Psycholoog in Rotterdam

Op zoek naar een psycholoog in Rotterdam? In Rotterdam hebben we 11 psychologen die je graag helpen.

Onze psychologen zijn goed vertegenwoordigd door heel Rotterdam. Van Delfshaven, Agniessebuurt en Provenierswijk tot aan Kralingen, Schiebroek en op het Noordereiland. In bijna elke wijk van Rotterdam zit een goede psycholoog.

Heel fijn: al onze psychologen voldoen aan de Psyned kwaliteitseisen. Dat houdt in dat we bij het aansluiten van een psycholoog in Rotterdam zaken controleren als opleiding en ervaring. Daarnaast houden psychologen zich aan een aantal eisen om zich te blijven ontwikkelen. En misschien nog wel het belangrijkste: middels cliëntevaluaties houden we een vinger aan de pols of cliënten tevreden zijn met de behandeling en de behandelaar.

Cliënten geven onze psychologen in Rotterdam 4.7 uit 5 sterren. Lees hier de laatste ervaring.

Onze behandelaars in Rotterdam krijgen gemiddeld 4.7 uit 5 sterren.
Op basis van in totaal 70 cliëntervaringen

Goed om te weten!
   Snel aan de slag
   Ook buiten kantoortijden op afspraak
   Ervaren Relatietherapeuten
   Therapie ook mogelijk in het Duits en Engels
   Alle psychologen aangesloten bij erkende beroepsvereningingen
   Alle psychologen voldoen aan de Psyned kwaliteitseisen
   Verwijsbrief is niet nodig, mag wel!


Psychologen in Rotterdam

Online psychologen

Nieuwste cliëntervaring in Rotterdam

Na meerdere psychologen af te zijn gegaan ben ik bij Radha toch wel bij de juiste aangekomen. Radha is kalm, begripvol en staat volledig open voor wat je te vertellen hebt. Ze heeft erg veel ervaring met trauma's en ze creëert een veilige en prettige omgeving waarin je zelf kan uitvogelen wat je precies wilt en wie je precies wilt zijn. Alle sessies heb ik als zeer positief ervaren en ik kijk altijd uit naar de volgende sessie. Ik loop nu pas enkele weken bij Radha en het gaat al een stuk beter met me. Ik raad iedereen Radha van harte aan!

- Anoniem
over Radha Jagroep
Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog