GZ-Psycholoog Utrecht - Warme en persoonlijke begeleiding
Zenda Franssen
Zenda Franssen

GZ-Psycholoog Utrecht

In mijn praktijk draait het om gelijkwaardig samenwerken, om zo te bereiken waar jij voor komt. Ik vind het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn en je gezien en begrepen voelt en ook dat de aanpak bij je past. Kom lang bij GZ-Psycholoog Utrecht.

Afspraken zijn mogelijk in verschillende talen zoals Spaans, Engels, Duits en Italiaans.

GZ-Psycholoog Utrecht helpt je verder

Mijn naam is Zenda Fransen, psycholoog in Utrecht. Je kunt bij mij terecht voor hulp bij allerlei ontwikkelingstrajecten en problemen zoals burn-out, depressie, stress, ADHD, relatie-, en zingevingsvragen.

Contact maken

Wat jij nodig hebt is het startpunt, ook in ons contact. Jij zit in een situatie die niet is zoals je wilt. Samen gaan we jouw niet-wenselijke situatie verruilen voor een betere. Daarbij zal ik je soms vragen anders te kijken naar de dingen die je ziet.

Vertrouwen

Ik ga er van uit dat jij goede redenen hebt voor wat je doet. Ook als je dat anders wilt. Ik luister niet alleen naar wat jij zegt, maar ook naar wat je níet zegt en laat je weten wat ik hoor. Daarnaast nodig ik je uit vragen te stellen die je kunnen helpen, aan jezelf, aan mij en aan de mensen om je heen.

Verfrissend

Mijn cliënten noemen mijn manier van werken verfrissend en uniek. Ik loop niet weg van een uitdaging en ben zowel betrokken en confronterend, als doortastend en motiverend. Ik houd van complexiteit, essenties en onorthodoxe invalshoeken en ik ben doelgericht.

Ik ben aangesloten bij:

  • BIG registratie 59050878325
  • NIP; Nederlands Instituut van Psychologen

Afspraak maken bij GZ-Psycholoog Utrecht

Wil je meer weten of een afspraak maken? Bel dan naar GZ-Psycholoog Utrecht ter attentie van Zenda Fransen. Ik leer je graag kennen!

GZ-Psycholoog Utrecht - Over Zenda Fransen

Ik vind mensen mooi. We hebben veel gemeen en zijn tegelijkertijd allemaal anders. In onze imperfecties schuilt vaak schoonheid en ook kracht. Door de unieke mix van ingrediënten in een altijd veranderende omgeving, kunnen we onszelf én elkaar behoorlijk in de weg zitten en mislopen. Het bijzondere is dat er soms maar weinig nodig is om 'in de weg zitten' te veranderen in manier van samen leven waarbij we elkaar juist verrijken. Hoe dat werkt is voor iedereen anders, maar het is altijd een rijke gezamenlijke tocht die ik graag maak.

Ervaring

Ik heb klinische- en organisatiepsychologie gestudeerd in Utrecht. Op persoonlijk vlak heb ik ook de nodige levenservaring en levenslessen opgedaan. Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar kennis en ervaring als Gezondheidszorg-psycholoog en ook als Registerpsycholoog Arbeid en Organisatie. Ik vind het nog steeds leuk om beide werkgebieden te combineren.

Wijsheid

Ik heb vertrouwen in de wijsheid van ons eigen systeem. Maar ik zie ook dat wat het ons aangeeft, ondergesneeuwd kan raken door onze levensloop en wat de maatschappij van ons vraagt. Gelukkig kunnen we altijd beter leren luisteren naar wat het ons aangeeft.

Contact met GZ-Psycholoog Utrecht

Wil je meer weten of een afspraak maken? Bel dan naar GZ-Psycholoog Utrecht ter attentie van Zenda Fransen. Ik leer je graag kennen!

Cliënten over hun ervaring bij GZ-Psycholoog Utrecht

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Floris over Zenda Franssen psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Mijn aanvankelijke irritatie (ik wilde mijn gelijk) maakte al snel plaats voor verbazing. Deze therapeut kon ik nou eens niet om mijn vinger winden. Zenda keek er dwars doorheen, schakelde snel, en confronteerde me met mijn manier van doen, maar wel zo dat ik het echt kon horen en ging begrijpen wat er nodig was om mijn vrouw en kinderen in mijn leven te houden.

Neem contact op met Psycholoog Utrecht

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar GZ-Psycholoog Utrecht

Bekijk hier de route naar mijn psychologenpraktijk in Utrecht.

Zenda Franssen
Mendelssohnstraat 2
3533 XH Utrecht