Relatietherapie Den Haag - Wim Weerdenburg
Wim Weerdenburg
Wim Weerdenburg

Relatietherapie Den Haag

Je wilt er nog wel moeite voor doen, maar je weet gewoon niet hoe. Het lijkt wel alsof jullie elke keer weer in dezelfde situatie belanden. Ook al willen jullie dat het anders gaat, het lukt niet om er uit te breken. Het is tijd om het eens over een compleet andere boeg te gooien. Het is tijd voor relatietherapie.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en op zaterdag.

Groeien in je relatie bij Relatietherapie Den Haag

Je relatie stimuleren

Elke relatie verdient aandacht, een kritische blik en van tijd tot tijd een serieuze reflectie. De meeste mensen nemen daar niet de tijd voor. Dat is zonde. Je relatie wordt namelijk dieper, mooier en rijker als je elkaar kunt blijven stimuleren en laten groeien.

Neutraal

Vrienden en familie hebben allemaal een eigen mening en bedoelen het ontzettend goed, maar soms heb je iemand nodig die compleet neutraal en objectief is. Daar komt een relatietherapeut goed van pas. Ik sta er blanco in, je kunt elk verhaal eerlijk vertellen want ik oordeel niet. Laten we bij Relatietherapie Den Haag gaan werken aan wat er echt speelt in plaats van rondjes te blijven draaien om de kern.

Een afspraak maken bij Relatietherapie Den Haag

Het is even wennen om je verhaal aan een 'vreemde' te vertellen. Maar het gaat om je relatie, dan is het alsnog proberen toch zeker de moeite waard? Mijn deur staat voor jullie open.

Een afspraak maken is altijd spannend. Toch hebben de meeste stellen er spijt van dat ze niet eerder de knoop hebben doorgehakt om een sessie in te plannen. Want wees nou eerlijk, je wilt toch zo snel mogelijk het gevoel hebben dat je relatie weer in een positieve spiraal komt?

Contact met Relatietherapie Den Haag

Wil je meer weten over relatietherapeuten in Den Haag of een afspraak maken? Bel naar Relatietherapie Den Haag ter attentie van Wim Weerdenburg. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Ik leer jullie graag kennen!

Wim Weerdenburg

Vlietweg 14
2266 KA Leidschendam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Wim Weerdenburg

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Gestalttherapeut Den Haag

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Den Haag. Je kunt ook bij mij terecht in Rotterdam.

Wim Weerdenburg
Vlietweg 14
2266 KA Leidschendam