Psycholoog Utrecht - Ellen Huijsmans
Ellen Huijsmans
Ellen Huijsmans

Psycholoog Utrecht

Ik ben Ellen Huijsmans, en des tijds kon ik na mij studie direct aan de slag bij de Arbo Unie. Daar had ik eigenlijk mijn eigen eerstelijns praktijk. Ik kreeg kansen om mijzelf te ontwikkelen, dat deed ik ook gretig. Na vijf jaar gooide ik het roer om om ook andere aspecten van het vak te ontwikkelen. Ambulante psychische zorg, met veel zorg en aandacht.

En nu, binnen mijn eigen praktijk, combineer ik alles wat ik leerde en als kind al intuïtief wist.

Bel voor een afspraak!

Psycholoog Utrecht

Het boeiende aan de therapie die ik geef is dat we samen op pad gaan. Je komt bij mij met je probleem, samen kijken we hoe dit probleem zich uit, hoe het is ontstaan en hoe je ermee om kan gaan zodat het probleem weer hanteerbaar wordt. Ik heb geen pasklare antwoorden, maar ik kan je begeleiden in je zoektocht naar die antwoorden. Ik zorg ervoor dat dit in een veilige en vertrouwde omgeving gebeurd.

De werkwijze in therapie ontstaat door ons samenspel. Gaandeweg ontwikkelt zich de vorm die het beste bij je past. Er wordt voornamelijk gewerkt met gesprekstherapie, maar ook andere therapie?n zijn mogelijk. Dit gebeurt uiteraard in overleg met jou.

Tarief en duur

Een individueel intakegesprek kost €110,- voor een gesprek van 60 minuten. Een individueel vervolggesprek kost €95,- voor een gesprek van 60 minuten. Voor relatietherapie kost het intakegesprek €150,- voor een gesprek van 60 minuten. Een vervolggesprek voor relatietherapie bedraagt €130,- voor een gesprek van 60 minuten.

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel, ik leer je graag kennen!

Over mij

Ik ben bevlogen van mijn vak. Elke behandeling, elk proces dat ik met mijn klanten aan ga is een bijzondere ontmoeting waarvan de resultaten soms onverwacht verstrekkende gevolgen hebben.

Mijn werk bestaat voor een groot deel uit ‘geven’; het geeft dan ook voldoening als je ziet dat een behandeling als een steen in het water was en de rimpels een steeds weidser effect hebben.

Cliëntervaringen Ellen Huijsmans

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Milou over Ellen Huijsmans psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ellen is toegankelijk en geeft vertrouwen. Ze is haarscherp in het doorvertalen van de besproken onderwerpen naar het door mij vertoonde gedrag in mijn relatie, binnen vriendschappen en op het werk. Hierbij heeft Ellen mij geholpen om mijn krachten beter te benutten. Daarnaast heeft zij mij geleerd om te delen en mijzelf de ruimte te gunnen om er gewoon te zijn. Ellen haar directe en helder manier van communiceren zorgt ervoor dat je niet kan duiken, haar op de persoon afgestemde tips & trucs zorgen dat je vrijwel direct aan de slag kan om een ontwikkeling door te maken. Kortom, een effectieve en persoonlijke benadering om beter in het leven te staan.

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenprakijk in Utrecht.

Ellen Huijsmans
Boomstraat 2
3582 KR Utrecht

Contactgegevens van Ellen Huijsmans

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht