Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Nicole Flinterman

Relatietherapeut in Leidschendam

Wanneer een relatie moeizaam verloopt, kunnen twee mensen zich erg eenzaam voelen. Dit terwijl jullie ooit gelukkig samen waren. Jullie verlangen beiden naar die tijd waarin jullie liefdevol met elkaar omgingen en samen alle uitdagingen aankonden. Terugkeren naar het verleden is echter niet mogelijk, en dat is ook niet noodzakelijk. Samen zullen we onderzoeken hoe jullie in deze nieuwe fase opnieuw voor elkaar kunnen kiezen en de liefde kunnen herontdekken.

Ik spreek deze talen:

Engels Flagge
Spaans Flagge

Cliënten beschrijven me als:

Betrokken

Empatisch

Geïnteresseerd

Goed luisteren

Oprecht

Warm

Nicole flinterman

Ben jij nieuwsgierig en klaar om dingen te veranderen?

Relatietherapie bij Psyned

Tijdens onze eerste sessie duiken we direct de diepte in. We kijken naar wat er speelt binnen jullie relatie, maar ook naar de onderliggende gevoelens en wat jullie echt raakt. We richten ons op het heden en de uitdagingen die jullie op dit moment ervaren, zonder te veel te blijven hangen in het verleden.

Als relatietherapeut sta ik klaar om jullie te ondersteunen bij het oplossen van allerlei relatieproblemen. Ik creëer een veilige omgeving waarin er ruimte is voor zowel diepgang als luchtigheid. Of het nu gaat om communicatieproblemen, onenigheid over opvoeding, vertrouwenskwesties, seksuele uitdagingen of andere moeilijkheden die jullie ervaren, ik help jullie om inzicht te krijgen, de verbinding te herstellen en nieuwe manieren te vinden om samen te groeien.

Samen gaan we op zoek naar de sleutels tot een gezonde, liefdevolle en bevredigende relatie. Neem de stap en laten we samen werken aan het creëren van de relatie die jullie verdienen.

Wat zeggen mijn cliënten?

In totaal geven mijn cliënten me 4.9 uit 5 sterren op basis van 7 ervaringen

Mijn behandelvormen:

Aangesloten bij:

Psyned

NIP

Wat kost een afspraak?

De kosten van een afspraak bij een psycholoog kunnen verschillen per therapievorm en duur van de afspraak. Onze psychologen stellen aan de hand van jouw verhaal een maatwerk behandeling op en samen bespreken jullie hoeveel sessies je ongeveer nodig hebt om je doelen te bereiken. Een standaard therapiesessie is 135 euro. Bekijk hier alle tarieven.

Contactgegevens

Vlietweg 15
2266 KA Leidschendam

Past Nicole bij mij?

We vinden het belangrijk dat jullie snel de juiste hulp krijgen. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jullie te koppelen aan een relatietherapeut die bij jullie hulpvraag past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als dat uitkomt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jullie verhaal en hulpvraag. We bespreken jullie voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke relatietherapeut jullie goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start therapie

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze relatietherapeuten en kunnen meteen de eerste afspraak inplannen. Meestal kunnen jullie al binnen een week terecht. Dat lucht op.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor relatietherapie?

Relatietherapie is bij mij per sessie van 75 minuten 235 euro. Wil je liever een afspraak buiten kantoortijd? Dan reken ik 255 euro per afspraak. Je betaalt per afspraak.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Is er een vergoeding voor relatietherapie?

Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: