Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Ramona Meza

Relatietherapeut in Zwolle

Als relatietherapeut ben ik dagelijks getuige van zowel de schoonheid als de soms weerbarstige uitdagingen die gepaard gaan met relaties en het leven.

Ik spreek deze talen:

Engels Flagge
Nederlands Flagge
Roemeens Flagge

Cliënten beschrijven me als:

Betrokken

Oprecht

Gepassioneerd

Duidelijk

Betrouwbaar

Doorzetter

Profielfoto

If you don't like where you are, move! You are not a tree.

Relatietherapie bij Psyned

Jullie relatie is als een tuin die voortdurende zorg en aandacht nodig heeft. Het vergt meer dan alleen het zaaien van zaadjes en afwachten tot de bloemen bloeien. Het vraagt om toewijding, begrip en vooral open communicatie om de verbinding met elkaar te laten groeien. Door te investeren in jullie relatie geven jullie niet alleen elkaar, maar ook jezelf het geschenk van een diepere verbondenheid en een stevige basis om samen de uitdagingen van het leven aan te gaan. Dat betekent luisteren zonder oordeel, het delen van behoeften en verlangens, en het blijven verrassen en waarderen – zelfs na vele jaren samen. Ook wanneer de uitdagingen van het leven jullie al overvallen hebben.

In mijn praktijk staan de liefde, begrip en veerkracht van jullie als zowel individueel als binnen jullie relatie centraal. Ik bied een veilige en ondersteunende omgeving waarin jullie vrijuit kunnen spreken en waarin we samenwerken aan het herstellen van de verbinding, het versterken van communicatievaardigheden en het verdiepen van de intimiteit. Mijn persoonlijke benadering richt zich op het verdiepen van jullie verbinding en vinden van praktische oplossingen die passen bij jullie unieke behoeften en doelen. Ik ben hier om jullie te begeleiden op de weg naar een gezonde en gelukkige relatie waarin jullie elkaar ondersteunen en samen groeien.

Mijn behandelvormen:

Aangesloten bij:

Psyned

NFG

Wat kost een afspraak?

De kosten van een afspraak bij een psycholoog kunnen verschillen per therapievorm en duur van de afspraak. Onze psychologen stellen aan de hand van jouw verhaal een maatwerk behandeling op en samen bespreken jullie hoeveel sessies je ongeveer nodig hebt om je doelen te bereiken. Een standaard therapiesessie is 135 euro. Bekijk hier alle tarieven.

Contactgegevens

Willemsvaart 16B
8019 AB Zwolle

Past Ramona bij mij?

We vinden het belangrijk dat jullie snel de juiste hulp krijgen. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jullie te koppelen aan een relatietherapeut die bij jullie hulpvraag past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als dat uitkomt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jullie verhaal en hulpvraag. We bespreken jullie voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke relatietherapeut jullie goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start therapie

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze relatietherapeuten en kunnen meteen de eerste afspraak inplannen. Meestal kunnen jullie al binnen een week terecht. Dat lucht op.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor relatietherapie?

Relatietherapie is bij mij per sessie van 75 minuten 235 euro. Wil je liever een afspraak buiten kantoortijd? Dan reken ik 255 euro per afspraak. Je betaalt per afspraak.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Is er een vergoeding voor relatietherapie?

Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: