Psycholoog Amersfoort - Ik laat je zien wat je kunt (doen)
Ingrid Wijnands
Ingrid Wijnands

Psycholoog Amersfoort

Ik help je jezelf beter leren kennen, met je onzekerheden, je angsten en de patronen waarin je rond draait. We doen het samen: ik laat je zien hoe het anders kan, en wat je daaraan zelf kunt doen. Je voelt wat loslaten voor je kan betekenen, en hoe je je eigen kracht weer kunt voelen. Ik zie je graag bij Psycholoog Amersfoort.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avond of in het weekend

Psycholoog Amersfoort - bereik je doelen met hulp

Bij de manier waarop ik werk staat voorop dat ik niet alleen je klacht maar vooral ook jou zelf eerst even goed wil leren kennen. Van daaruit kunnen we samen op zoek naar de doelen die je met de behandeling bij Psycholoog Amersfoort wilt bereiken.

Jij bent er klaar voor

Veel mensen die kampen met psychische klachten voelen zich volslagen machteloos. Het is ten eerste voor veel mensen lastig om aan hun omgeving, maar vooral ook aan zichzelf, toe te geven dat ze überhaupt ergens mee zitten. En ten tweede, zelfs als je dat hebt gedaan kan het nog moeilijk zijn om hulp te durven vragen.

Laat ik voorop stellen: je bent niet alleen. Er zijn ook in Nederland veel meer mensen die rondlopen met psychische klachten dan je zou denken. Veel mensen blijven hangen in het proces dat ik hiervoor beschreef, maar jij niet. Jij bent namelijk op zoek gegaan naar hulp of je bent je in ieder geval aan het oriënteren, anders was je nooit op de pagina van Psycholoog Amersfoort terecht gekomen. Dat is goed! Het betekent namelijk dat je er klaar voor bent om geholpen te worden!

Grondig werkt beter dan snel

Tegenwoordig heeft iedereen het druk en moet alles snel. Daardoor is langzaam maar zeker het idee ontstaan dat er voor ieder probleem een simpele snelle oplossing te vinden moet zijn. Ik, Psycholoog Amersfoort, kijk daar anders tegenaan. De snelle oplossing werkt vaak wel, maar alleen op de korte termijn.

Wil je een probleem echt oplossen, dan is daar toch vaak een grondigere aanpak voor nodig. Pas als je jouw probleem echt leert kennen, je angsten of pijn echt durft te ervaren kun je de volgende stap gaan nemen. Uiteraard onder mijn begeleiding, maar je moet wel echt zelf aan de slag.

Therapie in Amersfoort

Ik zie jou niet als ‘symptoom’ of als ‘klacht’, maar ik verdiep me in de mens die tegenover me zit. Wat is je achtergrond, wat doe je, wat kun je allemaal en wat vind je belangrijk? Tijdens de sessies werk ik intensief mee en zal ik je helpen het ‘vol te houden’.

Tarief en duur

Een afspraak duurt 60 minuten en kost 105,- euro (inclusief BTW). Kom je samen, bijvoorbeeld voor relatietherapie, dan kost dat 125,- euro (inclusief BTW). Op verzoek kan een afspraak langer duren dan 60 minuten. Bij deze afspraken wordt een aangepast tarief in rekening gebracht. Je kunt uitsluitend per pin betalen. 

Mocht je verhinderd zijn verzoek ik je dit minstens 48 uur van tevoren telefonisch te laten weten, zodat ik een andere cliënt kan inplannen. Anders moet ik de kosten van het consult in rekening brengen. 

Kwalificaties

Lid van het Nederlands Instituut van Psychologen, NIP lidnummer: 214918
Lid van het Nederlands Verbond van Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen, NVPA lidnummer: 101188
Lid Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, RBCZ licentienummer: 204701R
Lid van de Nederlandse Vereniging van Journeytherapeuten, NVJT lidnummer: 182

AGB-code praktijk: 94-058708
AGB-code therapeut: 94-010696

Contact Psycholoog Amersfoort

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel naar 085-4014720 of mail naar Psycholoog Amersfoort ter attentie van Ingrid Wijnands. Afspraken zijn ook mogelijk in het weekend of in de avonduren. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Amersfoort - Ingrid Wijnands

Al mijn hele leven is werken met mensen de rode draad. Voor mij is het meer dan een baan of overtuiging, het is de manier waarop ik mijn leven zinvol invul. Dat ik psychologie ging studeren was al vrij snel duidelijk.

Na die opleiding was me vooral duidelijk hoeveel meer ik nog wilde leren en weten. Ik werkte als therapeut en trainer en volgde specialisaties in Psychodrama, Gestalt-therapie en Groepsdynamica.

Ik houd je een spiegel voor bij Psycholoog Amersfoort

Alle therapieën en methoden die ik in mijn praktijk Psycholoog Amersfoort hanteer, heb ik zelf ondergaan. Ze zijn belangrijk geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Wat jij meemaakt in een behandeling is mij vertrouwd, zowel de opluchting als de pijn die het kan geven.

Ik weet dat een probleem beter hanteerbaar wordt, wanneer je goed in de spiegel kijkt. Zo kun je afscheid nemen van het verdraaide beeld dat jij zelf en anderen van jou hebben gemaakt.

Prachtig resultaat

Ik weet ook dat het niet makkelijk is om toe te geven dat er iets met je aan de hand is. En dat je vaak flink je best moet doen om eruit te komen en een goed resultaat te halen.

Contact Psycholoog Amersfoort

Wil je meer weten over mij of mijn praktijk Psycholoog Amersfoort? Neem dan contact op via 085-4014720 of mail naar Psycholoog Amersfoort ter attentie van Ingrid Wijnands. 

Cliënten vertellen over hun behandeling bij Psycholoog Amersfoort

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij in behandeling zijn geweest bij Psycholoog Amersfoort.

Anniek over Ingrid Wijnands psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik vond het heel fijn om bij jou te zijn. Het heeft me weer plezier gegeven in wat ik doe en goed kan. Je aandacht en de vinger op de ‘goede plek’ was voor mij belangrijk. ik heb me veilig gevoeld en begrepen. Dank je wel daarvoor."

Neem Contact Op Met Psycholoog Amersfoort

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Amersfoort

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Amersfoort.

Ingrid Wijnands
‘t Zand 27
3811 GB Amersfoort