Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Arjan Oosterwijk

Relatietherapeut in Wezep

Als relatietherapeut ben ik gedreven om koppels hoop te geven en hen te begeleiden bij het vinden van oplossingen voor hun relatieproblemen. Mijn ervaring als dominee, maakt mijn aanpak uniek. Ik geloof dat hoop en vertrouwen essentieel zijn bij relatietherapie. Ook respecteer ik jullie achtergrond en geloofsbeleving, zonder mijn overtuigingen aan jou op te dringen.

Ik spreek deze talen:

Nederlands

Cliënten beschrijven me als:

Hoopvol

Behulpzaam

Cliëntgericht

arjan oosterwijk

Hulp en hoop voor iedereen!

Relatietherapie bij Psyned

Jullie verhaal staat centraal. Ik wil graag een veilige ruimte creëren waar jullie je verhaal kunnen delen en waar er ruimte is voor open communicatie. Het is essentieel dat er een klik is tussen ons, en dat er wederzijds vertrouwen is, zodat we effectief kunnen samenwerken aan het verbeteren van jullie relatie.

We zullen gezamenlijk onderliggende oorzaken verkennen, zoals eventuele invloeden uit de opvoeding, jeugd, persoonlijkheid en levensloop. Door deze benadering kunnen we vaak snel concrete resultaten behalen en werken aan een gezondere en gelukkigere relatie.

Voorbeelden van relatieproblemen waar ik jullie bij kan ondersteunen zijn:

 1. Communicatieproblemen: Samen werken aan effectievere communicatie en het leren begrijpen van elkaars behoeften en emoties.
 2. Intimiteitskwesties: Het verkennen van de oorzaken van verminderde intimiteit en het herstellen van de emotionele en fysieke connectie.
 3. Vertrouwensbreuken: Begeleiding bij het herstellen van vertrouwen na overspel of andere vertrouwensproblemen.
 4. Conflicthantering: Het leren omgaan met conflicten op een constructieve manier, waarbij respect voor elkaars gevoelens behouden blijft.
 5. Verschillende verwachtingen en doelen: Het onderzoeken en in evenwicht brengen van individuele doelen binnen de relatie.
 6. Omgaan met veranderingen: Samen navigeren door grote levensveranderingen, zoals verandering van baan, gezinsuitbreiding, of verhuizing.

Als relatietherapeut is mijn doel jullie te ondersteunen bij het vinden van inzichten, vaardigheden en kracht om jullie relatie te versterken en te laten groeien. Ik kijk ernaar uit om jullie te begeleiden op deze reis naar een meer vervullende en liefdevolle relatie.

Wat zeggen mijn cliënten?

In totaal geven mijn cliënten me 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 ervaringen

Mijn behandelvormen:

Aangesloten bij:

Psyned

REGISTERNIP

Contactgegevens

Van Limburg Stirumlaan 15
8091 CJ, Wezep

Past Arjan bij mij?

We vinden het belangrijk dat jullie snel de juiste hulp krijgen. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jullie te koppelen aan een relatietherapeut die bij jullie hulpvraag past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als dat uitkomt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jullie verhaal en hulpvraag. We bespreken jullie voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke relatietherapeut jullie goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start therapie

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze relatietherapeuten en kunnen meteen de eerste afspraak inplannen. Meestal kunnen jullie al binnen een week terecht. Dat lucht op.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor relatietherapie?

Relatietherapie is bij mij per sessie van 75 minuten 235 euro. Wil je liever een afspraak buiten kantoortijd? Dan reken ik 255 euro per afspraak. Je betaalt per afspraak.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Is er een vergoeding voor relatietherapie?

Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: