Relatietherapie Den Haag

Begeleiding bij echtscheiding geeft je de ruimte tot rust, zorgzaamheid en aandacht in een moeilijke periode in jullie leven. Het helpt je richting te hervinden, nieuw perspectief.

Afspraken buiten kantoortijden mogelijk!

Samen aan de slag

Relatietherapie Den Haag

Een van de moeilijkste periodes uit je leven

Een echtscheiding is een moeilijke, complexe periode. Er kan sprake zijn van hoogoplopende emoties, verwarring, onduidelijkheid en onzekerheid. Waar het jullie de afgelopen tijd niet lukte om tot elkaar te komen, is communicatie nu bijna onmogelijk. Terwijl deze communicatie juist zo belangrijk is!

Als jullie kinderen hebben, maar zeker ook als jullie geen kinderen hebben

Als jullie samen kinderen hebben, is het des te belangrijk om het proces met respect te doorlopen. Echter, geldt dit ook als er geen kinderen in het spel zijn. Jullie relatie was waardevol en betekende veel voor jullie beide. Je hebt het dierbaarste, kwetsbaarste en intiemste samen gedeeld.

Nu het voorbij is, is ook de afsluiting deel van jullie relatie. Voor jezelf, voor elkaar en voor alles wat jullie waren… Sluit het af met de aandacht die jullie relatie waard is geweest.

Op een waardige respectvolle manier uit elkaar gaan

Nu jullie uit elkaar gaan, verandert jullie hele wereld. Naast een wervelwind van emoties, wil je tot een respectvolle afsluiting komen. In veel gevallen zijn de partners helemaal niet meer op hetzelfde emotionele spoor. De een wil liefst snel door met het nieuwe leven, de ander worstelt nog met vragen, pijn, boosheid, vertwijfeling en hoop misschien.

Ik help jullie, ieder afzonderlijk of samen, tot afronding te komen. Waarbij jullie allebei een vorm van berusting vinden, duidelijkheid, en manieren om met vertrouwen weer verder te kunnen. Om je eigen leven weer op te pakken en datgene te doen wat voor jou en de eventuele kinderen goed is.

Geef jezelf de ruimte

Begeleiding bij echtscheiding geeft je de ruimte tot rust, zorgzaamheid en aandacht te komen in een moeilijke periode in jullie leven. Het helpt je richting te hervinden, nieuw perspectief. Het helpt je bij de begeleiding van je kinderen. Het helpt je een stapje verder op weg naar een nieuw leven.

Verder kunnen

Bij afsluiten van de behandeling kun je makkelijker tot rust komen, blijf je beter bij jezelf en heb je meer zicht op wat belangrijk voor je is en hoe je verder wilt. Je kunt met meer zekerheid richting geven aan je leven. Je kunt tot afsluiting komen.
En je kunt na verloop van tijd terugkijken om een waardevolle relatie die op een respectvolle, misschien zelfs liefdevolle manier tot einde kwam.

Contact

Heb je nog vragen over relatietherapie of over relatietherapeuten in Den Haag? Bel of mail naar Relatietherapie Den Haag ter attentie van Ophirah Toff. Ik leer jullie graag kennen!

Mijn behandelvormen:

Relatietherapie


Meer over mij als psycholoog


Bekijk mijn psychologen profiel

Aangesloten bij:

Kosten relatietherapie

De kosten voor relatietherapie zijn afhankelijk van de duur van de afspraak. Voor een korte sessie van 45 minuten betaal je 135 euro en voor een lange afspraak van 75 minuten betaal je 202,50 euro. Je betaalt per afspraak.

Vergoeding

Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

Klikgarantie

Wij weten dat een goede klik ontzettend belangrijk is voor een succesvolle behandeling. Daarom werken we bij Psyned met klikgarantie. Klopt het gevoel voor jou niet? Dan gaan we samen op zoek naar een beter passende therapeut en betalen wij het eerste gesprek.

Afspraak annuleren

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Wat zeggen mijn cliënten?

Ik had mij geen betere psycholoog kunnen voorstellen. Ik ben een stuk sterker geworden.

- Anoniem

Zeer kundige psycholoog met brede kennis, zeer scherp en stelt de juiste vragen.

- Anoniem

Ophirah stemt af op jouw behoeften, geeft opties, luistert en herhaalt. Zij is beschikbaar en bereikbaar, kan en wil er voor je zijn als jij dat nodig hebt. Expertise is goed merkbaar en daarnaast geeft Ophirah je vertrouwen. Ook staat ze open voor feedback. Ik vond het een hele fijne ervaring!

- Anoniem

Gelijk aan de slag gegaan om mijn problemen te verhelpen. Dit was erg fijn, ik heb dit nog nooit zo gehad met andere psychologen. Ze is er goed en heeft mij in de korte periode veel inzicht gegeven. Ze luistert goed en geeft je de nodige handvaten in je eigen situatie,

- Anoniem

Vanwege PTSS kwam ik bij Ophirah terecht. Doordat ik drie keer in de avond ernstig was gevallen en durfde de deur niet meer uit. Door EMDR therapie van Ophirah voel ik me nu veel zekerder. Ik ben haar daarvoor heel dankbaar!

- Anoniem

Ophirah is goed in het onder woorden brengen van de gedachten en gevoelens. Hierdoor krijg je snel nieuwe inzichten waar je dan mee aan de slag kunt.

- Anoniem

De verandering in mijn leven nu na mijn herstel is zo indrukwekkend. Het is alsof ik in een heel nieuw leven gestapt ben, omdat mijn problemen voorheen dagelijks en heel de dag aan de orde waren.

- Anoniem

"Ophirah heeft mij geholpen om weer te genieten van het leven."

- Anoniem

"Ophirah is een goede luisteraar, vriendelijk en laagdrempelig, geeft concrete adviezen en observaties. Ophira zorgt voor een fijne en veilige sfeer."

- Anoniem

"Ik wil graag deze behandelaar aan anderen aanrader, ik heb een goede tijd gehad bij Ophirah."

- Anoniem

"Ophirah is een hele fijne psycholoog. Je voelt je er welkom en weet je echt weer op weg te helpen!"

- Anoniem

"Ophirah daagde mij uit om mijn gedachten en (onbewuste) overtuigingen onder de loep te leggen. Ze durfde me aan te spreken en was scherp wanneer dat nodig was, maar altijd op een prettige manier. Na ieder gesprek ging ik een stukje 'lichter' weg dan ik was gekomen."

- Anoniem

"Ophirah was with us through the traumatic loss of our daughter. We went as a couple to her, and we were able to construct a tailor made approach to our needs as a mother and father who had just lost a child. I think she could help other families suffering through similar losses."

- Anoniem

"Het gesprek met Ophirah Toff klikte erg goed bij mij. Ze snapte iedere keer direct wat ik bedoelde, luisterde en wachtte iedere keer goed tot ik gezegd had wat ik wilde zeggen, en antwoordde duidelijk, kort en bondig. Ik ben heel erg positief! Dank u wel!"

- Anoniem

"Ophirah heeft mij geholpen met rouwverwerking en angsten om een partner te verliezen."

- Anoniem

"Ophirah heeft me goed geholpen met het aanpakken van (vroegere) gebeurtenissen waar ik in mijn dagelijkse leven nog (onbewust) last van had. Voorbeelden van deze gebeurtenissen zijn het zijn gepest op de middelbare school, maar ook dat mijn moeder chronisch ziek is zolang ik me kan herinneren. Er werd duidelijk in kaart gebracht hoe de situaties zijn verlopen en op welke manier ik naar deze gebeurtenissen terugkijk. Dit gaf me al veel inzicht in het gedrag wat ik nu vertoon, waardoor ik hiermee aan de slag kon gaan. Ook als persoon is ze heel open en luistert ze aandacht naar je verhaal/klachten, waarbij een duidelijk plan van aanpak wordt gemaakt en dit ook duidelijk uitlegt, zodat je duidelijkheid hebt wat er van het traject verwacht kan worden."

- Anoniem

"Ophirah heeft mij enorm geholpen om weer terug te komen bij mezelf. Er was gelijk een goede band en daardoor hebben we goede stappen kunnen zetten."

- Anoniem

"Ophirah heeft mij ontzettend geholpen, waar eerdere psychische behandelingen geen of minder resultaat hebben geboekt. Ik heb voor het eerst EMDR gevolgd en ik voel een enorme verbetering in mijn eigenwaarde, negatieve emoties zijn verminderd en ik kan langzaam aan zeggen dat ik me gelukkiger en krachtiger voel. Ik ben Ophirah ontzettend dankbaar voor haar rust, therapie en begeleiding!"

- Anoniem

Ophirah heeft mij geholpen inzichtelijk te maken waar de patronen in mijn gedachten en gedrag vandaan komen. Doordat ik mij hier nu veel bewuster van ben heb ik sneller door wanneer ik in oude gedachten- of gedragspatronen verval en kan ik hier wat aan doen op het moment zelf.

- Anoniem

"Stond open voor mijn verhaal, was zeer toegankelijk en gaf goede adviezen."

- Anoniem

“Ik heb geleerd stap voor stap mijn problemen aan te pakken, beter naar mijn lichaam te luisteren en mijn leven meer op orde te krijgen. Ik kreeg hele bruikbare tips en oefeningen. Ik focus nu beter en ben bewuster van wat ik doe om terugval hopelijk te voorkomen. Aanbevolen. Super bedankt.”

- Aisha, 48 (Depressie en burnout)

“Met behulp van de gesprekken kreeg ik inzicht en praktische oefeningen over mijn manier van automatisch denken en gedragen, en heb ik geleerd de gedachten te neutraliseren, dus gewoon realistischer in te zien. Ik kan nu beter opkomen voor mezelf en denk positiever over mezelf!! Hartelijk dank!”

- Marcel, 43 (Laag zelfbeeld)

“This was the first time I ever went to a psychologist. It was the best decision I’ve made in a long time. I gained much insight to the origins of my fears, as well as how to tackle the problems. I now no longer suffer from hyperventilation or negative self-talk when going to my studies. Thank you!”

- Lisa, 22 (Anxiety problems)
Ophirah Toff

 • Beoordeling: 4.8 uit 5
  Op basis van 23 ervaringen

 • Mijn locatie

  De Savornin Lohmanlaan 214
  2566 AX Den Haag

  Past Ophirah Toff bij mij?

  1. Plan je gratis adviesgesprek van +/- 15 min.
  2. We bespreken wat er bij jou speelt en wie jou hier het beste bij kan helpen.
  3. Je kan vaak dezelfde week al terecht
  Plan jouw gratis adviesgesprek
  Ophirah Toff
  Ophirah Toff

  Den Haag

  Online therapie
  Geen wachtlijst

  Relatietherapie Den Haag

  Begeleiding bij echtscheiding geeft je de ruimte tot rust, zorgzaamheid en aandacht in een moeilijke periode in jullie leven. Het helpt je richting te hervinden, nieuw perspectief.

  Afspraken buiten kantoortijden mogelijk!

  Cliënten beschrijven mij als:

  Empathisch

  Warm

  Meedenkend

  Realistisch

  Positief

  Samen aan de slag

  Relatietherapie Den Haag

  Een van de moeilijkste periodes uit je leven

  Een echtscheiding is een moeilijke, complexe periode. Er kan sprake zijn van hoogoplopende emoties, verwarring, onduidelijkheid en onzekerheid. Waar het jullie de afgelopen tijd niet lukte om tot elkaar te komen, is communicatie nu bijna onmogelijk. Terwijl deze communicatie juist zo belangrijk is!

  Als jullie kinderen hebben, maar zeker ook als jullie geen kinderen hebben

  Als jullie samen kinderen hebben, is het des te belangrijk om het proces met respect te doorlopen. Echter, geldt dit ook als er geen kinderen in het spel zijn. Jullie relatie was waardevol en betekende veel voor jullie beide. Je hebt het dierbaarste, kwetsbaarste en intiemste samen gedeeld.

  Nu het voorbij is, is ook de afsluiting deel van jullie relatie. Voor jezelf, voor elkaar en voor alles wat jullie waren… Sluit het af met de aandacht die jullie relatie waard is geweest.

  Op een waardige respectvolle manier uit elkaar gaan

  Nu jullie uit elkaar gaan, verandert jullie hele wereld. Naast een wervelwind van emoties, wil je tot een respectvolle afsluiting komen. In veel gevallen zijn de partners helemaal niet meer op hetzelfde emotionele spoor. De een wil liefst snel door met het nieuwe leven, de ander worstelt nog met vragen, pijn, boosheid, vertwijfeling en hoop misschien.

  Ik help jullie, ieder afzonderlijk of samen, tot afronding te komen. Waarbij jullie allebei een vorm van berusting vinden, duidelijkheid, en manieren om met vertrouwen weer verder te kunnen. Om je eigen leven weer op te pakken en datgene te doen wat voor jou en de eventuele kinderen goed is.

  Geef jezelf de ruimte

  Begeleiding bij echtscheiding geeft je de ruimte tot rust, zorgzaamheid en aandacht te komen in een moeilijke periode in jullie leven. Het helpt je richting te hervinden, nieuw perspectief. Het helpt je bij de begeleiding van je kinderen. Het helpt je een stapje verder op weg naar een nieuw leven.

  Verder kunnen

  Bij afsluiten van de behandeling kun je makkelijker tot rust komen, blijf je beter bij jezelf en heb je meer zicht op wat belangrijk voor je is en hoe je verder wilt. Je kunt met meer zekerheid richting geven aan je leven. Je kunt tot afsluiting komen.
  En je kunt na verloop van tijd terugkijken om een waardevolle relatie die op een respectvolle, misschien zelfs liefdevolle manier tot einde kwam.

  Contact

  Heb je nog vragen over relatietherapie of over relatietherapeuten in Den Haag? Bel of mail naar Relatietherapie Den Haag ter attentie van Ophirah Toff. Ik leer jullie graag kennen!

  Mijn behandelvormen:

  Relatietherapie


  Meer over mij als psycholoog


  Bekijk mijn psychologen profiel

  Aangesloten bij:

  Kosten relatietherapie

  De kosten voor relatietherapie zijn afhankelijk van de duur van de afspraak. Voor een korte sessie van 45 minuten betaal je 135 euro en voor een lange afspraak van 75 minuten betaal je 202,50 euro. Je betaalt per afspraak.

  Vergoeding

  Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

  Klikgarantie

  Wij weten dat een goede klik ontzettend belangrijk is voor een succesvolle behandeling. Daarom werken we bij Psyned met klikgarantie. Klopt het gevoel voor jou niet? Dan gaan we samen op zoek naar een beter passende therapeut en betalen wij het eerste gesprek.

  Afspraak annuleren

  Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

  Wie zijn wij?

  Psyned bestaat al sinds 2009 en heeft vanaf het begin maar één doel: de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker maken. We weten namelijk dat het beter kan. Wij vinden dat je altijd snel passende hulp moet kunnen krijgen, zonder te hoeven wachten. Samen met psychologisch verwijsteam en 300 behandelaren maken wij ons hier elke dag hard voor en helpen we je mentaal sterker te worden én te blijven.

  Wil je hier meer over weten? Lees hier dan verder over ons.

  Afspraak maken?

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hiernaast het contactformulier in.

  De Savornin Lohmanlaan 214
  2566 AX Den Haag

  Contact met Ophirah Toff


  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.