Relatietherapie Den Haag
Annebet Nolen
Annebet Nolen

Relatietherapie Den Haag

Het gevoel niet meer bij de ander door te dringen. Het is iets wat momenteel jullie relatie beheerst. Jullie hebben het gevoel op eieren te moeten lopen bij elkaar. Bang dat het elk moment mis kan gaan. Dit leidt tot het gevoel dat jullie steeds verder uit elkaar komen te staan. Er moet iets gebeuren, maar hoe?

Dichter bij elkaar komen door Relatietherapie Den Haag

In de behandeling leren jullie de patronen in jullie relatie en jullie omgang met elkaar te herkennen. Wanneer jullie dit herkennen zal ik jullie handvatten geven om goed om te gaan met zulke situaties. Jullie leren ook om écht te luisteren naar elkaar. Door hier meer aandacht en tijd aan te besteden, open je jezelf en geef je ruimte voor de ander.

Relatietherapie werkt

Door inzicht te krijgen in de handelingen die jullie beide uitvoeren, door patronen te verbreken en door te communiceren komen jullie weer dichter tot elkaar!

Annebet Nolen

Wassenaarseweg 32
2596 CJ Den Haag

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Annebet Nolen

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Route naar Therapie Den Haag

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Den Haag.

Annebet Nolen
Wassenaarseweg 32
2596 CJ Den Haag