Onze behandelaars in Utrecht krijgen gemiddeld een 4.9 uit 5 sterren op basis van 60 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar hulp in Utrecht? In Utrecht hebben we 7 psychologen en 4 therapeuten die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Meest gestelde vragen

Ja, dat kan. In de meeste gevallen kun je in Utrecht binnen een week terecht bij een psycholoog. Hoe eerder je bent geholpen met je klachten, hoe minder kans dat ze verergeren en is de kans groter dat je je snel weer beter voelt.

Psycholoog Utrecht

Heb je iets heftigs meegemaakt en wil je aan de slag met bijvoorbeeld een onverwerkt trauma? Loop je vast door de stress vanwege je studie of werk en denk je dat je misschien een (beginnende) burn-out hebt? Dan kun je bij ons snel terecht voor hulp. We werken namelijk niet met een wachtlijst. Onze psychologen zitten verspreidt door heel Utrecht en kunnen je helpen met uiteenlopende klachten. Van een depressie, tot angststoornis, ADHD of relatieproblemen.

Psycholoog Utrecht Oost

Woon je in Utrecht Oost, bijvoorbeeld in de buurt Buiten Wittevrouwen, Oudwijk, Sterrenwijk, Watervogelbuurt, Rijnsweerd, de Uithof of rondom het Wilhelminapark en ben je op zoek naar een psycholoog? Dan kun je terecht bij onze psycholoog in Utrecht Oost Shane van Weelie. Shane werkt veel met studenten die worstelen met stress, angsten, een laag zelfbeeld of je seksuele voorkeur.

Ook in de buurt van Utrecht Oost kun je terecht bij onze psychologen. Bijvoorbeeld bij Ramo de Boer of Tessa Hoekzema. Hun praktijken zitten meer in het centrum van Utrecht.

EMDR Utrecht

Woon je in Utrecht en ben je op zoek naar een manier om je trauma te verwerken? Dan is EMDR daarin misschien wel de uitkomst voor jou. Tijdens EMDR-therapie, onder begeleiding van een psycholoog, denk je terug aan de gebeurtenis en word je afgeleid door bepaalde stimulansen. Zoals een lichtflits of klikjes. Daardoor krijgt de nare gebeurtenis geen ruimte meer en ontstaat er een soort nieuwe balans. Zo neemt de lading van je trauma af en krijgt het echt een plekje.

In Utrecht kun je terecht voor EMDR bij drie van onze psychologen: Shane van Weelie, Roos Olmanst en Lisette van Veenendaal.

Wil je persoonlijk advies? Ons verwijsteam helpt je daar graag mee. Zij kennen de psychologen in Utrecht en weten precies wie bij jou en je situaties past. Neem contact op voor advies of een afspraak. Ook bij relatieproblemen kunnen wij je helpen. Kijk hier voor relatietherapie in Utrecht.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek