Onze behandelaars in Rotterdam krijgen gemiddeld een 4.7 uit 5 sterren op basis van 84 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar hulp in Rotterdam? In Rotterdam hebben we 13 psychologen en 2 therapeuten die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Meest gestelde vragen

Vaak word je psycholoog niet vergoed door je zorgverzekering. Wel kan je werkgever je psycholoog vergoeden. Soms is daar zelf budget voor weggezet. Vraag het na bij je werkgever of neem contact op met ons hoe je dit kunt regelen. We helpen je graag.

Psycholoog Rotterdam

Ook in Rotterdam kun je terecht bij een psycholoog als het even niet zo lekker gaat. Zo kun je soms vastzitten door bijvoorbeeld periodes van veel stress, slaapproblemen, bepaalde zingeving die je mist in je leven of een onverwerkt trauma wat opeens in beelden terugkomt. Bij onze psychologen kun je vaak snel terecht en hebben we geen wachtlijsten. Het is vooral belangrijk dat jij wordt gehoord en kan werken aan je klachten.

EMDR Therapie Rotterdam

Bij het verwerken van een trauma, hebben de meeste mensen veel aan EMDR. Dit is een therapievorm, die onder begeleiding van een hierin gespecialiseerde psycholoog, de negatieve lading van de gebeurtenis kan afhalen. Zo kun je het trauma een plekje geven en neemt het je dagelijks leven niet meer zo over.

In Rotterdam hebben we drie psychologen die jou kunnen helpen met EMDR. Zo kun je terecht bij Sandra van Scheijndel. Haar praktijk zit in de Agniesebuurt in Rotterdam. Op de Westblaak, in het centrum van Rotterdam, kun je terecht voor EMDR bij Dina Monteiro. En tot slot kun je ook terecht bij Radha Jagroep, zij is online psycholoog en geeft EMDR online.

Kinderpsycholoog Rotterdam

Als je iets wilt voor je kind, is dat je kind lekker in zijn of haar vel zit en goed meekomt. Maar soms lopen ze vast. Dat kan ontzettend ingrijpend zijn voor je kind, maar ook zeker voor jou. Een kinderpsycholoog kan dan misschien een uitkomst zijn. Of misschien past een orthopedagoog beter. Als het gaat om ontwikkelings-, opvoedings-, of gedragsproblemen. Op de kind en jeugd pagina lees je hier meer over.

De situatie van je kind en/of jou als ouder bepaalt meestal wie jullie het beste kan helpen. Ons verwijsteam heeft inzicht in onze kinderpsychologen en orthopedagogen en kan jullie koppelen aan de juiste psycholoog in Rotterdam. Neem hiervoor contact op via ons formulier of bel naar 085-4014720.

Psycholoog Rotterdam Zuid

Onze psychologen zitten op verschillende plekken Rotterdam. Altijd één bij jou in de buurt dus. Woon je in Rotterdam Zuid? Bijvoorbeeld in de wijk Charlois, Pernis, Hoogvliet, IJsselmonde of Feijenoord? Ook dan kun je terecht bij onze psychologen. Bijvoorbeeld bij psycholoog Mithra Falter. Haar praktijk zit op het Westplein, redelijk in de buurt van Rotterdam zuid.

Psycholoog Rotterdam Kralingen

Ook in de buurt van Kralingen kun je terecht bij onze psychologen. Namelijk bij Désirée Mark op de ’s Gravenweg in Rotterdam of Jeanine de Bruyn, in de Wijnhaven. Beiden ongeveer op een kwartier afstand van Kralingen.

Psycholoog Rotterdam Noord

Woon je in Rotterdam Noord, bijvoorbeeld in de Agniesebuurt, Blijdorp of het Oude Noorden? Dan kun je terecht bij onze psychologen Sandra van Scheijndel, Janneke Rienstra en Sylvia Buschgens. Zij zitten alle drie op de Schiekade 830, in de Agniesebuurt. Net buiten Rotterdam Noord, op de Weena, kun je terecht bij Ester de Bruine.

Neem contact met ons op

Je kunt met verschillende mentale klachten terecht bij onze psychologen in Rotterdam. Maar we snappen heel goed dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet of twijfelt of de psycholoog die je op het oog hebt, wel de juiste is. We helpen je graag. Je mag altijd contact opnemen met ons verwijsteam voor een gratis adviesgesprek van ongeveer 20 minuten. Daarin brengen we je hulpvraag in kaart en koppelen we je aan de juiste psycholoog. Bel ons via 085-4014720 of maak via de contactpagina een belafspraak op het moment dat het jou uitkomt.

Ben je op zoek naar relatietherapie? Je vindt hier onze relatietherapeuten in Rotterdam.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek