Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Nella Weijling

Relatietherapeut in Den Haag

Ik geloof erin dat iedereen een bepaalde kracht in zich heeft en wil jou en je partner helpen om die kracht te ontdekken en te gebruiken in jullie relatie. Samen zullen we onderzoeken wat jullie hulpvraag precies is, en werken aan het aanpakken van de problemen die jullie ervaren. Mijn doel is om jullie te ondersteunen en een veilige omgeving te bieden waarin jullie je vrij voelen om open te communiceren en jullie emoties te uiten.

Ik spreek deze talen:

Nederlands
Deens Flagge

Cliënten beschrijven me als:

Goed luisteren

Concreet

Positief

Begripvol

Ruimdenkend

De focus ligt op de kracht die jij al in je hebt.

Relatietherapie bij Psyned

In mijn benadering als relatietherapeut leg ik de nadruk op de positieve psychologie. Dit betekent dat we ons richten op jullie persoonlijke kracht en de mogelijkheden die jullie al in je hebben om sterker te worden als koppel. Samen kijken we vooruit, zonder zweverig te worden, en werken we aan het oplossen van de huidige uitdagingen in jullie relatie.

Mijn werkwijze is empathisch en respectvol. Ik creëer een ontspannen sfeer waarin jullie je snel op je gemak zullen voelen. Het eerste gesprek kan natuurlijk spannend zijn, maar ik zal ervoor zorgen dat jullie je thuis voelen in mijn praktijk. Ik bied jullie vrijheid en ruimte om te praten en samen te werken aan de relatieproblemen die jullie ervaren.

Voorbeelden van relatieproblemen waarbij ik jullie kan helpen, zijn onder andere communicatieproblemen, verlies van intimiteit, gebrek aan vertrouwen, verschillende verwachtingen en moeilijkheden bij het omgaan met stressvolle situaties. Samen zullen we werken aan het ontwikkelen van effectieve communicatievaardigheden en het vinden van nieuwe manieren om met deze uitdagingen om te gaan, zodat jullie relatie sterker en veerkrachtiger kan worden.

Ik begrijp dat sommige mensen de voorkeur geven aan hulp op afstand. Daarom bied ik ook online contactmogelijkheden, zoals videogesprekken. Dit stelt jullie in staat om vanuit het comfort van jullie eigen omgeving aan de relatie te werken. Indien gewenst kunnen we ook telefonische consulten en contact via e-mail gebruiken om ondersteuning te bieden.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ondersteunen op jullie reis naar een gezondere en gelukkigere relatie. Aarzel niet om contact op te nemen, zodat we samen kunnen beginnen aan het proces van positieve verandering en groei.

Wat zeggen mijn cliënten?

In totaal geven mijn cliënten me 4.9 uit 5 sterren op basis van 20 ervaringen

Mijn behandelvormen:

Aangesloten bij:

Psyned

NIP

Contactgegevens

Regulusweg 11
2516 AC Den Haag

Past Nella bij mij?

We vinden het belangrijk dat jullie snel de juiste hulp krijgen. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jullie te koppelen aan een relatietherapeut die bij jullie hulpvraag past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als dat uitkomt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jullie verhaal en hulpvraag. We bespreken jullie voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke relatietherapeut jullie goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start therapie

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze relatietherapeuten en kunnen meteen de eerste afspraak inplannen. Meestal kunnen jullie al binnen een week terecht. Dat lucht op.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor relatietherapie?

Relatietherapie is bij mij per sessie van 75 minuten 235 euro. Wil je liever een afspraak buiten kantoortijd? Dan reken ik 255 euro per afspraak. Je betaalt per afspraak.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Is er een vergoeding voor relatietherapie?

Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: