Psychologen Nederland
Daniella Postma
Daniella Postma

Psycholoog Utrecht

Goed dat je hier bent! Mijn naam is Daniella Postma, Psycholoog in Utrecht. In mijn praktijk behandel ik mensen met verschillende klachten. Ik vind het hierin erg belangrijk dat de behandeling bij jou past.

Bel voor meer informatie of een afspraak!

Psycholoog Utrecht - Daniëlla Postma

Vaak is het een grote stap om een afspraak te maken en te starten met een behandeling. In de behandeling zal ik in onze cliënt-therapeut relatie naast je staan en zullen we het traject samen doorlopen. Ik zal je oefeningen en informatie mee naar huis geven als houvast en ter ondersteuning van de behandeling.

Het eerste gesprek bij psycholoog Utrecht

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar en stel ik vragen om goed in kaart te krijgen wat je klachten zijn. Ik ben benieuwd waar je tegenaan loopt, wat jou krachten en kwaliteiten zijn, we kijken naar het gehele plaatje van de mens achter de klachten. We nemen daarin mee wat jouw verwachtingen van de sessies met mij zijn. Indien je je behandeling met mij als behandelaar voort wil zetten dan plannen we een tweede gesprek in. In het tweede gesprek bespreken we je behandelplan en stellen we doelen op waar we mee aan de slag gaan.

Therapie en behandeling

Als psycholoog in Utrecht maak ik in mijn praktijk gebruik van verschillende therapievormen. Hierbij pas ik de therapievorm toe die het beste bij jou past en waar jij behoefte aan hebt. Ik onder andere gebruik van Cognitieve Gedragstherapie en Acceptance and Commitment therapie. Cognitieve Gedragstherapie is een therapievorm die je inzicht geeft in de patronen die je hebt. Deze patronen worden in stand gehouden door je gedrag en gedachtes. Door inzicht te krijgen in deze patronen kunnen deze worden doorbroken, waardoor je klachten af zullen nemen. Acceptance and Commitment therapie is een therapievorm die je helpt op een flexibele manier om te gaan met obstakels. Hierdoor kan je blijven investeren in de dingen die je echt belangrijk vindt.

Tarief en afzeggen

Een individuele afspraak bij Psycholoog Utrecht kost € 95. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Utrecht

Wil je meer weten over mij? Ik leer je graag kennen. Bel naar Psycholoog Utrecht ter attentie van Daniëlla Postma, ik heb geen wachtlijst.

Over mij - Daniëlla Postma - Psycholoog Utrecht

Ik vind acceptatie en bewustwording erg belangrijk. Daarom maak ik in mijn praktijk ook gebruik van mindfulness ter ondersteuning van de therapie. Mindfulness staat voor open en bewust aanwezig zijn in het hier en nu. Door mindfulness leer je ontspannen en zullen stress klachten afnemen.

Behandeling op maat

Wat mij kenmerkt als psycholoog is dat ik graag op maat werk. Ik pas mijn behandeling aan aan jouw hulpvraag en wat het beste bij jou past. Daarnaast werk ik graag samen en wil ik je graag uitdagen om zelfredzaam te zijn, zodat ik na de behandeling overbodig ben.

Het mooiste aan mijn werk vind ik wanneer we inzichtelijk krijg wat het probleem is waar je tegenaan loopt en welke patronen hierbij horen. Door inzicht te krijgen in deze patronen die je hebt kunnen deze vervolgens doorbroken worden. Hierdoor zullen de klachten die je hebt afnemen en kan je zelf verder in het dagelijks leven.

Contact Psycholoog Utrecht

Wil je meer weten over mij? Ik leer je graag kennen. Bel naar Psycholoog Utrecht ter attentie van Daniëlla Postma, ik heb geen wachtlijst.

Cliëntervaringen Psychologen Utrecht

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Helaas hebben we nog geen clientervaringen voor deze psycholoog.

Stuur je eigen ervaring in

Contactgegevens van Daniella Postma

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Utrecht.

Daniella Postma
Prof. Kohnstammstraat 49
3555 WL Utrecht