Relatietherapie Zwolle - Klaas Jan van der Weide
Klaas Jan van der Weide
Klaas Jan van der Weide

Relatietherapie Zwolle

De laatste stap in de therapie: het hervinden en genieten van jullie leven samen. Waarin jullie opnieuw vonden wat écht belangrijk is, waar jullie moeite moeten doen en waar jullie elkaar heel makkelijk altijd kunnen vinden, voor welk gesprek dan ook.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Relatietherapie Zwolle

Zoveel als er nu niet is, zoveel is er geweest. Door de kilte, de sneren en het langs elkaar heen communiceren heen, is er nog altijd iets. Het is meer dan een kans; het is een bron van verlangen en hoop. Er is nog iets, jullie zijn nog ergens Maar waar dat ook is: het is niet hier. Jullie zitten gevangen in een treurige dans van onvermogen.

Je reageert op elkaar als door een wesp gestoken. Het gaat ook altijd volgens hetzelfde scenario. En ook al neem je je nog zo voor het dit keer anders te doen: je zit gevangen in hetzelfde riedeltje.

Verdieping in verbinding in een nieuwe grond

De volgende stap brengt verdieping in jullie relatie. Jullie leren elkaar opnieuw kennen. Jullie leren ook jezelf opnieuw kennen. Verwachtingen, angsten, dromen; jullie leven - verleden, heden en toekomst - is onderwerp van gesprek. Op een open manier, met aandacht voor elkaar. Ook voor de pijn die jullie elkaar aandeden. Zo krijgt jullie relatie nieuwe grond om te groeien. Jullie zijn inmiddels zo ver dat je ook weer samen plannen kunt maken en echt op weg kunt gaan.

"Ik ben bevlogen in mijn vak als psycholoog, en ik ben ook echt geïnteresseerd in mensen en wat mensen beweegt" - Klaas Jan van der Weide. 

Hebben jullie hulp nodig?

Heb je vragen over je relatie of hoe ik jullie kan helpen? Bel of mail gerust even. Ik help jullie graag!

Klaas Jan van der Weide

Willemskade 14
8011 AD Zwolle

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Klaas Jan van der Weide

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Zwolle

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Zwolle.

Klaas Jan van der Weide
Willemskade 14
8011 AD Zwolle