Onze behandelaars in Amersfoort krijgen gemiddeld een 4.9 uit 5 sterren op basis van 68 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar een psycholoog in Amersfoort? In Amersfoort hebben we 6 psychologen die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Meest gestelde vragen

Ja, we werken zonder wachtlijst. Vaak kun je al binnen een week terecht bij een psycholoog bij jou in de buurt. Soms zelfs eerder. Neem hiervoor contact met ons op.

Psycholoog Amersfoort

Wil je in behandeling bij een psycholoog bij jou in de buurt in Amersfoort? Bijvoorbeeld om je last hebt van angsten of een angststoornis? Dan hebben we in Amersfoort 7 psychologen waar je bij terecht kunt voor hulp. Je hoeft het niet namelijk niet alleen te doen en angsten zijn heel goed te behandelen. Misschien loop je door je angststoornis ook wel tegen andere problemen aan. Zoals bijvoorbeeld slaapproblemen, gepieker of een depressie. Het is goed om deze klachten serieus te nemen.

Onze psychologen in Amersfoort zitten op meerdere locaties in de stad. Bijvoorbeeld in de binnenstad van Amersfoort bij het Stadhuis en de koppelpoort, net achter het station in het Industriekwartier en een stukje verderop bij Schothorst en Kattenbroek. Elke psycholoog zorgt ervoor dat jij in een veilige omgeving aan de slag kunt met jouw angsten of andere klachten.

Als je op de profielen hierboven klikt, kun je alle psychologen in Amersfoort bekijken. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. In een vrijblijvend adviesgesprek, denkt ons verwijsteam heel graag met je mee. Zo zorgen we ervoor dat je bij een psycholoog terecht komt die bij jou en je hulpvraag past.

EMDR Amersfoort

Een behandelvorm welke ontzettend effectief is als je weer verder wilt na een heftige gebeurtenis, is EMDR. In Amersfoort kun je terecht bij onze psycholoog Marit Roijen. Zij is erin gespecialiseerd jou te behandelen met EMDR. Dan kan niet zomaar elke psycholoog. EMDR is ook heel goed inzetbaar als je te maken hebt met angsten, depressie of een negatief zelfbeeld.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek