gaf zorgde ervoor dat ik mezelf beter ging begrijpen en minder boos en oordelend werd naar mijzelf.

  - Timon

  Thessa heeft mij geholpen mijn zelfvertrouwen te herwinnen. Mijn leven is hierdoor enorm veranderd. Ik voel veel meer innerlijke vrijheid en heb minder stress.

  - Melissa

  Thessa is een liefdevolle en deskundige vrouw met humor en dat werkt heel ontwapenend, ik voelde mij meteen bij haar op mijn gemak.

  - Lianne

  De begeleiding bij Thessa heeft mij meer gegeven dan ik had kunnen wensen. Ik had van tevoren niet gedacht dat zo’n verandering mogelijk was.

  - Heleen

  Hoe confronterend het soms ook was en hoe moeilijk ik het soms ook had, Thessa bleef nabij, leidde mij hier doorheen en dat gaf een veilig gevoel.

  - Claudia
  Gemiddeld geven cliënten Thessa Hendriks:
  Beoordeling: 4.9 uit 5.
  Op basis van 37 ervaringen

  Wat zeggen mijn cliënten?

  "Door Thessa heb ik met een kritische blik naar mijzelf kunnen kijken, naar dingen die anders kunnen. Zij gaf mij de inzichten en handvatten hiervoor."

  - Anoniem

  "Thessa Hendriks heeft op een heel prettige manier inzicht gegeven in mijn eigen denken en doen."

  - Anoniem

  "Bij Thessa voelde ik mij op mijn gemak om open te praten. Ze geeft rust waardoor je samen met haar bekijkt hoe je vat krijgt op je problemen. Dit heeft mij opgeleverd dat ik mijzelf beter heb leren kennen. Ik weet nu wat mijn valkuilen zijn.
  Door haar hulp heb ik de voor mij juiste beslissingen kunnen nemen over hoe ik mijn leven ga inrichten."

  - Anoniem

  "Thessa heeft er voor gezorgd dat ik realistischer naar situaties kan kijken. Ik kijk een stuk minder kritisch naar mijzelf en naar situaties. Ze heeft er voor gezorgd dat ik mijzelf wat vaker op de eerste plek mag zetten, en dat ik trots mag zijn op wie ik ben."

  - Anoniem

  "Super goede behandelaar die gauw in de gaten heeft waar de schoen wringt en met resultaat gerichte oplossingen komt."

  - Anoniem

  "Thessa is een zeer prettig mens en oprecht geïnteresseerd en betrokken, waardoor je je snel veilig voelt. Door haar ruime kennis en ervaring heeft ze me voor verschillende situaties ideeën/ tips/ suggesties/ inzichten/ voorstellen kunnen geven die me snel echt verder hebben geholpen. Ik zat na mijn scheiding in eerste instantie in een soort ontkenningsfase, en was daarna in een diep dal beland. Na ruim een jaar met hulp van Thessa hard aan mezelf werken ben ik weer helemaal happy de peppie. Ja je moet t wel zelf doen, en Thessa kan je daar goed in begeleiden."

  - Anoniem

  "Ik kwam bij Thessa na een relatiebreuk en het kwijt zijn van wie ik ben. Ik was erg onzeker. Samen met Thessa heb ik ontdekt waar het vandaan komt, hoe ik het kan herkennen en vooral hoe ik het een plek kan geven. Ik durf nu weer op mijzelf te bouwen. Ik raad Thessa zeker aan!"

  - Anoniem

  "Bij Thessa voel je je snel op je gemak! Ze is erg aardig, heeft humor en veel deskundigheid. Ze probeert je echt verder te helpen op een zeer integere manier. Ik ben blij dat ze er voor me was in moeilijke tijden en kan haar bij iedereen van harte aanbevelen!"

  - Anoniem

  "Erg blij met hoe ze luisterde naar waar ik mee zat en vervolgens concrete handvaten bood om ermee aan de slag te gaan. Ze heeft perfect aangevoeld wat ik nodig had en dat geboden."

  - Anoniem

  "Thessa een top mens, zeer goed in haar werk en ze zal een vreugde zijn voor iedereen uit haar omgeving en voor iedereen die haar in de toekomst nog zal ontmoeten al dan niet beroepsmatig. Thessa bedankt jij hebt er voor gezorgd dat ik de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet ga, zijn nu alle problemen voor mijn toekomst opgelost, nee maar ik kan ze nu wel weer aan met een positieve benadering en zo moet het leven eruit zien. Nogmaals hartelijk bedankt en via deze weg een knuffel van mij."

  - Anoniem

  "Door het proces wat ik bij Thessa heb doorlopen, heb ik het vertrouwen in mijzelf weer terug gevonden. Ik heb belemmerende, niet-dienende systemen leren loslaten en vernieuwen. Samen hebben we gekeken naar de nieuwe fundamenten die ik in mijn geest en hart wilde leggen, fundamenten waar ik op kon bouwen. Deze fundamenten zullen mijn toekomst en alles wat ik ga tegenkomen ondersteunen. Ik heb nauwelijks meer last van angstgedachten en van zelfvervreemding. Ik straal weer!"

  - Anoniem

  "Thessa is een fantastische psycholoog die goed luistert, meedenkt en je echt verder helpt. Ze heeft mijn leven positief veranderd."

  - Anoniem

  Thessa heeft een super verfrissende manier van werken wat mij persoonlijk enorm heeft geholpen. Ik ben op een nieuwe manier naar dingen gaan kijken en achter dingen gekomen waar ik nooit eerder aan had gedacht. Ze is toegankelijk, oprecht en vriendelijk. Ik ben ongelooflijk tevreden met het resultaat na mijn sessies met Thessa en heel blij dat ik bij haar terecht kon.

  - Anoniem

  Door de behandeling van Thessa sta ik een stuk sterker in m'n schoenen. Ze heeft me zo goed geholpen. Door haar heb ik er weer zin in!

  - Anoniem

  Rustig, duidelijk en begripvol.

  - Anoniem

  Ik voelde me altijd prettig en op mijn gemak en dat is voor mij het meest belangrijke tijdens een traject. Daarnaast straalt Thessa veel rust en zekerheid uit, waardoor het vertellen en het laten zien van emoties vanzelf ging.

  - Anoniem

  Thessa wist heel goed hoe ze mijn gevoelens in "hokjes" kon plaatsen, zodat ik zelf controle kreeg over de situatie waar ik in zat. Daarbij heeft ze mij dingen geleerd in dat proces waar ik voor de rest van mijn leven heel veel aan zal hebben. Ook vond ik haar heel warm en overzichtelijk. Ze zat voor mijn gevoel heel erg op hetzelfde niveau alsof ze precies wist wat ik nodig had.

  - Anoniem

  Het behandelplan was heel persoonlijk gemaakt en ze hielp me op een hele kalme, rustige manier.

  - Anoniem

  Na de sessie bij Thessa kan ik beter mijn gevoelens uiten en kijk ik verder dan alleen vandaag of morgen.

  - Anoniem

  Thessa luisterd goed en weet daardoor de juiste snaar te raken.

  - Anoniem

  Rustig, maar ook wel helder op momenten dat het nodig is. Makkelijk om mee te praten.

  - Anoniem

  Ik kan mij beter inleven in anderen en kan goed reflecteren op situaties. Ook kan ik mijn emoties al veel beter begrijpen en ze uitleggen.

  - Anoniem

  Er zat ook een stuk educatie in de behandeling waardoor ik het beter kon begrijpen. Fijne gesprekken en technieken die ik kan toepassen.

  - Anoniem

  Thessa laat je zelf opzoek gaan naar antwoorden en blijft geheel objectief. Dit voelde erg vertrouwd en daarom werd het makkelijker om dieper op onderwerpen in te gaan.

  - Anoniem

  Concreet heeft het mij opgeleverd dat ik mijn grenzen moet stellen en bewaken.

  - Anoniem

  Thessa heeft me een ander perspectief op het probleem gegeven, waardoor ik er gemakkelijk mee kan omgaan in het dagelijks leven.

  - Anoniem

  Ze is rustig, duidelijk en kan heel goed dingen inzichtelijk maken.

  - Anoniem

  Ik vond het prettig dat ze niet oordeelde en veel vragen stelde om het zo voor mij duidelijk te maken.

  - Anoniem

  Aardige vrouw. Snel op mijn gemak gesteld.

  - Anoniem

  We hadden een goede klik, ze is begripvol, meegaand, eerlijk, liet mij dingen inzien en reikte dingen aan om te onderzoeken.

  - Anoniem

  Ze was rustig, bekeek alles van vele kanten die ik zelf nog niet zo had bekeken en oordeelde nergens over. Verder heel erg vriendelijk wat er voor zorgt dat je ook echt makkelijk je ding kwijt kan.

  - Anoniem

  Thessa heeft mij geholpen tijdens de periode waarin ik heel erg overspannen was en een periode daarna. Vanaf het eerste moment voelde ik me heel erg op mijn gemak bij Thessa. Ik heb nu een volledige behandeling bij haar afgesloten. Thessa heeft mij geweldig geholpen en ik ben haar zo óntzettend dankbaar. Mocht je nog twijfelen om hulp in te schakelen (zoals ik dat ook ooit deed). Ga toch is even met Thessa een gesprekje voeren, en vanaf dat moment kun je zelf beslissen of dat een start kan zijn van een heel mooi proces!

  - Anoniem

  De uitleg die Thessa mij gaf zorgde ervoor dat ik mezelf beter ging begrijpen en minder boos en oordelend werd naar mijzelf.

  - Timon

  Thessa heeft mij geholpen mijn zelfvertrouwen te herwinnen. Mijn leven is hierdoor enorm veranderd. Ik voel veel meer innerlijke vrijheid en heb minder stress.

  - Melissa

  Thessa is een liefdevolle en deskundige vrouw met humor en dat werkt heel ontwapenend, ik voelde mij meteen bij haar op mijn gemak.

  - Lianne

  De begeleiding bij Thessa heeft mij meer gegeven dan ik had kunnen wensen. Ik had van tevoren niet gedacht dat zo’n verandering mogelijk was.

  - Heleen

  Hoe confronterend het soms ook was en hoe moeilijk ik het soms ook had, Thessa bleef nabij, leidde mij hier doorheen en dat gaf een veilig gevoel.

  - Claudia

  Wie zijn wij?

  Psyned bestaat al sinds 2009 en heeft vanaf het begin maar één doel: de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker maken. We weten namelijk dat het beter kan. Wij vinden dat je altijd snel passende hulp moet kunnen krijgen, zonder te hoeven wachten. Samen met psychologisch verwijsteam en 300 behandelaren maken wij ons hier elke dag hard voor en helpen we je mentaal sterker te worden én te blijven.

  Wil je hier meer over weten? Lees hier dan verder over ons.

  Afspraak maken?

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hiernaast het contactformulier in.

  Graafseweg 274
  6532ZV Nijmegen

  Contact met Thessa Hendriks


  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.